Prime Show MMA

Jówko to jednak ostry patol. Nie będę wstawiał co lata na całym X, bo to przesada, ale myślałem, że chlop jednak ma jakieś hamulce.

Nie wiem czy po tym wróci kiedykolwiek do Primemma.

Jówko to jednak ostry patol. Nie będę wstawiał co lata na całym X, bo to przesada, ale myślałem, że chlop jednak ma jakieś hamulce.

Nie wiem czy po tym wróci kiedykolwiek do Primemma.
Twój stary to ostry patol, że nie zainwestował w antykoncepcję. Wypierdalaj już stąd.

Do ilu adminów/modów trzeba tą kurwę zgłosić, żeby w końcu poleciał?

Jóźwiak jest charakterny.

Ile wyroków sądu albo ugod przedsądowych jest dowodem, że chłop kłamie? :korwinlaugh:
Jak to leciało? Nie wygrał z nami, podpisał ugodę, dostanie wypłatę i odsetki :suchykarol:

Ale tatuaż Polski Walczącej i koszulka prime: pasuje to jak Zenek Martyniuk i opera... Znieważenie symbolu...

Ile wyroków sądu albo ugod przedsądowych jest dowodem, że chłop kłamie? :korwinlaugh:
Jak to leciało? Nie wygrał z nami, podpisał ugodę, dostanie wypłatę i odsetki :suchykarol:

Ale tatuaż Polski Walczącej i koszulka prime: pasuje to jak Zenek Martyniuk i opera... Znieważenie symbolu...

Nikt jak freaki nie ośmieszył ludzi z zasadami

Na szybko

Kasjo, Denis Z, Szachta

Obecnie największy upadek to Szalony który aby nie stracić zasięgów z contentu Famemma nawet wybaczył Denisowi akcje z drzwiami gdzie parę tygodni temu wsadziłby go na 25 lat do więzienia :DC:

Do tego te dziecięce programy Fame i Prime w klasach, Familiady jakieś bieganie w workach przez Murana i innych Bratanów :DC:

Labryga robiący kółko graniaste podczas którego HL z Lexy :DC:

Last edited:
Schreiber też polityk zasrany. Zamiast zająć się dzieckiem, to ogarnia nowa dupę
Mi się wydaje że to nie jego dziecko, bo gdyby było inaczej to dawno temu by to ukrócił.

Jebnela go w rogi, wyszło że go to nie jego córka, kopnął ją w dupę, a ona zaczęła pierdolić że on się dzieckiem nie interesuje, a czym ma się interesować, nie swoim? Jeszcze co innego jak wchodzisz w związek z kobietą która ma dziecko, a co innego jak żona przynosi obcego dzieciaka i czego ona oczekuje?

Ja tam bym od tego Shreibera odbił bo to chuj wie co i jak tam było, bo przecież ona przedstawiała to tak jakby kopnął ją w dupę z dnia na dzień, przyczyna dla nas pozostaje nieznaną, możemy się domyślać

Wypierdalaj skurwysynu pozywam cię..... :o o:

Skrzywdziłes mnie f chuj

Jestem jak pies ze schroniska ktorego nie chcieli uśpic:bayan:

Na fortunie patrzę że popus miłośnik piesków faworytem…. Kurwa przecież on jest totalnie przecpany, a muran jednak jurny. Dla mnie Jaca dużym faworytem…. Chyba że ustawka . Muran przed czasem 2.50 chyba trzeba skorzystać
Polecam zerknąć na kursy w walce Mariusza Wacha. Jest na niego zajebisty kurs, a oni będą się bić we 2 a nie we 3 bo noras się położyć jak Mariusz na niego chuchanie.

Back