Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kotula chyba śledzi Szalonego, bo aż mu odpisała.

No to zamknij japę, bo ty co jakiś czas się podpierdalasz do mnie.Wyjebane mam w ciebie
Elo
A co ta rura do ciebie sapie? Mieliście ostatnio jakieś spiecie?Wyjebane mam w ciebie
Elo
Atencji lamus szuka.A co ta rura do ciebie sapie? Mieliście ostatnio jakieś spiecie?
Od meneli już cię wyzywał?Atencji lamus szuka.
Ja pierdole, ty zjebie ile można. Za chwilę założysz temat 3 wojna światowa, zaczniesz sam ze soba pisać. Później ban, szpital i tak od nowa.Przemek Czarnecki odpowiada Kotuli.
Pani zawiadomieniem do Prokuratury powinien zainteresować się nie tylko UOKiK, ale również CBA w kontekście tego na czyją korzyść Pani działa.Bo na pewno nie osób które miały zawalczyć na odwołanym turnieju. Rozumiem, że nie przeszkadza Pani ich „bezdomność i wykluczenie społeczne” ale to, że mogą UCZCIWIE zarobić na życie (czyli coś czego Pani Partia podobno o dużej wrażliwości społecznej, nie jest w stanie im zapewnić), a także mieć możliwość wzięcia udziału w leczeniu odwykowym sponsorowanym przez
@primeshowmma
.Rozumiem, że dla taniego poklasku jest Pani w stanie zabrać im szansę na normalne życie.Pomijam przy tym fakt, że to Pani stygmatyzuje osoby w kryzysie bezdomności, oraz ogranicza prawa polskich obywateli - pomimo tego, że posiadają PEŁNĄ ZDOLNOŚĆ DO CZYNNOŚCI PRAWNYCH. Ps. A po ludzku gratuluję Pani Minister podejścia - jeżeli myśli Pani, że problem zniknie gdy zamknie Pani oczy, albo wsiądzie do swojej rządowej limuzyny, to po prostu nie zna Pani życia. Ci ludzie tak jak mieli swoje problemy, tak dalej zostaną z nimi sami.
na kanale primeJest na jakimś kanale konferencja która spadła z rowerka?
Jest na jakimś kanale konferencja która spadła z rowerka?
To larum żeliwny papciuPo czasie trochę bawi mnie ten mega larum o walki kloszardów gdy w samej Polsce tysiące ludzi bezdomnych leży po ulicach w większych miastach.
Tam oprócz może tego chłopa od nie coś potrafię nikt nie wyglądał na jakiegoś mocno upośledzonego.
A kwik jakby osoby z zespołem Downa były na tej konferencji.
Aż dziwne, że przy walce Binia była taka cisza skoro tu wywołało to aż taki szok.
Za grubo poszli i teraz się wycofują z angażow.

Bo o RFA praktycznie nikt z branżowek nie pisze. Teraz też mógłby tam walczyć, ale ma zakaz opuszczania kraju.Chłopaka tak zniszczyli w internecie, że może już nigdzie nie dostanie walki.
Zabawne, że jak był na jakiejś innej gali niedawno to nikogo to nie obchodziło.![]()
Bo o RFA praktycznie nikt z branżowek nie pisze. Teraz też mógłby tam walczyć, ale ma zakaz opuszczania kraju.
Mordo ja nie pamiętam co jadłem na obiad 3 dni temu, a Ty pytasz o miesiąc wsteczPamiętasz co jakiś czas temu, jakos z miesiac przed tymi wszystkimi ogłoszeniami, co pisałem na temat pomysłów tanculi nie? ;)