dżejson
BAMMA Welterweight
Wielki rewanż u Marcinka w mieście.
Czuję się jakbym oglądał 1 odcinek serialu 120 razy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pojebane jest to, że znów dostanie wpierdol od prawie 60 latka, a na koniec roku zawalczy prawdopodobnie z Adamkiem.Muran to juz wrak, ale Najman jeszcze wiekszy
![]()
Mi się wydaje że to jest sprawdzian dla Najmana, bo nikt nie wyłoży tyle hajsu na jego walkę z adamkiem, żeby on po pierwszym strzale od Tomka zakończył walkę, jak wygra z muranem albo chociaż dotrwa do decyzji, to będzie walka z adamkiem, jeśli nie, to tematu nie będzie.Pojebane jest to, że znów dostanie wpierdol od prawie 60 latka, a na koniec roku zawalczy prawdopodobnie z Adamkiem.
Kogo to może grzać? Młodzież naprawdę interesuje "pojedynek" takich dziadów? Może trochę ludzi z Częstochowy przyjdzie pośmiać się z najmana, ale ile PPV na to może pójść?
Jakby w ogóle nie mieli pomysłu na ten biznes. Może nie ma kasy na jakieś nowe, naprawdę znane nazwiska?
Bo kilku gówniarzy robi sztuczny tłum w komentarzach związanych z muranem i oni wszyscy myślą że jest zainteresowanie, nie zwracają uwagi że to w kółko te same nicki.Kogo to może grzać? Młodzież naprawdę interesuje "pojedynek" takich dziadów? Może trochę ludzi z Częstochowy przyjdzie pośmiać się z najmana, ale ile PPV na to może pójść?
Jakby w ogóle nie mieli pomysłu na ten biznes. Może nie ma kasy na jakieś nowe, naprawdę znane nazwiska?

Mocne słowa jak na pedała.Bo kilku gówniarzy robi sztuczny tłum w komentarzach związanych z muranem i oni wszyscy myślą że jest zainteresowanie, nie zwracają uwagi że to w kółko te same nicki.
Zamiast dać jakiegoś Kazika Kartela z jakimś ciotodronem to oni dorzucą na kartę jeszcze juzwiaka![]()
Nie wiem dlaczego temat zniknął, ja niczego nie zgłosiłem, na moje to zrobił go w złym dziale, kurwa "forum MMA" by wstawił w cohones czy chuj wie gdzie i pewnie by dalej wisiał, no i zrobił błąd że nie dał normalnych odpowiedzi w tej ankiecie która była tendencyjna, bez opcji wyboru.zamknęli temat. To po twoim zgłoszeniu? @Siwy25_1 trochę pojechał i ludzie mieli używkę, trzymasz się tam? Z fartem
Tak jakby chciał Tobie zrobić na złość? Pokłóciliście się o coś?Nie wiem dlaczego temat zniknął, ja niczego nie zgłosiłem, na moje to zrobił go w złym dziale, kurwa "forum MMA" by wstawił w cohones czy chuj wie gdzie i pewnie by dalej wisiał, no i zrobił błąd że nie dał normalnych odpowiedzi w tej ankiecie która była tendencyjna, bez opcji wyboru.
Ja z kim? Z siwym? Nie chce mi się o nim gadać stary.Tak jakby chciał Tobie zrobić na złość? Pokłóciliście się o coś?
Normus wraca do polskich frikow.

Ktoś z FENowskiej trójki: Bartnik, Kruk, Rzepecki.
W sumie tak, bo ściągnie kiboli Rakowa. Chociaż jest jeden lokalny bohater na karcie..Bartnik pewnie, gala w Częstochowie
Intelektualista.
Intelektualista.