Masta
Vale Tudo Championship
Szczególnie, ze moje pierwsze podejście było 8 lat temu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szczególnie, ze moje pierwsze podejście było 8 lat temu
Weź sobie lepiej książkę, ten serial to jest tragediaPróbowałem znów obejrzeć GOT. Poległem kolejny raz. Nie mogę przebrnąć przez pierwszy epizod, powinienem sie poddać?
Ja zacząłem z żoną dwa dni temu. Juz jestesmy po 4 odc jest coraz lepiej. Najtrudniejsze jest, poznać postacie i korelacje pomiędzy nimi bo jest dużo bohaterów.Próbowałem znów obejrzeć GOT. Poległem kolejny raz. Nie mogę przebrnąć przez pierwszy epizod, powinienem sie poddać?
Oglądacie całkiem w ciemno, czy spotkaliście się już ze spoilerami? Po tylu latach od premiery ciężko ominąć mega spoilery.Ja zacząłem z żoną dwa dni temu. Juz jestesmy po 4 odc jest coraz lepiej. Najtrudniejsze jest, poznać postacie i korelacje pomiędzy nimi bo jest dużo bohaterów.
Z każdym odcinkiem oglada się coraz lepiej.
Ja przeczytalem wszystko (pare lat tenu) a teraz jestem na S02E03 :) niedawno wrocilem do serialu.Oglądacie całkiem w ciemno, czy spotkaliście się już ze spoilerami? Po tylu latach od premiery ciężko ominąć mega spoilery.
Książka też jest tragiczna. Nie dałem rady zmęczyć stylu Martina, czułem się jakbym czytał Nad Niemnem.Weź sobie lepiej książkę, ten serial to jest tragedia
Książka też jest tragiczna. Nie dałem rady zmęczyć stylu Martina, czułem się jakbym czytał Nad Niemnem.
Dokładnie, ja nie wiem o czym oni piszą. . .To proste, łatwe i przyjemne czytadło. Jedyne, co jest do ogarnięcia, to miliard nazwisk więcej, niż w serialu.
Dokładnie, ja nie wiem o czym oni piszą. . .
Właśnie zaczynam bingowanie![]()
Dziś 3 w nocy łogień, znaczy mróz w pizdziec?
Ciekawe czy serwery pociągnąPodejdą, ale bez walki która będzie w 3 odcinku. Dziś pewnie końcowa faza negocjacji, ktoś się wykruszy, a ktoś dołączy. Być może będzie jakieś rozbicie czasu i dowiemy się, czy to wspomnienie o zapasach żywności było tylko odwróceniem uwagi.
A w święta nie mozna?A ja się martwię czy dam radę wytrzymać do środy wieczór, bo jutro to wiadomo święta, a w międzyczasie w chuj nauki, więc obejrzałbym zaraz po kolosie, ale te spoilery z yt mogą mi odebrać całą frajdę z potencjalnego oglądania odcinka.
A w święta nie mozna?![]()
Można, tylko jutro zjeżdża kuzyn z Holandii, który ma łeb i doświadczenie większe ode mnie i ktoś z nim musi pić, bo jestem drugą osobą pod względem wytrzymałości do wyskoprocentowych alkoholi zaraz za nim, więc ta odpowiedzialność spada na mnie.
A nawet na trzeźwo przy GOT idzie przegapić sporo szczegółów, to co dopiero w preludium najważniejszego odcinka w całej historii uniwersum, miałbym to oglądać będąc znieczulonym na tyle, że tylko na jedno oko widzę? Ni chuja![]()
Prawdziwy link czy jakiś fake z wirusami?Wyciekł drugi ep GoT. Jak ktoś jest zdesperowany to można już oglądać
Game.of.Thrones.S08E02.WEB.x264-RBB
Prawdziwy link czy jakiś fake z wirusami?
A jak z jakością ?Prawidzy bez podsumowania poprzedniego epa i napisów końcowych.
A jak z jakością ?