Bezimienny
KSW Heavyweight
Jóźwiak ma wyjebane
Najgorsze są te jego patriotyczne tatuaże: do takiego człowieka...
Jeszcze obstawiam, że na 80% on nieudaje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jóźwiak ma wyjebane
I jeszcze żaden z dzienikarzy się go o to nie spytał...Jóźwiak z dziarami PW, stojący w narożniku Korczarowskiego, fana Adolfa H. podsumowuje cały jego patriotyzm.
I jeszcze żaden z dzienikarzy się go o to nie spytał...
Szkoda, że odszedłeś z redakcji MMARocks.We freak MMA istnieją trudne pytania na wywiadzie tym bardziej , że 90 procent contentu to bracia ciotki Mściwujewscy, z czego jeden ma etat w Fame.
Nie żartuj

Szkoda, że odszedłeś z redakcji MMARocks.
Już nie ma kto odpierdalać brudnej roboty![]()
Przez "opierdalanie brudnej roboty" miałem na myśli robienie miękkich pod redakcyjnym stołem, ale spoko lokoDżejson już odszedł z zawodowego MMA i wszelakich programow freak MMA.
Jedynie już tylko gale Freak MMA oglądam.
Dajcie cynk jak będą podpisane papiery na Jon Jones vs Ngannu to na tą 1 walkę wrócę.

nie tylko miękkich, ponoć komuś tam prawie bryknąłPrzez "opierdalanie brudnej roboty" miałem na myśli robienie miękkich pod redakcyjnym stołem, ale spoko loko![]()

Celnie. Występ tych pierwszych czterech "dziewcząt' to jawna promocja homoseksualizmu.Ależ to było żenujące:
- podrabiany prezes co konferencję coraz bardziej żalosny
- podrabiany legionista tak jak wyżej
- podrabiany Czeczen , podrabiany biznesman
i tylko szony prawdziwe
Meczace sa starsznie. Zaczynam byc za biciem kobiet... wróc, kurwy to nie kobiety.Celnie. Występ tych pierwszych czterech "dziewcząt' to jawna promocja homoseksualizmu.
Tylko co to da? Lepiej omijać szerokim łukiem, tu idealnie pasuje powiedzenie o graniu w szachy z gołębiem.Meczace sa starsznie. Zaczynam byc za biciem kobiet... wróc, kurwy to nie kobiety.
Że co!!
Mejza co ty chłopie robisz