Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Jakiś ripek ze Sky Atlantic. Jakość SD 864/540.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakiś ripek ze Sky Atlantic. Jakość SD 864/540.
Można, tylko jutro zjeżdża kuzyn z Holandii, który ma łeb i doświadczenie większe ode mnie i ktoś z nim musi pić, bo jestem drugą osobą pod względem wytrzymałości do wyskoprocentowych alkoholi zaraz za nim, więc ta odpowiedzialność spada na mnie.
A nawet na trzeźwo przy GOT idzie przegapić sporo szczegółów, to co dopiero w preludium najważniejszego odcinka w całej historii uniwersum, miałbym to oglądać będąc znieczulonym na tyle, że tylko na jedno oko widzę? Ni chuja![]()
Wstajesz o 5, oglądasz, idziesz spać, wstajesz, pijesz, idziesz spać...
Zazdroszczę tym którzy czekają na koniec i obejrzą wszystkie odcinki jeden po drugim.
Za tydzień sobie obejrzę drugi odcinek i zaraz po nim trzeci, ale będzie jazda.
Ja lubię to czekanie, ale w tym przypadku pierwsze trzy odcinki to jak jeden duży podzielony na kilka części. Dobrze się to będzie oglądało w całości.pierdu pierdu, wlasnie fajnie sie tak czeka, jest w tym jakis urok ;)
Ja planuję zarzucić cały serial „na dniach” i powiem Ci, że kompletnie nie wiem o co tam chodzi. Wiadomo, smoki, zamki, ruchanie i zabijanie, ale nawet jak przez lata gdzieś obiło mi się o uszy, że kogoś ważnego zabili to i tak na następny dzień nie byłbym w stanie powiedzieć jak nazywała się ta postać. Na pewno będę starał się unikać wszelkich spoilerów przy końcówce ósmego sezonu bo to już wiadomo, że słabo byłoby znać zakończenie :DOglądacie całkiem w ciemno, czy spotkaliście się już ze spoilerami? Po tylu latach od premiery ciężko ominąć mega spoilery.
Kurwa ale cringu było w tym odcinku aż musiałem przewijać. Dobrze, że w końcu będzie sie coś działo.
To jest prowadzone jak gra RPG przed dużym wydarzeniem każdy z każdym musi pogadać, spotkać, potencjalny ostatni seks przed śmiercią oraz wyjawić tajemnice lol
Bad bloodZnacie jakiś dobry serial na netflixie, który ma z max 6 odcinków i można go lyknac w jeden wieczór? :D
Znacie jakiś dobry serial na netflixie, który ma z max 6 odcinków i można go lyknac w jeden wieczór? :D
Zhejtowali wszyscy poprzedni sezon gdzie była szybsza akcja, teraz dali nam wolne budowanie napięcia i ludzie też narzekają. Dobrze że kolejny odcinek to rzeź stulecia, bo na to chyba każdy czeka.GoT 8x02:
Ale w następnym odcinku zapewne będzie:![]()