Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pan światła największym kozakiem?
Nie chce mi się wierzyć, że NK dał się ot tak rozjebać. Jeszcze wróci silniejszy, teraz nie zagrała głowa, ale zmieni przygotowania i będzie innym Nocnym Królem niż wcześniej
A tak serio, to odcinek mega, napięcie było takie, że aż jądra ściskało. Deadli Mormontowa ta mała, stary Mormont, Beric Dondarion, ten z Czarnej Straży i Theon, przegapiłem kogoś?
Na razie krótko napiszę, że ta bitwa spełniła oczekiwania, coś pięknego. Jednak ciężko mi nie być zawiedzionym, że Nocny Król przegrał w połowie sezonu. Mimo wszystko trzeba docenić w jaki sposób nakręcili tą bitwę, ponad godzina nerwów, napiecia i emocji.
Chuja tam, wzięty sposobem oczywiście zasnąłem i obejrzałem dopiero terazJa mam zakaz nocnego ogladania tv w sypialni, ale dzisiaj mam tobo szykuje się zacny odcinek.
Jeszcze mnie tak nie pojebało żeby się żenićŻonę spoić i można oglądać![]()
Pan światła największym kozakiem?
Ziomek zaspoilerował na Facebooku że Arya zabiła Nocnego króla i Tera beka w opór(ja obejrzałem wcześniej), drażni mnie że nadal nie wiadomo co znaczył ten cholerny symbol i czego dokładnie chciał nocny król
odcinek mega, zero gadek dużo akcji jednak to, że NK nic się nie odezwał i zdechł jak jakiś placek mnie wkurzyło,taki kozak z niego, a w 3 sekundy padł jak kawka. Na moje Aryia musiała przyjąć postać śmierci żeby tam się zakraść tak blisko tym bardziej, że w tamtym pomieszczeniu gdzie Aryia była z Ogarem i Czerwoną kapłanka było chyba w ostatnim ujęciu tej sceny pokazane wymowie na trupa. Potem widzimy dopiero Aryie na sam koniec
Naprawdę tak Wam się ten odcinek podobał ?
Przecież zakończenie wątku Nocnego Króla jest całkowicie z dupy. Jeśli dobrze kojarzę to żeby przyjąć kogoś twarz, trzeba było go oskalpować. No chyba, że o coś innego wam chodzi
trochę zawiodłem się tym, że główni bohaterowie nie padają od 2 ostatnich sezonów za bardzo. Brakło jaj również w tym odcinku żeby kogoś istotnego odjebac
Sama bitwa była spektakularna, szkoda tylko że równie spektakularne były błędy scenariusza w wykonaniu D&D.Nie no Panowie, gdzie Wasz RiGCZ? Ten odcinek to splunięcie w twarz I pokaz najczystszej pisarskiej indolencji.
Już sezon 7 zapowiadał, że 8 będzie strasznym gównem ale nawet ja nie wierzyłem, że uda im się to tak zepsuć.
D&D są świetni w adaptowaniu materiału, a nie w tworzeniu czegoś oryginalnego. Nie ich wina, że po 10 latach nie pojawiła się ani jedna książka. Dlatego tak im się spieszy do końca, nie stać ich na więcej.Od kiedy skończył się materiał książkowy zostało popełnione mnóstwo błędów logicznych i zaczęto bohaterów traktować jako niezniszczalnych. W ramach pocieszenia dostaliśmy wielkie sceny batalistyczne.
D&D są świetni w adaptowaniu materiału, a nie w tworzeniu czegoś oryginalnego. Nie ich wina, że po 10 latach nie pojawiła się ani jedna książka. Dlatego tak im się spieszy do końca, nie stać ich na więcej.
W ogóle, jakby patrzeć, jaką strategię powinien obrać Nocny Kurw, żeby minimalizować straty, to powinien okrążyć zamek i czekać, aż obrońcom skończą się zapasy wody - nuemarli z głodu nie pomrą, a ludki jeszcze jak :D Taki offtop hehe.