Seriale

Jak nie masz transferu to mnie oznaczaj. Mam premke za darmo, a sam i tak nie korzystam.
Transfer nie był problemem wtedy, tylko brak dostępu do kompa, a na fonie nie zawsze chce mi się w to bawić. BTW jeszcze raz dzięki za polecenie Honora, na razie bardzo mi odpowiada.
A co do transferu to będę oznaczał w razie czego :beer:

Ktoś chętny na współdzielenie konta premium na Netflixie? 4 osoby = 13 zł/mąc

Ja kupuję za 5/6zł na allegro, czyszczę cache w przeglądarce + dane multimedialne (15sek roboty) i używam konto normalnie. Ja sam dzielę konto z rodziną także odpadam.

Ja kupuję za 5/6zł na allegro, czyszczę cache w przeglądarce + dane multimedialne (15sek roboty) i używam konto normalnie. Ja sam dzielę konto z rodziną także odpadam.

To jest dostęp na m-ac ? Dasz link do przykładowej aukcji?

Słyszałem, że The Office znika z Netflixa.

No właśnie głupia sprawa z tymi licencjami, nie dość, że co kraj to inna zawartość to jeszcze zamiast przyrastającej bazy mamy takie cuda.

Maja odcinki na pewno.

Tyle że ten leak prawdopodobnie nie ma nic wspólnego z tymi wykradzionymi danymi, tylko pochodzi od jakiegoś indyjskiego dystrybutora.

Dobra trzeba zrobić binge-watching z WHAS ::snoopd::

Dany wraca do gry. Ciekawe co z tym smokiem, ja pierdole pięknie ich rozjebała. Arya badass as fuck. Walka z Brienne naprawdę zajebista. Kurwa teraz czekać na następny odcinek, jakby kurwa nie mogli całego sezonu udostępnić.

Dany wraca do gry. Ciekawe co z tym smokiem, ja pierdole pięknie ich rozjebała. Arya badass as fuck. Walka z Brienne naprawdę zajebista. Kurwa teraz czekać na następny odcinek, jakby kurwa nie mogli całego sezonu udostępnić.
Nie wiem jak można kibicować Dany, która sprowadziła hordę arabskich uchodźców. Szkoda, że Jaimie nie dobił jej jak jej ojca.

Nie wiem jak można kibicować Dany, która sprowadziła hordę arabskich uchodźców. Szkoda, że Jaimie nie dobił jej jak jej ojca.
Bardziej chodzi mi o smoki. Najbardziej ze wszystkich postaci kibicuję Aryi więc zabójstwo Cersei mam nadzieję, że jej się przytrafi. Chociaż nie powiem, Cersei w tym sezonie wypada bardzo zajebiście

Bardziej chodzi mi o smoki. Najbardziej ze wszystkich postaci kibicuję Aryi więc zabójstwo Cersei mam nadzieję, że jej się przytrafi. Chociaż nie powiem, Cersei w tym sezonie wypada bardzo zajebiście
Na północy pamiętają co ojciec Dany wyprawiał, Arya musi pomścić spalonych Starków. One nie będą zadowolone jak Dany im zabierze Jona i karze mu poddać całe królestwo.

Na północy pamiętają co ojciec Dany wyprawiał, Arya musi pomścić spalonych Starków. One nie będą zadowolone jak Dany im zabierze Jona i karze mu poddać całe królestwo.
Jon zacznie przemawiać że trzeba się jednoczyć i zapomniec o starych sporach i nie będzie zemst. Chociaż pewnie okaże się że gówno wiem. Jak zawsze w tym serialu

Jon zacznie przemawiać że trzeba się jednoczyć i zapomniec o starych sporach i nie będzie zemst. Chociaż pewnie okaże się że gówno wiem. Jak zawsze w tym serialu
chuj wie, czy Jon, ja tam tylko liczę że Jaime i Bronn przeżyją, Jaime pewniejszy, bo on najprawdopodobniej Cersei zabije, jakie są opcje, przystają do Daenerys albo Tyrion zdradza i pomaga im uciec,

zesra się, w mocno amerykańskiej wersji jaka jest teraz ten serial Jamie nie zabije nikogo ze strony Danaerys. Jest po prostu postacią pozytywną.
chodziło, że Jaime zabije Cersei, a tak w ogóle to w książce się odwraca od Cersei, idiotyzm scenarzystów już dawno przekroczył granice

chuj wie, czy Jon, ja tam tylko liczę że Jaime i Bronn przeżyją, Jaime pewniejszy, bo on najprawdopodobniej Cersei zabije, jakie są opcje, przystają do Daenerys albo Tyrion zdradza i pomaga im uciec,
to by pasowało bo Jamie uwolnił Tyriona to teraz może Tyrion się zrewanżuje. Wszystko zależy od tego jaki osąd wyda Dany

chociaż chuj w sumie go tam wie, no bo Cersei Tyriona z otwartymi ramionami nie przyjmie, nawet jak się dowie że joffreya nie zabił, Bronn to łatwiejsza sprawa, bo jest najemnikiem może zmienić strony zwłaszcza że Tyrion jest w jej teamie, nawet nie spodziewałem się że jest tak oddany zleceniodawcom (uratowanie Jaime'a), chociaż w sumie Bronn go lubił, ale za Tyriona to walczyć nie chciał dziwne trochę

@lugasek @Cactus

Dałoby radę GOT 3 odcinek 7 sezonu z lektorem, jakas slabsza wersja jak ostatnio? Oraz Dark Matter 4,5,6 odc 3 sezonyu z lektorem tez cos koło500mb? Oraz jeszcze :D Nowy Alien miedzy 1 a 2 gb?

Back