Seriale

Na chorobowym przypomniałem sobie serial, ukoronowanie ery gangsterskiej polskiego kina: Odwróceni.
Nawet po tylu latach dobrze się to ogląda, Więckiewicz i Żmijewski top.
:antonio:

Właśnie, a propos From - co ona odjebała, bo kompletnie nie pamiętam?
latest

Ale, że kiedy?
Na początku
"głosy kazały" jej załatwić ojca kitajca i chciała pozbyć się bachora, a wyszło, że odjebała brata
A teraz skleja kubek czy chuj wie co.
Tak, nie pamiętałem co odjebała w poprzednich sezonach. Dzięki :)

Obejrzałem byku. Zgadzam się, że Damięcki jest zajebisty w roli one man army. Adamczyk też świetny, chociaż blisko parodii to jednak nie przeszarżował i do tego wali super teksty. Naprawdę dawno takiego fajnego akcyjniaka z serduchem nie widziałem. Do tego Polskie i fun z tego jeszcze większy. Wiadomo, że wiele akcji naciąganych na maksa, ale jednak jako całość to świetny tytuł.

Najlepszy polski serial od wielu lat.
...jak masz 16 lat albo małe wymagania.
Sporo infantylnych dialogów lub kompletny brak logiki w scenariuszu. Było kilka dobrych momentów ale taktowanie tego serialu jako objawienia to nieporozumienie. Karol z miodowych lat jako stary gangus doskonale oddaje klimat produkcji.
5/10 czyli neutralnie

Sporo infantylnych dialogów lub kompletny brak logiki w scenariuszu. Było kilka dobrych momentów ale taktowanie tego serialu jako objawienia to nieporozumienie. Karol z miodowych lat jako stary gangus doskonale oddaje klimat produkcji.
5/10 czyli neutralnie
i wkurwiający aktor w roli głównej o wyjątkowo drewnianym stylu gry aktorskiej, po 1 odcinku wyłączyłem w pizdu

5/10 czyli neutralnie
Ja dałbym jednak 6/10 (5 za fabułę +1 za realizację scen akcji). W takich klimatach nadal polecam zdecydowanie lepszy Prosta sprawa z polskim Reacherem - Damięckim :awesome:

Ja bym dał 3/10 bo główny aktor irytujące drewno, przy Prosta sprawa nawet to nie stało.
Nie no główny aktor to jakies gówno, serial trzyma Czorny Damian i ewentualnie szwagier. Nawet loszek fajnych nie ma :(

:zakręcony:

Widzę, że Detektyw Lebel zmienił płeć i kolor skóry :korwinlaugh:

E:
To jest jeszcze ta odpychająca czorno małpa z No Time to Die, powodzenia z serialem.

Last edited:
Odświeżam Yellowstone właśnie, ale na szczęście całkiem niedawno przypominałem sobie 1 sezon Arcane i w miarę pamiętam :beczka:
Oni chyba co tydzień mają trzy epy puszczać nie?
Dokładnie, trochę chujowe zagranie, ale bardziej szkoda, że zostalo tylko 6 epow i zamykają historię. Widać, że kasa wpakowana konkretnie.

Dokładnie, trochę chujowe zagranie, ale bardziej szkoda, że zostalo tylko 6 epow i zamykają historię. Widać, że kasa wpakowana konkretnie.
Ja odświeżam przy okazji B:The Beginning, bo wyszedł jakiś czas temu po kilku latach drugi sezon, a z pierwszego nic nie pamiętałem :beczka:

Back