Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No to kapitan Michalik bedzie w sytuacji procesowej
No to kapitan Michalik bedzie w sytuacji procesowej
@Dawid _Ozdoba-Legenda
Kiedy obecny Primemma?
Wszystko rzuciłem z tym uniwersum. Znudziły mnie te mordy 588 raz.
Nawet nie wiem kiedy gale, konferencje cokolwiek.
Szukam sponsorów jak Gola aby zbudować z tego porządne widowisko. Oby się udało.
Jakiś gnój dziś robią.

Za wyjaśnainie kurew props za czejeńskie grożby wiadomo co wiadomo gdzie.-Ryta zostaje czymś oblany, Jaca cieszy się i gra swoje darcie ryja
-Ryta wyzywa Jóźwiaka na walkę, za darmo
-"Charakterne i dobre " chłopaki wychodzą , bo nie chcą siedzieć z Muranem przy jednym stole
-Podrabiany Czeczen wpał w Murana z liściem, aż ten znanazł się na innym krześle. ochroniarz podczas interwencji dostaje kopa w nos
-"Pan" Jacek traci animusz kiedy dowiaduje się, że czeka na niego rozmowa wychowacza
-Jaca ma pretensje do ochrony , kilka minut wcześniej nie miał jak z jego inicjatywy wpadł ktoś w Rytę
-Podrabiany Czeczen wyjaśnia Porzuckową
Warto było, piękna PA TO LO GIA![]()
kiedys mały dzejson wysmiewał osoby oglądające klan, m jak miłość przez 40 lat, juz ich nie wyśmiewam
kiedys mały dzejson wysmiewał osoby oglądające klan, m jak miłość przez 40 lat, juz ich nie wyśmiewam, bo juz prawie dekade ludzie sledza losy Murana, Jozwiaka i jeszcze z 8 osob prawie 10 lat...
Bo od kilku gal rzuciłem wszystko z tym światem przez tą powtarzalność. Zostałem tylko przy galach z małym wyjątkiem. Nie obejrzałem do dziś ostatniego Famemma/ nie będę oglądał 90 procent gali bitki waciaków w nudnym boksie/Czemu mówisz o sobie "ludzie"?
to wykurwiaj stąd e-cwelu oglądać z powrotem bezdomnych.Bo od kilku gal rzuciłem wszystko z tym światem przez tą powtarzalność. Zostałem tylko przy galach z małym wyjątkiem. Nie obejrzałem do dziś ostatniego Famemma/ nie będę oglądał 90 procent gali bitki waciaków w nudnym boksie/
Więc już nie utożsamiam się z tym środowiskiem. Nawet nie wiem o co chodzi w tych wszystkich aferach. Nie będą kolejna 90 letnia babcia co śledzi losy 11 bohaterów 60 lat. Wysiadłem.
Dzejson gdy dostaje ciągle to samo to się nudzi.
Na co masz rentę?Rzuciłem dawno temu
Dzejson potrzebuje zmian. Dzejson gdy dostaje ciągle to samo to się nudzi. Dlatego żyje z rentierki bo 8 h jest za nudne dla dzejsona po 5 minutach.
Bossy frikow są chore jeśli myślą że ja programami Jóźwiaka i Murana będę żył wieczność.
ale utkaj pizde i do mieczakiedys mały dzejson wysmiewał osoby oglądające klan, m jak miłość przez 40 lat, juz ich nie wyśmiewam, bo juz prawie dekade ludzie sledza losy Murana, Jozwiaka i jeszcze z 8 osob prawie 10 lat...
ale utkaj pizde i do miecza
Jóźwiak ma wyjebane
Jóźwiak ma wyjebane
już zapierdalamwracaj do więzienia z tą gadką