Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Potwierdzam, po 3cim odcinku jak na takie typowe SW, gdy się wyłączy myślenie i nie szuka dziur logicznych to całkiem niezła zabawa.Nie ma tragedii. Dużo latają z "kolorowymi" mieczami więc jest klimat :D
No, to prawda. Mi zostały dwa odcinki, więc już chyba obejrzę do końca. Ale jak na razie duże rozczarowanie, nie polecam. Niezbyt interesująca fabuła, poprawność polityczna na całego, straszenie to głównie przeciętne jumpscary. Z plusów to na pewno Carla Gugino.Włączyłem 1 ep Upadku Domu Usherów, jestem w połowie odcinka i już wszystkie okienka odhaczone
Produkcyjnie wygląda pięknie, bardzo miłe dla oka ale czy dam radę 10 takich odcinków, nie wiem
Wczoraj obejrzeliśmy 3 ep.No, to prawda. Mi zostały dwa odcinki, więc już chyba obejrzę do końca. Ale jak na razie duże rozczarowanie, nie polecam. Niezbyt interesująca fabuła, poprawność polityczna na całego, straszenie to głównie przeciętne jumpscary. Z plusów to na pewno Carla Gugino.
Widział ktoś już może "Informację zwrotną"? Jakieś opinie?
Dobra, skończyłem.Wczoraj obejrzeliśmy 3 ep.
Powiem Ci, że jest lepiej niż myślałem.
Klimat ma zajebisty a te wszystkie elpegi to traktuję jako ukazanie całkowitej degeneracji tej rodziny, wtedy nawet by to wszystko pasowało i ten absolutny hedonizm ma sens.
Są oczywiście, ukryte takie małe "slippery slope", na które masz nie zwrócić uwagi i przejść z tym do porządku dziennego ale to trzeba być takim paranoikiem jak ja żeby to wyczuć.
Jedynie szkoda, że w 3 ep ginie taka fajna postać, mówię do mojej: "o nie, teraz do końca serialu zostaną nam tylko te pedały i reszta dziwaków
Oglądał już ktoś?
W niemieckim domu | Serial | 2023
W niemieckim domu (2023) - Eva, która nigdy wcześniej nie słyszała o Auschwitz, przyjmuje ofertę pracy jako tłumaczka podczas drugiego procesu oświęcimskiego. Wkrótce odkrywa, że jej...www.filmweb.pl
Ostatnio youtube podpowiada mi shorty z Boardwalk Empire, ale to było dobre
Nie wiem czy mi życia wystarczy żeby obejrzeć wszystko co chcę i zrobić jeszcze te rewatche, które chcę ale to jeden z tych seriali, które się nadają na rewatch.
Ostatnio youtube podpowiada mi shorty z Boardwalk Empire, ale to było dobre
Nie wiem czy mi życia wystarczy żeby obejrzeć wszystko co chcę i zrobić jeszcze te rewatche, które chcę ale to jeden z tych seriali, które się nadają na rewatch.
Mam to chyba, na którymś dysku i czeka na swoją kolej.Nawet ostatnio kminiłem czy nie wrócić po latach i huknąć całość raz jeszcze, ale wybrałem rewatch Mostu nad Sundem. To jest kapitalna seria kryminalna i ta aspołeczna pizda Saga
Jaki refleksunio, nie zdążyłem usunąć :)Post wyżej
Gdzie da radę obejrzeć nielegalnie?Odpaliłem 1 sezon i już 1 odcinek sztos, jeśli reszta sezonu tak trzyma przy ekranie to
@Rododendron @Gaara
Za japoński cover Metalliki ten serial osiąga apogeum zajebistości. Został mi już tylko jeden ep i żal w opór, że nie ma kolejnego sezonu. Zaskoczenie na miarę zeszłorocznego Cyberpunk: Edgerunners
jutro przypomnij to ogarniemyŻółw tera nie ma czasu
Gdzie da radę obejrzeć nielegalnie?
Gdzie da radę obejrzeć nielegalnie?
Gówno wyjątkowej klasy tak jak trzeci sezon mando. Jeszcze rok temu jaralem się serialami SW ale idzie to w złym kierunku. Zresztą już w ogóle odpuściłem Disneya. Bieda straszna. Po za SW to już w ogóle gówno tam jest.Ktoś obejrzał tę Ashokę SW? Warto, czy tak jak się obawiam woke gówno z silnymi kobietami i przygłupimi facecikami?
WOW
Trailerem mnie kupili, może jednak coś z tego będzie.
+ The Boys do kompletu