Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Gambit
YTW odpadłem po kilku odcinkach. Serial miał momenty, ale niestety jako całość wypada słabiutko.
Wet.Hot.American.Summer.S01.720p.WEBRip.x264-TASTETV
Dla fanów filmu myślę, że pozycja obowiązkowa :) Może zobaczę kilka ep w ten weekend.

Co tak późno? :)o kurwa, zacząłem oglądać Raya Donovana
nie mam pojęcia Grzesiu, tytuł zawsze mnie jakoś odganiał jak seriale przeglądałem aż w końcu zobaczyłem, że Liev gra tam główną rolę. cudeńko serial.Co tak późno? :)
Dawać mi tu już w Polsce tego Netflixa bo nie chce mi się bawić w te całe VPNy.

- Brakuje ci?
- Czego?
- Czegokolwiek.
- Gdzie jest ten wyciek gazu?
- Tam.

WOW ale nazwiska w kolejnym sezonie GoT - Max von Sydow i IAN MCSHANE !!!
Wczorajszy odcinek TD naprawdę dobry, powiedziałbym nawet, ze bardzo, ale do do jasnej ciasnej, teksty, które pisze Pizzolatto zalatują Paulo Coelho
![]()
Panowie ten Wet Hot American Summer z Netflixa można oglądać bez znajomości filmu?
Aha ,dziena@michi972 Black Walder ;)
Ja wczoraj nadrobilem 6 i 7 odcinek i jestem zadowolony a tracilem juz wiare w ten serial.Zabieram się za drugi sezon Detektywa i póki co mi się podoba. Trzeba to traktować jak całkowicie inną historię, a całość ocenić po skończeniu sezonu.
http://50.7.207.242/video/R6jnVVP_y...2/f177be5e5186f634f800e1cca551df5c_152654.mp4podajac na stronce tylko linka?
U mnie waży 89 MB. Wyłącz adblocka.Grzechu, ale teraz to to video trwa tylko 7 sekund.
Klikałem prawym i zapisywałem na dysk. Jest tylko jakiś komunikat i trwa to 7 sekund, po czym koniec.
Przeglądarka przerywa pobieranie, spróbuj przez jakiś downloader plików, a jak nie to Ci wrzuce to co pobraem na jakis serwer, bo z tej strony co wygenerowałem tez jakoś super nie szło to może ich wina też.edit - aktualnie sciagam swoje pliki z one drive na dysk i byc moze przez to cos szwankuje. sprawdze za pare minut jak juz skoncze 'stare' pobieranie.