Seriale

@cruor byly chyba ze 4 odcinki poki co. jeszcze jednak nie widzialem. sam jestem ciekaw.
sodobal mi sie serial Chuck. naciagane ale w koncu jakas komedia a nie wiecznie dramaty.

Żaden ciekawy serial się nie rozpoczął? The 100 skończone. TWD też. Helix jeszcze dwa odcinki. BCS jeden i co to będzie? Poza powracającą Grą ;-)
A Top Boya obejrzałem dzięki @Scurvol Szkoda, że nie dłuższy. Nie wiem czy coś odtwarzać czy znajdzie się coś do obejrzenia ciekawego dla mnie :-)

Żaden ciekawy serial się nie rozpoczął? The 100 skończone. TWD też. Helix jeszcze dwa odcinki. BCS jeden i co to będzie? Poza powracającą Grą ;-)
A Top Boya obejrzałem dzięki @Scurvol Szkoda, że nie dłuższy. Nie wiem czy coś odtwarzać czy znajdzie się coś do obejrzenia ciekawego dla mnie :-)

Jeszcze zostały 4 odcinki Wikingów ;)

No też fakt :D aż dziw, że zapomniałem...No, ale tylko w piątek coś i w poniedziałek? :D Ostatnio było nieźle. Poniedziałek TWD, wtorek BCS, środa pauza, czwartek The 100, piątek Vikings, sobota Helix, a w niedzielę Służby ;-) Zawsze albo cały tydzień oglądania (jeszcze jak TUF jest/są) albo posucha, która była przed rozpoczęciem powyższych, dzięki czemu BB obczaiłem, choć w zasadzie zacząłem po 2, a skończyłem przed 5 odcinkiem BCS ;-)

Sopranos? Trzy razy ;-) I pewnie jeszcze obejrzę kiedyś. Myślałem nad odtworzeniem Gomorry albo i TWD od początku :D
The Wire nie i wciąż o tym pamiętam właśnie trzymając na czarną godzinę :D
Michael K. Williams gra tam znaczącą rolę czy niezbyt? Filmweb go strasznie w dół w obsadzie zapodał. Polubiłem go jako Chalky White'a. Ostatnio drugi raz oglądając The Road zobaczyłem, że tam zagrał małą rólkę. Pierwszy raz oglądając jakoś nie zauważyłem bądź jeszcze nie kojarzyłem gościa.

Za tydzień startuje Daredevil, recki ma więcej niż zachęcające
http://nerdrepository.com/tv-review-marvels-daredevil/
Do tego Louie wraca z piątym sezonem i Silicon Valley. A za m-ąc Wayward Pines, powróci The Leftovers. Jest co oglądać tylko czasu brak, ja już nie nadążam z tymi co teraz lecą.
A Ty @Born2kill Shameless oglądałeś? To jest obecnie najlepszy tytuł jaki produkuje amerykańska TV.

Last edited:
eh, byłem święcie przekonany, że 3=4. łyknąłem je tak wszystkie szybko, że pomyliła mi się ilość sezonów. :)

#tooexcited

68616.6.jpg

1 raz od początku sezonu Vikingsów o tej godzinie nie ma napisów polskich :P No nic, pewnie dużo gadają w tym odcinku :D

Jestem po pilocie szwedzkiego Jordscott, zapowiada się kawał dobrego mystery. Detektyw Komisarz Ewa Thornblad powraca po 7 latach do rodzinnego miasteczka. Wyjechała z niego po zaginięciu córki Josefine, która zniknęła w okolicach jeziora położonego w lesie. Okoliczności zaginięcia córki wskazują, że utonęła w jeziorze. Ciała nigdy nie odnaleziono. Teraz, w podobnych okolicznościach, znika bez śladu, młody chłopak. Ewa próbuje wyjaśnić, czy te dwa zniknięcia są ze sobą powiązane. Już pewnie sam opis przyciągnie tutejszych forumowiczów, zwłaszcza tych którym podobało się The Killing, Broadchurch czy The Missing. Surowy klimat jest, ciekawa postać głównej bohaterki jest, dziwaki są. Jednak to co odróżnia Jordscott od wcześniej wspomnianych produkcji to fakt, że zahacza o wątki nadprzyrodzone, jak na razie bardzo subtelnie, ale daje to twórcom pole do popisu jeśli chodzi o odkrywanie kolejnych kart i zagadek.
Na plus bardzo fajna muzyka na koniec odcinka.
Brytyjczycy zakupili już prawa do swojej adaptacji xD

Back