Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
U mnie leje jak w Helmowy Jarze, a jutro ma być jeszcze gorzej.
Kawał topora
Ktoś wstaje o 4 rano? HBO Go Polska o 4 puszcza dopiero...
Bez spoilerów proszęPrzez sekundę widziałem na twitterze zdjęcia z trzeciego odcinka.
CO KURWA![]()
Coś wyciekło, lepiej nie buszujcie po social mediach.Bez spoilerów proszę![]()
Coś wyciekło, lepiej nie buszujcie po social mediach.
Mignęły mi jakieś hardkory, tylko dwa obrazy zapamiętałem. Jakiś skurwiel wrzucił zdjęcie, gdzie było 10 scen obok siebie.
![]()
Kurwa kliknąłem i teraz nie wiem czy jest sens dalej to oglądać.Spokojnie to nic strasznego ale żeby nie byłoNed Stark nie żyje
Kto by pomyślał, żeby oglądać coś o takiej porze. Nie normalne to jest jakieś.Idźcie spać chore pojeby...![]()
Ja mam zakaz nocnego ogladania tv w sypialni, ale dzisiaj mam toKto by pomyślał, żeby oglądać coś o takiej porze. Nie normalne to jest jakieś.
Żonę spoić i można oglądaćJa mam zakaz nocnego ogladania tv w sypialni, ale dzisiaj mam tobo szykuje się zacny odcinek.
Napisze to pierwszyKurwa i znów czekać tydzień. Najchętniej to bym wszytko obejrzal jeszcze tej nocynieźle Aryo Stark
Hehe, żadne spoilery się nie sprawdziły... :)
Dlaczego Melisandre umarła po wszystkim? Nie chciało jej się czy co?
Wątek WW słabo zakończony, liczyłem że Bran = NK to prawda. A tak to w sumie NK pozamiatał, a na koniec dostał strzała i chuj...
Hehe, żadne spoilery się nie sprawdziły... :)
Dlaczego Melisandre umarła po wszystkim? Nie chciało jej się czy co?
Wątek WW słabo zakończony, liczyłem że Bran = NK to prawda. A tak to w sumie NK pozamiatał, a na koniec dostał strzała i chuj...
-o skurłesyn, ale odcinek
-Beric moja druga ulubiona postać, przynajmniej odszedł z klasą i zdecydowanie lepiej poprowadzili jego los w serialu niż w książce
-OGAR PRZEŻYŁ!!!!!!!!!!!
Team @andrzej_t.
Bez sensu
1) że ją dopuścili tak blisko
2) że nic nie wyczuli
3) że tak się stało
4) że zimny UJ tyle zwlekał zamiast działać
5) okaże, się że to dzięki byciu QWERTY+ uratowala świat