Prime Show MMA

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Kiedy obecny Primemma?

Wszystko rzuciłem z tym uniwersum. Znudziły mnie te mordy 588 raz.

Nawet nie wiem kiedy gale, konferencje cokolwiek.

Szukam sponsorów jak Gola aby zbudować z tego porządne widowisko. Oby się udało.

-Ryta zostaje czymś oblany, Jaca cieszy się i gra swoje darcie ryja
-Ryta wyzywa Jóźwiaka na walkę, za darmo
-"Charakterne i dobre " chłopaki wychodzą , bo nie chcą siedzieć z Muranem przy jednym stole
-Podrabiany Czeczen wpał w Murana z liściem, aż ten znanazł się na innym krześle. ochroniarz podczas interwencji dostaje kopa w nos
-"Pan" Jacek traci animusz kiedy dowiaduje się, że czeka na niego rozmowa wychowacza
-Jaca ma pretensje do ochrony , kilka minut wcześniej nie miał jak z jego inicjatywy wpadł ktoś w Rytę
-Podrabiany Czeczen wyjaśnia Porzuckową
Warto było, piękna PA TO LO GIA :antonio:

-Ryta zostaje czymś oblany, Jaca cieszy się i gra swoje darcie ryja
-Ryta wyzywa Jóźwiaka na walkę, za darmo
-"Charakterne i dobre " chłopaki wychodzą , bo nie chcą siedzieć z Muranem przy jednym stole
-Podrabiany Czeczen wpał w Murana z liściem, aż ten znanazł się na innym krześle. ochroniarz podczas interwencji dostaje kopa w nos
-"Pan" Jacek traci animusz kiedy dowiaduje się, że czeka na niego rozmowa wychowacza
-Jaca ma pretensje do ochrony , kilka minut wcześniej nie miał jak z jego inicjatywy wpadł ktoś w Rytę
-Podrabiany Czeczen wyjaśnia Porzuckową
Warto było, piękna PA TO LO GIA :antonio:
Za wyjaśnainie kurew props za czejeńskie grożby wiadomo co wiadomo gdzie.

Czemu mówisz o sobie "ludzie"?
Bo od kilku gal rzuciłem wszystko z tym światem przez tą powtarzalność. Zostałem tylko przy galach z małym wyjątkiem. Nie obejrzałem do dziś ostatniego Famemma/ nie będę oglądał 90 procent gali bitki waciaków w nudnym boksie/

Więc już nie utożsamiam się z tym środowiskiem. Nawet nie wiem o co chodzi w tych wszystkich aferach. Nie będą kolejna 90 letnia babcia co śledzi losy 11 bohaterów 60 lat. Wysiadłem.

Bo od kilku gal rzuciłem wszystko z tym światem przez tą powtarzalność. Zostałem tylko przy galach z małym wyjątkiem. Nie obejrzałem do dziś ostatniego Famemma/ nie będę oglądał 90 procent gali bitki waciaków w nudnym boksie/

Więc już nie utożsamiam się z tym środowiskiem. Nawet nie wiem o co chodzi w tych wszystkich aferach. Nie będą kolejna 90 letnia babcia co śledzi losy 11 bohaterów 60 lat. Wysiadłem.
to wykurwiaj stąd e-cwelu oglądać z powrotem bezdomnych.

Rzuciłem dawno temu

Dzejson potrzebuje zmian. Dzejson gdy dostaje ciągle to samo to się nudzi. Dlatego żyje z rentierki bo 8 h jest za nudne dla dzejsona po 5 minutach.

Bossy frikow są chore jeśli myślą że ja programami Jóźwiaka i Murana będę żył wieczność.

Back