Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przyjaciele na pierwszymkompletne bezbectwo przyjaciele zaraz na drugim miejscu
Premierowy odcinek trzeciego sezonu The Bear to moje klimaty, uwielbiam ten styl, zobaczymy jak reszta sezonu.
Ja trochę najebany 1 odcinek oglądałem i trochę go nie skumałem, może właśnie przez procenty we krwi. To jak było pokazane te perypetie Carmiego wtej jakiejś knajpie to były retrospekcje? Czy ja czegoś nie załapałem?
No i chuj no i cześć.Podpinam się pod pytanie kolegi. Obejrzałem dwa odcinki, znowu, tak jak w kraju nie dla starych ludzi, Josh coś znalazł na zadupiu i ma z tym problem. Na razie bez wodotrysków i nie wiem czy dalej brnąć.
Dwa sezony to komplet czy będzie więcej?Tokyo Vice sztos. Bardzo dobra historia, bez przeciągania na siłę wszystkie wątki się ładnie w 2 sezonach zamykają. Polecam w chuj
Dostał cancela ale serial miał zakończona historię. I tak, jest zajebisty. Pisałem tu juz o nim kilka razy.Dwa sezony to komplet czy będzie więcej?
Pamiętam, że był tu na tapecie ale zawsze czekam aż się skończą.Dostał cancela ale serial miał zakończona historię. I tak, jest zajebisty. Pisałem tu juz o nim kilka razy.
Dwa ostatnie sezony bez Majkela to dno ale do tego momentu czyste złoto.Najlepszy serial komediowy ever.
Całe szczęście obejrzałem tylko 1 sezon xd Ładna dziewczyna była, mocno przesadziła z wyglądem, dlatego też i dostaje sporo hejtu.I pomyśleć, że w pierwszym sezonie dałbym jej potrzymać.
Gra o tron i ród smoka to serię, które najlepiej ukauzja jakie smoki to potężne skurwysyny. Narazie najbardziej mi się ten odcinek podobał.Było trochę głupotek, zwłaszcza jeśli chodzi o Dorzecze, ale w końcu smoki
Edit: kurcze, trochę też zepsuli bitwę
No kto by się spodziewał, przecież to serial w którym pięciu czarnych dostaje supermoce, pewnie w ramach akcji zrównywania szans z przeciętnymi białymi ;)Zacząłem oglądać "Supacell" powinni zmienić tytuł na "United Kingdom of the apes"
No i pełny plemiennych tańców, ocieractwa, dilerki i dziabania nożem pobratymców którzy mają inny kolor chustkiNo kto by się spodziewał, przecież to serial w którym pięciu czarnych dostaje supermoce, pewnie w ramach akcji zrównywania szans z przeciętnymi białymi ;)
Zacząłem oglądać "Supacell" powinni zmienić tytuł na "United Kingdom of the apes"
Jest tam dużo realistycznych kłótni i stresu, jeśli Ci to nie przeszkadza to gorąco polecam.Oglądał ktoś "The Bear"?
W sumie wydaje się to nie być serial dla mnie, bo ja jednak szukam eskapizmu w mediach, ale na YT Shorts mi się kilka razy pojawiło i nawet mnie zaciekawiło.
Jeżeli jest to "gae' drama, to jednak odpuszczam .