Seriale

@Gambit
YTW odpadłem po kilku odcinkach. Serial miał momenty, ale niestety jako całość wypada słabiutko.

Wet.Hot.American.Summer.S01.720p.WEBRip.x264-TASTETV
Dla fanów filmu myślę, że pozycja obowiązkowa :) Może zobaczę kilka ep w ten weekend.

@Gambit
YTW odpadłem po kilku odcinkach. Serial miał momenty, ale niestety jako całość wypada słabiutko.

Wet.Hot.American.Summer.S01.720p.WEBRip.x264-TASTETV
Dla fanów filmu myślę, że pozycja obowiązkowa :) Może zobaczę kilka ep w ten weekend.

Hang chciałem film obejrzeć ale nie mogę znalezc ani pasujących napisów a ki lektora. Masz jakies namiary? Choćby na wersje do której będą napisy?

o kurwa, zacząłem oglądać Raya Donovana (mega!!!), jestem na drugim sezonie, w którym ta scena rozjebała mnie na łopatki. Ci co oglądają ogarną.

naprawdę świetny show.

Wet Hot American Summer: First Day of Camp jakie to jest zajebiste to brak słów. I pomyśleć, że film pierwszy raz widziałem wczoraj i był świetny, a serialu w przeganianiu granic absurdu idą jeszcze dalej. Wejście Dona Drapera rozwala :lol: Dawać mi tu już w Polsce tego Netflixa bo nie chce mi się bawić w te całe VPNy.

A ta scena (film) wypadu do miasta to jest jak dla mnie apogeum geniuszu :rofl:

Potwierdzam, serial jest świetny dla fanów filmu i takiego rodzaju humoru :) Trochę się obawiałem, ale na szczęście uśmiałem się dzisiaj jak głupi. Film widziałem jakieś ~10 lat temu i jak usłyszałem, że Netflix robi serial to nie mogłem uwierzyć, a jak zobaczyłem obsadę to już całkowicie odleciałem :D

Jak komuś się podoba taki rodzaj humoru to polecam mało znany u nas film "The Ten" też z Ruddem, z seriali Reno 911 + filmówki.

WOW ale nazwiska w kolejnym sezonie GoT - Max von Sydow i IAN MCSHANE !!!

Wczorajszy odcinek TD naprawdę dobry, powiedziałbym nawet, ze bardzo, ale do do jasnej ciasnej, teksty, które pisze Pizzolatto zalatują Paulo Coelho :lol:

- Brakuje ci?
- Czego?
- Czegokolwiek.

- Gdzie jest ten wyciek gazu?
- Tam.

:rofl:

WOW ale nazwiska w kolejnym sezonie GoT - Max von Sydow i IAN MCSHANE !!!

Wczorajszy odcinek TD naprawdę dobry, powiedziałbym nawet, ze bardzo, ale do do jasnej ciasnej, teksty, które pisze Pizzolatto zalatują Paulo Coelho :lol:

:rofl:

Jestem ciekawy jakie rolę dostaną. Mam nadzieję, że będą to postacie z książek, a nie wymyślone.

Wygląda na to, że Sydow będzie grał Trój oką wronę.

Panowie ten Wet Hot American Summer z Netflixa można oglądać bez znajomości filmu?

Niby można zacząć od serialu, ale zdecydowanie polecam najpierw obejrzeć film, a potem jego serialowy prequel. Wtedy całość rzeczywiście bawi i przede wszystkim ma jakieś pozory sensu. W innym wypadku, nie wiem jaki masz poczucie humoru, granice absurdu jakie przekracza serial mogą odrzucić przeciętnego widza.

Ewentualnie Walder Rivers, był jeszcze chyba Red Walder - ale jak pamiętam to Black Walder i Rivers byli najbardziej charyzmatyczni spośród potomków seniora Waldera ;)
Swoją drogą, dzięki za podrzucenie fajnej stronki z informacjami o Westeros.

Zabieram się za drugi sezon Detektywa i póki co mi się podoba. Trzeba to traktować jak całkowicie inną historię, a całość ocenić po skończeniu sezonu.

Zabieram się za drugi sezon Detektywa i póki co mi się podoba. Trzeba to traktować jak całkowicie inną historię, a całość ocenić po skończeniu sezonu.
Ja wczoraj nadrobilem 6 i 7 odcinek i jestem zadowolony a tracilem juz wiare w ten serial.

@VoRaNeK i inni, jak możecie to pomóżcie ;)

jest jakaś strona, która umożliwi mi pobranie tego video na dysk?

http://video.anyfiles.pl/videos.jsp?id=152654

Próbowałem już kilku chyba stron i żadna nie działa z tym linkiem. Nie mogę tego pobrać. Wiem, że istnieją jakieś rozszerzenia do Fire Foxa, ale ja nie korzystam z tej przeglądarki. Mam już 2 inne i nie chce za bardzo instalować kolejnej.

Da radę to jakoś ściągnąć 'online'? podajac na stronce tylko linka?

Grzechu, ale teraz to to video trwa tylko 7 sekund.

Klikałem prawym i zapisywałem na dysk. Jest tylko jakiś komunikat i trwa to 7 sekund, po czym koniec.

Grzechu, ale teraz to to video trwa tylko 7 sekund.

Klikałem prawym i zapisywałem na dysk. Jest tylko jakiś komunikat i trwa to 7 sekund, po czym koniec.
U mnie waży 89 MB. Wyłącz adblocka.
EDIT: chociaż adblock nie powinien mieć w tym wypadku znaczenia, pewnie Ci zerwało pobieranie.

@Grzechu po wyłączeniu - dalej to samo. Plik wazy 443 kb. Pobieranie trwa tylko parę sekund...

edit - aktualnie sciagam swoje pliki z one drive na dysk i byc moze przez to cos szwankuje. sprawdze za pare minut jak juz skoncze 'stare' pobieranie.

edit - aktualnie sciagam swoje pliki z one drive na dysk i byc moze przez to cos szwankuje. sprawdze za pare minut jak juz skoncze 'stare' pobieranie.
Przeglądarka przerywa pobieranie, spróbuj przez jakiś downloader plików, a jak nie to Ci wrzuce to co pobraem na jakis serwer, bo z tej strony co wygenerowałem tez jakoś super nie szło to może ich wina też.
wideo ma 23 minuty.

No za chwilkę jeszcze raz sprawdzę. Nie chcę przerywać innego pobierania, które idzie już trochę, właśnie przez przeglądarkę. Jakbym teraz je zatrzymał to przy wznowieniu od razu byłby błąd. Takze poczekam jeszcze chwilę, jak pobierze mi się z one drive to raz jeszcze z Twojego linka spróbuje pobrać. Może się uda.

Back