Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na chorobowym przypomniałem sobie serial, ukoronowanie ery gangsterskiej polskiego kina: Odwróceni.
Nawet po tylu latach dobrze się to ogląda, Więckiewicz i Żmijewski top.
Boje się odpalić tą kontynuację, na pierwszy rzut oka wygląda słabo.Był dalszy ciąg ale niestety już nie tak dobry.
W porównaniu do pierwszych dwóch słabizna.The Bear S03 jak?
Pierwszy nie powalal, ale drugi byl dobry.W porównaniu do pierwszych dwóch słabizna.
Ale, że kiedy?Właśnie, a propos From - co ona odjebała, bo kompletnie nie pamiętam?
Tak, nie pamiętałem co odjebała w poprzednich sezonach. Dzięki :)Ale, że kiedy?
Na początku
A teraz skleja kubek czy chuj wie co."głosy kazały" jej załatwić ojca kitajca i chciała pozbyć się bachora, a wyszło, że odjebała brata
Que Sera SeraWłaśnie, a propos From - co ona odjebała, bo kompletnie nie pamiętam?
Obejrzałem byku. Zgadzam się, że Damięcki jest zajebisty w roli one man army. Adamczyk też świetny, chociaż blisko parodii to jednak nie przeszarżował i do tego wali super teksty. Naprawdę dawno takiego fajnego akcyjniaka z serduchem nie widziałem. Do tego Polskie i fun z tego jeszcze większy. Wiadomo, że wiele akcji naciąganych na maksa, ale jednak jako całość to świetny tytuł.
Niby tak, ale odcinki z wizytą w piekle i napierdalanką demonicznego kajiu z VorugalemThe Legend of Vox Machina sezon 3 - woke, woke, woke
i wkurwiający aktor w roli głównej o wyjątkowo drewnianym stylu gry aktorskiej, po 1 odcinku wyłączyłem w pizduIdź przodem, bracie | Serial | 2024
Idź przodem, bracie (2024) - Zwolniony z pracy policjant z oddziaÅu specjalnego usiÅuje odnaleÅºÄ siÄ w roli sklepowego ochroniarza. Pewnego dnia odkrywa sposób na swoje problemy...www.filmweb.pl
Najlepszy polski serial od wielu lat.
...jak masz 16 lat albo małe wymagania.
Sporo infantylnych dialogów lub kompletny brak logiki w scenariuszu. Było kilka dobrych momentów ale taktowanie tego serialu jako objawienia to nieporozumienie. Karol z miodowych lat jako stary gangus doskonale oddaje klimat produkcji.
5/10 czyli neutralnie
Witkowski, symbol największych paździerzy netflixai wkurwiający aktor w roli głównej o wyjątkowo drewnianym stylu gry aktorskiej, po 1 odcinku wyłączyłem w pizdu
Ja dałbym jednak 6/10 (5 za fabułę +1 za realizację scen akcji). W takich klimatach nadal polecam zdecydowanie lepszy Prosta sprawa z polskim Reacherem - DamięckimIdź przodem, bracie | Serial | 2024
Idź przodem, bracie (2024) - Zwolniony z pracy policjant z oddziaÅu specjalnego usiÅuje odnaleÅºÄ siÄ w roli sklepowego ochroniarza. Pewnego dnia odkrywa sposób na swoje problemy...www.filmweb.pl
Najlepszy polski serial od wielu lat.
...jak masz 16 lat albo małe wymagania.
Sporo infantylnych dialogów lub kompletny brak logiki w scenariuszu. Było kilka dobrych momentów ale taktowanie tego serialu jako objawienia to nieporozumienie. Karol z miodowych lat jako stary gangus doskonale oddaje klimat produkcji.
5/10 czyli neutralnie
Ja bym dał 3/10 bo główny aktor irytujące drewno, przy Prosta sprawa nawet to nie stało.Ja dałbym jednak 6/10 (5 za fabułę +1 za realizację scen akcji). W takich klimatach nadal polecam zdecydowanie lepszy Prosta sprawa z polskim Reacherem - Damięckim
Nie no główny aktor to jakies gówno, serial trzyma Czorny Damian i ewentualnie szwagier. Nawet loszek fajnych nie ma :(Ja bym dał 3/10 bo główny aktor irytujące drewno, przy Prosta sprawa nawet to nie stało.
Widzę, że Detektyw Lebel zmienił płeć i kolor skóry
The Day of the Jackal (TV Series 2024– ) ⭐ 8.0 | Crime, Drama, Thriller
The Day of the Jackal: With Úrsula Corberó, Eddie Redmayne, Lashana Lynch, Ben Hall. The Jackal is an elusive assassin who makes his living carrying out hits for the highest fee. He soon meets his match in a tenacious British intelligence officer who tracks him down in a thrilling cat-and-mouse...www.imdb.com
Wrzuć więcej małpy synek, bo bez małpy to się nie naoglądasz.Widzę, że Detektyw Lebel zmienił płeć i kolor skóry
E:
To jest jeszcze ta odpychająca czorno małpa z No Time to Die, powodzenia z serialem.
Odświeżam Yellowstone właśnie, ale na szczęście całkiem niedawno przypominałem sobie 1 sezon Arcane i w miarę pamiętamPierwsze trzy epy s02 Arcane zajebiste
Dokładnie, trochę chujowe zagranie, ale bardziej szkoda, że zostalo tylko 6 epow i zamykają historię. Widać, że kasa wpakowana konkretnie.Odświeżam Yellowstone właśnie, ale na szczęście całkiem niedawno przypominałem sobie 1 sezon Arcane i w miarę pamiętam
Oni chyba co tydzień mają trzy epy puszczać nie?
Ja odświeżam przy okazji B:The Beginning, bo wyszedł jakiś czas temu po kilku latach drugi sezon, a z pierwszego nic nie pamiętałemDokładnie, trochę chujowe zagranie, ale bardziej szkoda, że zostalo tylko 6 epow i zamykają historię. Widać, że kasa wpakowana konkretnie.