Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gendry gdy Aryia spytała się u ilu panien zamoczył ;)
![]()
I jak obstawiacie, Sean Bean "powróci" w kolejnym odcinku czy jednak twist i NK poleci na King's Landing?
No i raczej tego nie powinno tu zabraknąć.
Ze wskrzeszaniem to czytałem, że zostanie to zrobione w kryptach Winterfell i nie bez powodu oglądają te posągi, czy sarkofagi. No i tyle razy już było o "bezpieczeństwie" w kryptach, że można śmiało obstawiać śmierć wszystkich co tam będą.
To przecież zniszczy sam siebie, bo on również czerpie moc z czardrzewa.Nocny może zniszczyć czardrzewo i co ewentualnie stanie się jak je zniszczy? Skończy się magia Brana? Skończy się ogólnie magia i smoki?
Ruchome piaski, mocne 7 na 10 jak dla mnie.Znacie jakiś dobry serial na netflixie, który ma z max 6 odcinków i można go lyknac w jeden wieczór? :D
Ruchome piaski, mocne 7 na 10 jak dla mnie.
A co wgl się dzieje z czerwoną kapłanka, wskrzesila Jona okazała się stara foka i co z nią dalej bo wgl mi wypadło z głowy?
Usunięty z reddit przez HBO spoiler:
Śmierć: Podrick, Gendry, Jorah, Beric, obecny dowódca Nocnej Straży.
Bitwa będzie 50/50, ale smoki dostaną w ciry od najemników Cersei, którzy je zaatakują. Potem najemnicy sami dostaną bęcki od zombie.
Dokładnie tak pisał gość na wykopie co tlumaczy spoilery/opisy odcinków z reddita. Aktualnie ma z 90% sprawdzalności na odcinek. Co oznacza że ktoś z HBO i to gruba ryba robi przecieki. Nawet aktorzy nie czytali całego scenariusza, więc ich można wykluczyć.
https://www.wykop.pl/ludzie/oko_ci_skoko/Co to za gość co tłumaczy przecieki? Osobiście obastawiam, że te przecieki są od jakiejś 3rd party, czyli na przykład od tłumaczy napisów na różne języki. Musieli dostać skrypt lub odciked do wglądu, żeby złapać sens tłumaczenia.
Te info krążą już sporo czasu przed premierą. Ktoś się wysypał, pewnie za $$$.Serio czytacie leaki jak zostało 6 dni do odcinka?
Ja się trzymam z daleka.
To przecież zniszczy sam siebie, bo on również czeNocny może zniszczyć czardrzewo i co ewentualnie stanie się jak je zniszczy? Skończy się magia Brana? Skończy się ogólnie magia i smoki?
Serio czytacie leaki jak zostało 6 dni do odcinka?
Ja się trzymam z daleka.
Zaczalem Chlopaki z baraków i nie czaje czemu pokazuje mi w 480p a nie 2160p skoro w opisie filmu jest napisane ze to 4k ultra hd serial...
(na LG TV klikam na pilocie "info", stad wiem w jakiej ogladam obecnie jakosci)
Pierwsze sezony pewnie są w SD.
Przecież odpowiedziałem wcześniej na twój post i nawet lajka dałemTo przecież zniszczy sam siebie, bo on również cze
I dawaj w spoiler.