Rododendron
UFC Middleweight
Zamknięta historia, bardzo dobry serial.A będą kolejne?
Tak jak napisał @Gambit - jeśli będzie kolejny sezon to już z inną historią.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zamknięta historia, bardzo dobry serial.A będą kolejne?
Przecież na ATV+ co chwilę są jakieś darmowe miesiące - tu 2 miesiące, tam 3 miesiące. Poszukaj na pepperze.Uwielbiam Gyllenhaala jako aktora, szkoda, że ten serial tylko na apple, akurat nie mam.
Też tak myślałem, ale podobno wyszła z tego woke parodia batmana.Uuu, co wleciało na prime, musi być sztosem.
Batman: Mroczny mściciel | Serial | 2024
Batman: Mroczny mściciel (2024) - "Batman: Mroczny Mściciel" to mocna seria animowana, w której śledzimy groźnego samozwańczego stróża prawa podczas pierwszego roku jego...www.filmweb.pl
Tradycja spierdolenia serii od drugiego sezonu podtrzymanaJedyne co mam do powiedzenia na temat kompletnie spierdolonego potencjału w Smrodzie Smoka
View attachment 105671
Tradycja spierdolenia serii od drugiego sezonu podtrzymana
Od dawna Byku mam wersja Blu-ray z dopasowanym dubbingiemNa torrenty wjechał Batman serie anime Warner Bros z 1992r. Nie wiedziałem, że aż tak brakowało mi normalnej kreski.
Oglądało się to za bajltla w tv ale mało pamiętam.
Teraz oglądam. Ale to ma klimat . Polecam.
Batman | Serial | 1992
Batman (1992) - Bruce Wayne, ukrywający się pod kostiumem nietoperza, walczy ze zbrodniarzami w Gotham City.www.filmweb.pl
View attachment 106063
To ten?Na torrenty wjechał Batman serie anime Warner Bros z 1992r. Nie wiedziałem, że aż tak brakowało mi normalnej kreski.
Oglądało się to za bajltla w tv ale mało pamiętam.
Teraz oglądam. Ale to ma klimat . Polecam.
Batman | Serial | 1992
Batman (1992) - Bruce Wayne, ukrywający się pod kostiumem nietoperza, walczy ze zbrodniarzami w Gotham City.www.filmweb.pl
View attachment 106063
A to akurat niezbyt wielkie osiągnięcie ;)U mnie topka z seriali marvelowskich.
A który serial u Ciebie w topce?A to akurat niezbyt wielkie osiągnięcie ;)
Bardzo słaby to moim zdaniem nadużycie, powiedziałbym raczej że był nierówny i jak dotąd najsłabszy, ale nie było aż takiego spadku formy jak w Smrodzie Smoka.Bardzo słaby nowy sezon The Bear
Zdecydowanie najsłabszy. Męczyłem go blisko tydzień i to pomimo wolnego od wtorku. Tych momentów było za mało, w pamięci nie utkwiło mi zupełnie nic, w porównaniu do sztos odcinków jak finał 2 sezonu, nauka kelnerki Richiego czy gotowanie na imprezie urodzinowej u wuja mafiozy. Szczytem był odcinek w szpitalu, który katowałem chyba dwa dni.Bardzo słaby to moim zdaniem nadużycie, powiedziałbym raczej że był nierówny i jak dotąd najsłabszy, ale nie było takiego spadku formy jak w Smrodzie Smoka.
Miałem podobne doświadczenie – odcinek z porodem i ten kolejny skończyłem dopiero po ponad tygodniu, ale mimo wszystko zapamiętam świetny moim zdaniem, pierwszy odcinek, przyzwoity finał sezonu oraz retrospekcje z bratem Carmena. Nie da się jednak ukryć, że momentami niektóre sceny jak na przykład ta z Johnem Ceną, wyglądały jak parodia poprzednich sezonów, czuć było zmęczenie materiału.Zdecydowanie najsłabszy. Męczyłem go blisko tydzień i to pomimo wolnego od wtorku. Tych momentów było za mało, w pamięci nie utkwiło mi zupełnie nic, w porównaniu do sztos odcinków jak finał 2 sezonu, nauka kelnerki Richiego czy gotowanie na imprezie urodzinowej u wuja mafiozy. Szczytem był odcinek w szpitalu, który katowałem chyba dwa dni.