Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Nie wiem czy będzie więcej trailerów, raczej nie.Co to musiało odwiedzić krypty pod Winterfell, że nawet Arya spierdalała?
Czekamy na drugi trailer, w którym pojawi się postać Nocnego Króla.
Ciary, jaram się![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem czy będzie więcej trailerów, raczej nie.Co to musiało odwiedzić krypty pod Winterfell, że nawet Arya spierdalała?
Ciary, jaram się![]()
z tym serialem jest taki problem, że każdy kolejny sezon będzie porównywany do genialnego pierwszego sezonu.tez tak myslalem, ze kupa gowna z tego wyjdzie
drugi sezon juz byl zjebany
Przecież następny tom ma mieć premierę w okolicy startu ostatniego sezonu GoT.Gruby dający mi końcówkę w formie serialu zamiast książki i moja reakcja
![]()
![]()
cos w tym jest, za duze wymagania, pewnie jakby na netflixie to dali jako zupelnie nowy serial to by dali z te 7/10z tym serialem jest taki problem, że każdy kolejny sezon będzie porównywany do genialnego pierwszego sezonu.
Przecież następny tom ma mieć premierę w okolicy startu ostatniego sezonu GoT.

Wiadomo, że Martinowi nie ma co wierzyć, ale mam to
bo jebaniec tak rozwlekle i nudno pisze, że nie przebrnąłem przez pierwszy tom. Niech ginie
Przecież następny tom ma mieć premierę w okolicy startu ostatniego sezonu GoT.

8 lat już minęło, a jeśli wyjdzie to na najwcześniej końcem tego roku (super optymistyczna wizja).
Wiesz ile lat już jest obiecana premiera ?? I to nie ostatniej części tylko jeszcze przedostatniej...
Tyle lat już czekam, ostatnią kupiłem jak była premiera, przeczytałem w dwa dni i hooy.8 lat już minęło, a jeśli wyjdzie to na najwcześniej końcem tego roku (super optymistyczna wizja).
Premiera przesunięta, na czas nieokreślony. DeGrasse Tyson został oskarżony o molestowanie byłej asystentki .Jest gdzieś nowy sezon Kosmosu? Nigdzie nie widzę.

Od Uczty dla WronW pewnym momencie, akcja serialu całkowicie rozjezdza się z tą z książki i jest już całkiem inną historią i to dużo wcześniej niż kończą się książki (nie pamiętam już, od której części jest rozjazd)
Serio przesunęli przez te oskarżenia? O kurwa.Premiera przesunięta, na czas nieokreślony. DeGrasse Tyson został oskarżony o molestowanie byłej asystentki .
Od Uczty dla Wron
Nie wiem czy będzie więcej trailerów, raczej nie.
Twórcy nie chcieli wypuszczać żadnych trailerów, ale ich przycisnęli żeby był chociaż jeden oficjalny.Będzie z pewnością. 7 sezon miał dwa trailery, jak nie trzy. Drugi wyjdzie jakiś tydzień przed premierą pierwszego odcinka, żeby przypomnieć ludziom, iż Winter is Here :)
Nie ma co pierdolic czuć epickosc w tym trailerze got
Dla fanów The Wire..tylko 35$...kusi
https://www.sheeeeeeeeeit.com/2018-isiah-whitlock-jr-talking-bobblehead

Valar MorghulisWszyscy umrzemy po 8 sezonie Gry o Tron.
![]()
Nie ma sygnetu na małym palcu, to nie on...Dla fanów The Wire..tylko 35$...kusi
https://www.sheeeeeeeeeit.com/2018-isiah-whitlock-jr-talking-bobblehead
Co to musiało odwiedzić krypty pod Winterfell, że nawet Arya spierdalała?
Ciary, jaram się![]()
a nie, pojebało mi się, to nie tenNie ma sygnetu na małym palcu, to nie on...

Btw, zauważyłem ciekawą sugestię i mały smaczek w traileru GoT gdy wyskoczyły mi fragmenty na instagramie
Pewnie każdy to zauważył, ale w 1:24 dostajemy wyraźną sugestię, że Jon też będzie latał na smoku. Teraz pytanie, czy zrobi to bo się już dowiedział, że jest Targeryanem czy jednak pójdzie na kozaka
Btw, zauważyłem ciekawą sugestię i mały smaczek w traileru GoT gdy wyskoczyły mi fragmenty na instagramie
Pewnie każdy to zauważył, ale w 1:24 dostajemy wyraźną sugestię, że Jon też będzie latał na smoku. Teraz pytanie, czy zrobi to bo się już dowiedział, że jest Targeryanem czy jednak pójdzie na kozaka