Miskatonic
Vale Tudo Championship
No wiem. Można to traktować jako całość, można oddzielnie. Całość wybitna ale mi ten Mexico wszedł jeszcze lepiej niż część z Escobarem.nie o Mexico mowie...
Będą kolejne sezony?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No wiem. Można to traktować jako całość, można oddzielnie. Całość wybitna ale mi ten Mexico wszedł jeszcze lepiej niż część z Escobarem.nie o Mexico mowie...
co to?
The miniseries primarily adapts Edgar Allan Poe's "The Fall of the House of Usher", but incorporates characters and references from other Poe stories too.
na razie ciekawsze niż ostatnie sezony WD, po 2 odcinkach jestemOgląda ktoś? Jeśli tak - polecacie? Jakie wrażenia?
Jeszcze Bass Reeves w uniwersum będzieSheridan chujku, wiem, że to czytasz, kocham to całe uniwersum Yellowstone, które stworzyłeś. Gdyby tylko nie te mezalianse i typowe odpały, to byłaby najbardziej epicka seria w kosmosie.
Dawaj mnie tu drugi sezon 1923 bo nie wytrzymie.
Weź se książkę (albo audiobooka w trasę)@Miskatonic silos top.
Czytam znaczy slucham teraz klasyki Neila Straussa i numery same wpadają.Weź se książkę (albo audiobooka w trasę)
Zacząłem oglądać, zajebiste to jest, póki co skończyłem dwa pierwsze sezony, nie widziałem chyba lepszego serialu komediowego od czasów The Office US. Ciężko się tu nie uśmiać w każdym odcinku, mocno popierdolone akcje odstawiają, a jak od drugiego sezonu wjechał DDV, to już po prosto komediowe arcydzieło.wjechał już 16 sezon
View attachment 78301
Ma jakis fetysz obstawiania swojej zony w serialach i tych samych aktorow co w Bly i Hill.Zagłada domu Usherów | Serial | 2023
Zagłada domu Usherów (2023) - Aby zabezpieczyć swoją fortunę i przyszłość, dwójka rodzeństwa buduje dynastię, która rozpada się, gdy jej spadkobiercy zaczynają ginąć w...www.filmweb.pl
Ostatni serial Mike Flanagana stworzony dla Netflixa. Mi się podobała ta wielowarstwowa historia, choć co prawda, momentami odcinki robią się za bardzo przegadane. Elementy horrorowe fajnie wyważone, nie ma tak, że jumpscare goni jumpscare. Generalnie oceniam to minimalnie niżej niż „The Haunting of Hill House”, czyli IMO drugie miejsce na podium wśród horrorów Flanagana. 8/10
Ma jakis fetysz obstawiania swojej zony w serialach i tych samych aktorow co w Bly i Hill.
Poznałeś już dwa z trzech najlepszych seriali komediowych ever. Jak już skończysz z Paddy's Pub to odpalaj Arrested development ;)Zacząłem oglądać, zajebiste to jest, póki co skończyłem dwa pierwsze sezony, nie widziałem chyba lepszego serialu komediowego od czasów The Office US. Ciężko się tu nie uśmiać w każdym odcinku, mocno popierdolone akcje odstawiają, a jak od drugiego sezonu wjechał DDV, to już po prosto komediowe arcydzieło.
Chłopaki jeszcze sami sobie to napisali, a później zagrali, przynajmniej z tego co widzę po czołówce pierwszych sezonów
Ogląda ktoś? Jeśli tak - polecacie? Jakie wrażenia?
Pamięta ktoś tego (s)trupa Walking Dead?
Spin off Dead City jest świetny.
Negan w mega formie.
Próbka poniżej,
lałem w gacie ze śmiechu
@klocuniek ten jest chyba nawet lepszy niż z Darylem.
Leci to na którymś VOD?tak, zobaczyłem przed Derylem i również wg mnie Dead City jest lepszy
Dovra, widzę że tylko roszi tefał albo inne pobieraczkiLeci to na którymś VOD?
Pamięta ktoś tego (s)trupa Walking Dead?
Spin off Dead City jest świetny.
Negan w mega formie.
Próbka poniżej,
lałem w gacie ze śmiechu
@klocuniek ten jest chyba nawet lepszy niż z Darylem.
Tak 6 i po sprawie.Jeffrey Dean Morgan ogólnie bardzo dobry aktor, jak dla mnie to on uratował trochę TWD jak się tam pojawił w 6-7 sezonie jakoś, serial złapał drugi oddech wątkiem ze Zbawcami, a Negan jedna z lepszych postaci całego uniwersum TWD. Obejrzę sobie na pewno Dead City. To tylko 6 odcinków ma, to już pełny sezon?
Dead Morgan ma też grać w 4 sezonie The Boys
Niezwyciężony: sezon 2, odcinek 1-4 – recenzja
Po dwuletniej przerwie Niezwyciężony wraca na Prime Video z 2. sezonem. Czy twórcom udało się utrzymać poziom z debiutu? Sprawdzamy.naekranie.pl