Seriale

Oglądał ktoś "The Bear"?
W sumie wydaje się to nie być serial dla mnie, bo ja jednak szukam eskapizmu w mediach, ale na YT Shorts mi się kilka razy pojawiło i nawet mnie zaciekawiło.
Jeżeli jest to "gae' drama, to jednak odpuszczam :beczka: .
Zajebisty.

Cały sezon 4 Boysów to podbudowa pod 5 :siara:
Jeden kluczowy dla fabuły serialu odcinek przez cały sezon.
Czytałem na początku sezonu, że ten będzie typu cisza przed burzą
Oceniam(jak na tego typu seriale) 6/10
Na plus gra aktorska Urbana, Starra i Morgana
nie spodziewałem się że Neuman umrze, myślałem że A-train.
To, że moce Butchera są mackowate to było przewidywalne dosyć.

Czytałem na początku sezonu, że ten będzie typu cisza przed burzą
Oceniam(jak na tego typu seriale) 6/10
Na plus gra aktorska Urbana, Starra i Morgana
nie spodziewałem się że Neuman umrze, myślałem że A-train.
To, że moce Butchera są mackowate to było przewidywalne dosyć.
Przeskipowałem połowę sezonu, dopiero pod sam koniec coś ruszyło. W ostatnim sezonie zrobią wielki upadek Trumplandera.

Obejrzał ktoś całość Akolity? Ponoć straszne gówno ale ciekawi mnie czy trzyma "poziom" do samego końca czy jednak jest lepiej (lub jeszcze gorzej).

Polecam recenzje Critical Drinkera - one są lepsze niż sam serial ;)

widzę, że kręci cię ryzyko złapania raka, może na ten moment wystarczy zestaw fragmentów, które cię ostatecznie odstraszą

W tym serialu z tego co wiem nawet wyrzucając lewactwo, to rozwala on cały kanon SW.

W tym serialu z tego co wiem nawet wyrzucając lewactwo, to rozwala on cały kanon SW.
Dzięki Panowie jebać ten serial :conorsalute:

Ta decyzja zaskoczyła i oburzyła wielu miłośników science-fiction i użytkowników platform streamignowych Paramount+ oraz SkyShowtime. Flagowa superprodukcja "Halo", mimo bardzo dobrych wyników oglądalności, została anulowana po drugim sezonie. Okazuje się, że sprawa ma drugie dno.

BB1qgHhl.img

Serial "Halo" rodził się w bólach. Po latach wysiłków nad stworzeniem filmu fabularnego opartego na kultowej serii gier Microsoftu o tej samej nazwie, w 2014 roku projekt przejął Showtime i rozpoczął prace nad serialem. Jednak przez siedem lat nie udało się stworzyć nic więcej poza scenariuszem, który i tak został zmieniony, gdy "Halo" zostało przeniesione do Paramount+. Dopiero tam rozpoczęły się zdjęcia do serialu.

Zaczęli kombinować z Riverlands i pewnie spierdolą cały wątek Chłopaków z Dorzecza :siara:
Jeśli chodzi dragon seeds to w ogóle szkoda strzępić ryja :siara:

Ten sam case co z GOT

Ja zaraz zasiadam do obejrzenia. Myślisz, że skończą w 3 sezonach?
Powinni skończyć jak ruszą z akcją, bo już się trochę ciasno zaczyna robić. Armie Zachodu niby się ruszyły, wspomnieli też Triarchię, więc coś zaczyna się dziać.
Addam z Hull ma już smoka nawet :beczka:
99%, że skończą sezon bitwą w Gardzieli i tym co się tam stało. Na Oko Boga pewnie jeszcze trochę poczekamy

Last edited:
Powinni skończyć jak ruszą z akcją, bo już się trochę ciasno zaczyna robić. Armie Zachodu niby się ruszyły, wspomnieli też Triarchię, więc coś zaczyna się dziać. Addam z Hull ma już smoka nawet :beczka:
99%, że skończą sezon bitwą w Gardzieli i tym co się tam stało. Na Oko Boga pewnie jeszcze trochę poczekamy
Weż w spoiler wciśnij, bo zepsujesz zabawę niektórym.
:jon:

Zaczęli kombinować z Riverlands i pewnie spierdolą cały wątek Chłopaków z Dorzecza :siara:
To było wiadome, że Muppetów nie będzie odkąd pokazali tylko młodego Tully'ego. Poza tym jestem ciekaw jakby się to miało prawnie z używaniem ich imion w serialu HBO. :crazy:
Jeśli chodzi dragon seeds to w ogóle szkoda strzępić ryja :siara:
Póki co to idzie książkowo poza tym, że chyba wycieli guwniarę. Przyda się, żeby Hugh i Ulf mieli trochę własnej historii.
Ja zaraz zasiadam do obejrzenia. Myślisz, że skończą w 3 sezonach?
Powinni skończyć jak trochę ruszą z akcją. Armie Zachodu już się ruszyły, wspomnieli też Triarchię, więc coś zaczyna się dziać. Addam z Hull ma już smoka nawet :beczka:
Ciężko stwierdzić. Akcja momentami przyspiesza tak, że dostajemy najważniejsze bitwy w dwa odcinki żeby potem przyjebać w ścianę i oglądać jak Alicent z miną srającego kota dostaje ratio od swojej rodziny. Sporo bitew i wątków jeszcze przed nami, a serial to mimo wszystko maszynka do pieniędzy. W dodatku chyba gdzieś tam był wywiad z twórcami, że będą 4 sezony.

To było wiadome, że Muppetów nie będzie odkąd pokazali tylko młodego Tully'ego. Poza tym jestem ciekaw jakby się to miało prawnie z używaniem ich imion w serialu HBO. :crazy:

Póki co to idzie książkowo poza tym, że chyba wycieli guwniarę. Przyda się, żeby Hugh i Ulf mieli trochę własnej historii.
O ile rozumiem pokazanie w szerszym kontekście Hugh i Ulfa to jak chcą ich teraz przetransportować na Smoczą Skałę? :beczka:
A teraz jeszcze jakimś cudem któryś z dzikich smoków znalazł się w Dolinie :fjedzia:

A teraz jeszcze jakimś cudem któryś z dzikich smoków znalazł się w Dolinie :fjedzia:
To po prostu pokłosie wycięcia guwniary.
Wycięli ją pewnie, bo tam to już pedofilia wjeżdżała ostro, poza tym robią z Rhaenyry drugiego Jezusa Chrystusa, a wątek z Nettles mógłby ją postawić w bardzo brzydkim świetle.

To po prostu pokłosie wycięcia guwniary.
Wycięli ją pewnie, bo tam to już pedofilia wjeżdżała ostro, poza tym robią z Rhaenyry drugiego Jezusa Chrystusa, a wątek z Nettles mógłby ją postawić w bardzo brzydkim świetle.
Prędzej czy później w takim świetle ją będzie trzeba przedstawić jeśli chce się utrzymać choć część zgodności z literackim pierwowzorem :fjedzia:
Póki co nie licząc kilku minut akcji nad Rook's Nest ten sezon to wielkie gówno, o demonach na bani Daemona nawet nie chce mi się wspominać, bo aż przykro się to ogląda

Back