HubiSSJ3
UFC Heavyweight
Nie biorą pod uwagę, że ich nieumarli mogą otoczyć
? Lub zajść bezpośrednio od strony Brana, skoro Jon z Danusią stoją tak daleko to Nocny Król będzie miał ułatwione zadanie..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie biorą pod uwagę, że ich nieumarli mogą otoczyć? Lub zajść bezpośrednio od strony Brana, skoro Jon z Danusią stoją tak daleko to Nocny Król będzie miał ułatwione zadanie..
Nie zapominaj, że mają smoki. Taka odległość to nic.
Nocny Król też ma. I to takiego na sterydach.
I jak NK postanowi podejść do Brana bez smoka, to jak niby Danusia z Jonem mają to zobaczyć?
I jak ogólnie odjebią tego smoka? Bran się w niego wwarguje? Bo jak NK z niego nie zejdzie, to go nie zabiją przez co smok nadal będzie pod jego kontrolą.
Też tak myśle. Prędzej połknie Roya Nelsona niż napisze dwa rozdziały.Grubas nie skończył i nie skończy nigdy tej opowieści
Właśnie wiem, ja na Taniec ze Smokami na szczęcie czekałem chyba rok czy dwa, ale po tym co "fanowie" zaczęli odpierdalać w sieci (czyt. pisać za niego) to biedny musiał co chwilę zmieniać wersje żeby jakoś móc zaskoczyć aż go @HubiSSJ3 i @Tar-Ellendil 'e tego świata doprowadziły do krawędzi, że powiedział: "aaahh fak ju" i olał. . . taka prawda, może i piszę po pijaku i lepiej bym wyraził swoje wkurwienie na Was wszystkich twarzą w twarz (po pijakuTeż tak myśle. Prędzej połknie Roya Nelsona niż napisze dwa rozdziały.
Najgorsze, że przeczytałem w oryginale wcześniej niż ktoś słyszał, że ma być jakiś serial.
Wiesz, że Grubas udaje, że pisze już 23 lata?
1996
1998
2000
2005
2011
Jest gruby, ma prawie 71 lat i dwie książki do napisania. Na chama jak zepnie poślady w wieku 80 i 90 lat odda dwie książki
24h, 39 minut zostało, tak swoją drogą![]()
Właśnie wiem, ja na Taniec ze Smokami na szczęcie czekałem chyba rok czy dwa, ale po tym co "fanowie" zaczęli odpierdalać w sieci (czyt. pisać za niego) to biedny musiał co chwilę zmieniać wersje żeby jakoś móc zaskoczyć aż go @HubiSSJ3 i @Tar-Ellendil 'e tego świata doprowadziły do krawędzi, że powiedział: "aaahh fak ju" i olał. . . taka prawda, może i piszę po pijaku i lepiej bym wyraził swoje wkurwienie na Was wszystkich twarzą w twarz (po pijaku) ale tak jest . . . i teraz ja, ostatni FAN tej serii płaczę nad truchłem tego potencjału, a reszta się cieszy bo im Hollywood, pokazało kilka kolorowych obrazków
kto nie przeczytał tego dzieła sztuki ten nie wie. . . (a kto pierdoli, że przeczytał ale było "za dużo opisów" ten, kurwa, nie przeczytał tylko skopiował marudzenie maturzystów z Nad Niemnem yyhh yyh buu huu)
alem się
![]()
GoT jest serialem dla wymagającego widza. Opowiada on o świecie fantasy, ale z intrygami i odniesieniami, których nie dostrzeże przeciętny widz. Inteligentny odbiorca doceni wszystkie wspomniane smaczki, a ten mniej wykształcony odpuści sobie oglądanie po kilku odcinkach 1 sezonu. Dobrze więc, że dałeś sobie spokój i nie próbowałeś oceniać tego serialu.Nie obejrzałem ani jednego odcinka GoT. Miłej niedzieli![]()
GoT jest serialem dla wymagającego widza. Opowiada on o świecie fantasy, ale z intrygami i odniesieniami, których nie dostrzeże przeciętny widz. Inteligentny odbiorca doceni wszystkie wspomniane smaczki, a ten mniej wykształcony odpuści sobie oglądanie po kilku odcinkach 1 sezonu. Dobrze więc, że dałeś sobie spokój i nie próbowałeś oceniać tego serialu.
Odpalaj HBO Go, czy wbijaj w linki i nadrabiaj bo warto.
Właśnie wiem, ja na Taniec ze Smokami na szczęcie czekałem chyba rok czy dwa, ale po tym co "fanowie" zaczęli odpierdalać w sieci (czyt. pisać za niego) to biedny musiał co chwilę zmieniać wersje żeby jakoś móc zaskoczyć aż go @HubiSSJ3 i @Tar-Ellendil 'e tego świata doprowadziły do krawędzi, że powiedział: "aaahh fak ju" i olał. . . taka prawda, może i piszę po pijaku i lepiej bym wyraził swoje wkurwienie na Was wszystkich twarzą w twarz (po pijaku) ale tak jest . . . i teraz ja, ostatni FAN tej serii płaczę nad truchłem tego potencjału, a reszta się cieszy bo im Hollywood, pokazało kilka kolorowych obrazków
kto nie przeczytał tego dzieła sztuki ten nie wie. . . (a kto pierdoli, że przeczytał ale było "za dużo opisów" ten, kurwa, nie przeczytał tylko skopiował marudzenie maturzystów z Nad Niemnem yyhh yyh buu huu)
alem się
![]()
Jeszcze kilka tygodni i będziesz miał spokój.Ten temat POJEBAŁO jedyne o czym powinniście pisać z takimi wypiekami to jak wyrolować Miyagi Dojo![]()
Ten temat POJEBAŁO jedyne o czym powinniście pisać z takimi wypiekami to jak wyrolować Miyagi Dojo![]()
GAME OF THRONES - Nowy odcinek Gry o Tron dostępny będzie na platformie HBO GO o godzinie 4:00 (godzinę później niż amerykańska premiera).
Ze względu na zwiększenie środków bezpieczeństwa nastąpi opóźnienie w dostarczeniu materiałów. Dlatego spodziewamy się, że nowy odcinek Gry o tron będzie dostępny w HBO GO koło godz. 04:00. Przepraszamy za niedogodności i prosimy o cierpliwość.
HBO Polska
No a w tv będzie premiera normalnie ? Czyli można odpalić ten stream w hbo go czy tak nie da rady?GAME OF THRONES - Nowy odcinek Gry o Tron dostępny będzie na platformie HBO GO o godzinie 4:00 (godzinę później niż amerykańska premiera).
Ze względu na zwiększenie środków bezpieczeństwa nastąpi opóźnienie w dostarczeniu materiałów. Dlatego spodziewamy się, że nowy odcinek Gry o tron będzie dostępny w HBO GO koło godz. 04:00. Przepraszamy za niedogodności i prosimy o cierpliwość.
HBO Polska
W TV będzie normalnie o 3 w nocy.No a w tv będzie premiera normalnie ? Czyli można odpalić ten stream w hbo go czy tak nie da rady?
No i w aplikacji jest stream do HBO HBO2 HBO3 i pytam czy tam da radę obejrzec normalnie bo nie wstawalem jeszcze na GOT więc chciałbym się upewnićW TV będzie normalnie o 3 w nocy.
Jest pewnie opcja, że wyłączą taką możliwość. Jeśli mówisz o apce HBO, jak jakiś nc+, czy cp go to powinno normalnie działać jako kanał HBO. Na fb opowiadają tylko o odcinku w TV o 3, więc może wyłączą w ogóle serwery tej swojej apki/strony.No i w aplikacji jest stream do HBO HBO2 HBO3 i pytam czy tam da radę obejrzec normalnie bo nie wstawalem jeszcze na GOT więc chciałbym się upewnić
Hehe no to łyknąłem GoT na raz w zasadzie, nadrobione :) Dziwnie teraz bedzie czekac na kolejne odcinki tak dlugo :)
Hehe no bo bylem :) troche przeginalem, nawet zonka sie pukala w czolo :) ale bylo wartoW tamtym tygodniu pisałeś, że jesteś na 5 sezonie![]()
![]()
Fani Gry o Tron w oczekiwaniu na bitwę.
U mnie leje jak w Helmowy Jarze, a jutro ma być jeszcze gorzej.Pierwszy raz w życiu się modlę o deszcz w trakcie dnia, bo jak będzie padało to będzie ciemno i słońce nie będzie mnie wkurwiało oraz przeszkadzało w oglądaniu na TV tego odcinka, więc będę mógł zacząć seans szybciej niż o 20Ehh, minusy mieszkania w pokoju z dużymi oknami i balkonem
![]()