Gambit
UFC Middleweight
Ja nie wiem czy nie poczekam aż wyjdzie całość. Teraz jeżdżę na koniach z kowbojami z Yellowstone ;)@Gambit @Tar-Ellendil ogladaliscie już drugi sezon Invincible?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie wiem czy nie poczekam aż wyjdzie całość. Teraz jeżdżę na koniach z kowbojami z Yellowstone ;)@Gambit @Tar-Ellendil ogladaliscie już drugi sezon Invincible?
Dzisiaj przeczytałem, że przesuwają premierę drugiej części piątego sezonu z grudnia 2023 na grudzień 2024Teraz jeżdżę na koniach z kowbojami z Yellowstone
Niestety strajk scenarzystów o aktorów zbiera swoje żniwa. Dobrze, że nie anulowali.Dzisiaj przeczytałem, że przesuwają premierę drugiej części piątego sezonu z grudnia 2023 na grudzień 2024
A to był jakiś staryWjechał nowy sezon egzorcysty.
The Bear – będzie trzeci sezon. Kiedy premiera nowych odcinków?
Disney oficjalnie potwierdził zamówienie na trzeci sezon serialu The Bear.naekranie.pl
Pierwsze są chyba z 18 lub 19A to był jakiś stary
Uczcie się
Narcos mexico? Jeszcze lepsze niż to z Escobarem moim zdaniem.Witam. Narcos s.1 i s.2 zaliczone. Dobry serial. Pablo był niezły agent, ze swoim więzieniem la catedral mnie zaskoczył hehe. Dobre role Pablo i agenta Peńa.
Za to ten drugi agent który jest lektorem był dla mnie ciężki do oglądania. Głos jako lektor ok ale jego gra aktorska mi się nie podobała.
Pytanie. Czy warto obejrzeć sezon 3 ? Jest już po Pablo.
Pytanie nr 2. Jak na tle tego serialu wyszło Narcos Mexico?
Mexico w chuj lepsze! Na bank robię rewatchWitam. Narcos s.1 i s.2 zaliczone. Dobry serial. Pablo był niezły agent, ze swoim więzieniem la catedral mnie zaskoczył hehe. Dobre role Pablo i agenta Peńa.
Za to ten drugi agent który jest lektorem był dla mnie ciężki do oglądania. Głos jako lektor ok ale jego gra aktorska mi się nie podobała.
Oglądam, na razie straszny babiniec, ale widzę, że gra Ray Stevenson,Taka tam bajeczka w klimatach Gwiezdnych Wojen, jak inne seriale z tej serii. Ciężko ocenić, bo wszystkie klepane na jedno kopyto. Oglądam, bo lubię takie klimaty, ale jednocześnie nie wymagam zbyt wiele. Andor wg mnie znacznie lepszy.