Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dlaczego jedni nieumarli mają taką bardziej ludzką postać, a drudzy to czysta śmierć? I mam wrażenie, że tych "ludzkich" nieumarłych było więcej w pierwszych sezonach i byli oni dużo silniejsi od tych biegających trupów, którzy nie radzą sobie tak dobrze? Od czasu Hardhorne chyba nie było żadnej postaci w tej pierwszej wersji.
Nie za bardzo wiem jak odpowiedzieć na to pytanie. Chodzi Ci o zombie które zaatakowały Mormonta? Oni byli nie żywi przez kilka dni, a tamte inne zombie to pewnie mają po kilkaset lat albo więcej.
Czyli myślisz, że w ich przypadku też następuje proces starzenia? Dziwne by było, gdyby nieumarli się starzeli. Trochę dziwi mnie też potencjalna mała liczba Białych Wędrowców. Myślicie, że jest ich 14+ Nocny Król tak jak było to pokazane w 4 sezonie? Bo tylu synów to pewnie sam Craster im oddał. Chyba, że tych 13 to są Ci wcześniejsi, co udało im się przetrwać, a dzieci Crastera wciąż wyrastają na nowych Białych Wędrowców w jakiejś jaskini lub już się wystarczająco rozwinęły i dołączą do Bitwy o Winterfell, bo miałem wrażenie, że teraz jest ich już trochę więcej.
Klasyczny BaastekW tych serialach oznaczonych "netflix" to maja obowiazek wypuszczac kazdy sezon na Netflixie ?
Bo juz troche widze zachwianie moich przypuszczen skoro mowicie ze Punishera nie pokaza kolejnego sezonu albo nawet, ze go calkiem zabiora na nowa disneyowa platforme.
A wy jak myslicie z tymi oznaczeniami 'netflix' przy serialach ?
Kingdom patrzyles kedy to sie dzieje? to nie dla ciebieKingdom 6-odcinkowy na Netflix, warto czy sama bijatyka ?
Kingdom patrzyles kedy to sie dzieje? to nie dla ciebie
Gatunek: Film historyczny, Film fantasy, mowie, ze nie dla ciebie :Dale chcem koreański thriller obejrzec :D
Gatunek: Film historyczny, Film fantasy, mowie, ze nie dla ciebie :D
fantasy a sf to dwie inne kategorieo kurde, tego SF to nie doczytałem
i w dziale seriali SF rowniez NETFLIX tego nie umiescil
https://www.netflix.com/browse/genre/1372?bc=83&so=yr (dzial seriali sf)
Jak Cobra Kai to mus, trza ściągać.Bonding od Netflixa - właśnie oglądam jak jeden koleś wkłada drugiemu palce w tyłek
Przypominam też że dzisiaj wjechała największa premiera tego roku - Cobra Kai![]()
fantasy a sf to dwie inne kategorie
Właśnie kręcą sceny Saula po wydarzeniach z Breaking Bad, zapowiedziano również że 6 sezon będzie ostatnim.
Tylko mnie wkurwiają kruczoczarne bardzo grube brwi u Danusi? Nie pasuje to kompletnie do jej bardzo jasnych blond włosów. Zwróciłem na to uwagę, bo ktoś zmusił Clarke do gry brwiami na bliskim zbliżeniu
Masz rację to nie jest serial dla ciebie.To jest taka nuda, ze nie rozumiem jak ktos oglada tego Saula, na prawie kazdym odcinku mozna usnac
Ja tam nie zauważyłem aby ktoś zmusił ją do gry brwiami ... Może dlatego, że ona robi tak odkad tylko pamiętam i gdzie tylko się da. Internety leja z tego od lat, a człowiek chyba już się przyzwyczaił.
Jej reakcje są z natury nienaturalne.Ale ostatnio w scenie z Sansą było bardzo duże zbliżenie na to i wykraczało to chyba poza jej naturalne reakcje.
Jej reakcje są z natury nienaturalne.