Prime Show MMA

Muran nie jest wrakiem. Po prostu jak dostajesz Ryte,Zadore,Koziolka i Popka to nie jest łatwo wygrać walkę.

Pojebane jest to, że znów dostanie wpierdol od prawie 60 latka, a na koniec roku zawalczy prawdopodobnie z Adamkiem.
Mi się wydaje że to jest sprawdzian dla Najmana, bo nikt nie wyłoży tyle hajsu na jego walkę z adamkiem, żeby on po pierwszym strzale od Tomka zakończył walkę, jak wygra z muranem albo chociaż dotrwa do decyzji, to będzie walka z adamkiem, jeśli nie, to tematu nie będzie.

Kogo to może grzać? Młodzież naprawdę interesuje "pojedynek" takich dziadów? Może trochę ludzi z Częstochowy przyjdzie pośmiać się z najmana, ale ile PPV na to może pójść?

Jakby w ogóle nie mieli pomysłu na ten biznes. Może nie ma kasy na jakieś nowe, naprawdę znane nazwiska?

A po co znane?

Przecież Muran,Denis i Kasjo to były giga no name.

Po prostu Polska nie umie we freak fighty.

Kogo to może grzać? Młodzież naprawdę interesuje "pojedynek" takich dziadów? Może trochę ludzi z Częstochowy przyjdzie pośmiać się z najmana, ale ile PPV na to może pójść?

Jakby w ogóle nie mieli pomysłu na ten biznes. Może nie ma kasy na jakieś nowe, naprawdę znane nazwiska?
Bo kilku gówniarzy robi sztuczny tłum w komentarzach związanych z muranem i oni wszyscy myślą że jest zainteresowanie, nie zwracają uwagi że to w kółko te same nicki.

Zamiast dać jakiegoś Kazika Kartela z jakimś ciotodronem to oni dorzucą na kartę jeszcze juzwiaka :DC:

Bo kilku gówniarzy robi sztuczny tłum w komentarzach związanych z muranem i oni wszyscy myślą że jest zainteresowanie, nie zwracają uwagi że to w kółko te same nicki.

Zamiast dać jakiegoś Kazika Kartela z jakimś ciotodronem to oni dorzucą na kartę jeszcze juzwiaka :DC:
Mocne słowa jak na pedała.

zamknęli temat. To po twoim zgłoszeniu? @Siwy25_1 trochę pojechał i ludzie mieli używkę, trzymasz się tam? Z fartem
Nie wiem dlaczego temat zniknął, ja niczego nie zgłosiłem, na moje to zrobił go w złym dziale, kurwa "forum MMA" by wstawił w cohones czy chuj wie gdzie i pewnie by dalej wisiał, no i zrobił błąd że nie dał normalnych odpowiedzi w tej ankiecie która była tendencyjna, bez opcji wyboru.

Nie wiem dlaczego temat zniknął, ja niczego nie zgłosiłem, na moje to zrobił go w złym dziale, kurwa "forum MMA" by wstawił w cohones czy chuj wie gdzie i pewnie by dalej wisiał, no i zrobił błąd że nie dał normalnych odpowiedzi w tej ankiecie która była tendencyjna, bez opcji wyboru.
Tak jakby chciał Tobie zrobić na złość? Pokłóciliście się o coś?

Kompletnie mnie to nie interesuje, tam naprawdę jakiś debil układa zestawienia.

Wogole kurwa norman park, chlop zarabia w funtach, nikogo nie interesuje, powie na konferencji ziabka i klapek a na końcu da chujową zamuloną walke której nikt dobrze nie będzie wspominał.

Po co?

Back