Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Serio? Przecież to jebane HBO w ostatnim czasie nie wypuściło nic co byłoby chociaż w połowie tak dobre (poza hotd ofkors)ponoc chujowa oglądalność
No właśnie problem jest taki że to już nie jest HBO co dawniej - szczególnie właściciel.Serio? Przecież to jebane HBO w ostatnim czasie nie wypuściło nic co byłoby chociaż w połowie tak dobre (poza hotd ofkors)
Proszę pomóżcie zrobić szum, bo drugi sezon jest niesamowity. Ale... HBO kieruje się liczbami” – przestrzegał w mediach społecznościowych. Apel nie okazał się jednak skuteczny. Drugi sezon zanotował na początku oglądalność wynoszącą 629 tys. widzów. Oznaczało to spory spadek względem debiutanckiego odcinka pierwszego sezonu, który przyciągnął 901 tys. widzów.Serio? Przecież to jebane HBO w ostatnim czasie nie wypuściło nic co byłoby chociaż w połowie tak dobre (poza hotd ofkors)
Jak tylko 600k widzów przy premierze drugiego sezonu to rzeczywiście kiepsko, trochę szok, że to miało tak małą oglądalność.Proszę pomóżcie zrobić szum, bo drugi sezon jest niesamowity. Ale... HBO kieruje się liczbami” – przestrzegał w mediach społecznościowych. Apel nie okazał się jednak skuteczny. Drugi sezon zanotował na początku oglądalność wynoszącą 629 tys. widzów. Oznaczało to spory spadek względem debiutanckiego odcinka pierwszego sezonu, który przyciągnął 901 tys. widzów.
To jak nic nie powiedzieć. Jestem właśnie po pierwszym odcinku i:Liczę na coś fajnego.
O stary to mnie teraz jeszcze bardziej nakręciłeś. Nie oglądałem jeszcze bo wyskowy weekend był ale dziś wieczorem już poleci napewno.To jak nic nie powiedzieć. Jestem właśnie po pierwszym odcinku i:
Ale to jest kjurwa dobre! Kimat leje się Niagarą
muzyka dobrana po mistrzowsku (m.in Santana, ZZ Top, Yes, James Brown, Black Sabbath i kurwa idealnie w punkt do pewnej sceny - Boney M)
Również mogę polecić. Co prawda końcówka trochę słabszo wyszła ale mimo to podobał mi się. Dosyć tajemniczy serial i trzymał w napięciu.Archiwum 81, polecam W CHUJ.
Cały serial jak na szpilkach
@Roshi jest to gdzieś całe do ściągnięcia w PL?wjechał już 16 sezon
View attachment 78301
Po pierwszym odcinku. Przyznaję rację, zajebiscie mi wlazło. Ale to ma Zajebisty klimat hotelu, Nowego Jorku w stylu noir.To jak nic nie powiedzieć. Jestem właśnie po pierwszym odcinku i:
Ale to jest kjurwa dobre! Kimat leje się Niagarą
muzyka dobrana po mistrzowsku (m.in Santana, ZZ Top, Yes, James Brown, Black Sabbath i kurwa idealnie w punkt do pewnej sceny - Boney M)
Vince? Jeśli dobrze rozumiem to on nie chce takiej kontynuacji. Czy źle zrozumiałem?Chłop pierdolnięty.
Mexico to jeden z najlepszych seriali jakie widziałem. Co dalej z tym serialem? Miały być kolejne sezony.cisne wlasnie pierwszy sezon po raz ktorys.. ale to jest dobre! Z narracja.. jeszcze nie zniszczone przez black netflix
nie o Mexico mowie...Mexico to jeden z najlepszych seriali jakie widziałem. Co dalej z tym serialem? Miały być kolejne sezony.