Seriale

Premierowy odcinek trzeciego sezonu The Bear to moje klimaty, uwielbiam ten styl, zobaczymy jak reszta sezonu.
Ja trochę najebany 1 odcinek oglądałem i trochę go nie skumałem, może właśnie przez procenty we krwi. To jak było pokazane te perypetie Carmiego wtej jakiejś knajpie to były retrospekcje? Czy ja czegoś nie załapałem?

Ja trochę najebany 1 odcinek oglądałem i trochę go nie skumałem, może właśnie przez procenty we krwi. To jak było pokazane te perypetie Carmiego wtej jakiejś knajpie to były retrospekcje? Czy ja czegoś nie załapałem?
Tak to były retrospekcje tego jak zdobywał fach i tego jak wpłynęła na niego śmierć brata, ogólnie to był odcinek o jego traumach.

Gdyby pierwszy sezon Boysów miał poziom czwartego, to ten serial zostałby szybciej skasowany niż się pojawił. :siara:

Ostatni sezon i oczywiście musieli podzielić na trzy części żeby go przez dwa lata wypuszczać, zjebflix :matt:

I pomyśleć, że w pierwszym sezonie dałbym jej potrzymać.

a9y7RwK_460swp.webp

Było trochę głupotek, zwłaszcza jeśli chodzi o Dorzecze, ale w końcu smoki :pudzianfap:

Edit: kurcze, trochę też zepsuli bitwę
Gra o tron i ród smoka to serię, które najlepiej ukauzja jakie smoki to potężne skurwysyny. Narazie najbardziej mi się ten odcinek podobał.
No i na prawdę wybierają dobre lokalizację do zdjęć.

Last edited:
Zacząłem oglądać "Supacell" powinni zmienić tytuł na "United Kingdom of the apes" :pociesznymirek:

ło panie: "Kiedy piątka przeciętnych Londyńczyków.. " - pracowałem w Londynie na skafoldach niecałe 10 lat temu, wtedy natknęliśmy się z kilkoma Geezerami na artykuł bodaj w metro (chuj, że prasa śmieciowa, nie w tym rzecz), wedle którego w Londynie mieszkało ok 30% natywnych anglików, gdzie było to liczone zdaje się na zasadzie, że jeśli Twój dziadek przyjechał do Londynu ileś tam lat temu, to Ty - drugie pokolenie po nim - jesteś już uznany jako "native" :lesnarhappy:.

Oglądał ktoś "The Bear"?
W sumie wydaje się to nie być serial dla mnie, bo ja jednak szukam eskapizmu w mediach, ale na YT Shorts mi się kilka razy pojawiło i nawet mnie zaciekawiło.
Jeżeli jest to "gae' drama, to jednak odpuszczam :beczka: .

Oglądał ktoś "The Bear"?
W sumie wydaje się to nie być serial dla mnie, bo ja jednak szukam eskapizmu w mediach, ale na YT Shorts mi się kilka razy pojawiło i nawet mnie zaciekawiło.
Jeżeli jest to "gae' drama, to jednak odpuszczam :beczka: .
Jest tam dużo realistycznych kłótni i stresu, jeśli Ci to nie przeszkadza to gorąco polecam.

Back