Prime Show MMA

Skąd Kotula wie, że oni są w kryzysie bezdomności?

1774976906344.jpeg

Ciekawe czy finalnie odbędzie się walka Bandziorek vs Jareczek skoro tak wielki szum medialny był przy turnieju kloszardów

Przemek Czarnecki odpowiada Kotuli.

Pani zawiadomieniem do Prokuratury powinien zainteresować się nie tylko UOKiK, ale również CBA w kontekście tego na czyją korzyść Pani działa.Bo na pewno nie osób które miały zawalczyć na odwołanym turnieju. Rozumiem, że nie przeszkadza Pani ich „bezdomność i wykluczenie społeczne” ale to, że mogą UCZCIWIE zarobić na życie (czyli coś czego Pani Partia podobno o dużej wrażliwości społecznej, nie jest w stanie im zapewnić), a także mieć możliwość wzięcia udziału w leczeniu odwykowym sponsorowanym przez
@primeshowmma
.Rozumiem, że dla taniego poklasku jest Pani w stanie zabrać im szansę na normalne życie.Pomijam przy tym fakt, że to Pani stygmatyzuje osoby w kryzysie bezdomności, oraz ogranicza prawa polskich obywateli - pomimo tego, że posiadają PEŁNĄ ZDOLNOŚĆ DO CZYNNOŚCI PRAWNYCH. Ps. A po ludzku gratuluję Pani Minister podejścia - jeżeli myśli Pani, że problem zniknie gdy zamknie Pani oczy, albo wsiądzie do swojej rządowej limuzyny, to po prostu nie zna Pani życia. Ci ludzie tak jak mieli swoje problemy, tak dalej zostaną z nimi sami.

Przemek Czarnecki odpowiada Kotuli.

Pani zawiadomieniem do Prokuratury powinien zainteresować się nie tylko UOKiK, ale również CBA w kontekście tego na czyją korzyść Pani działa.Bo na pewno nie osób które miały zawalczyć na odwołanym turnieju. Rozumiem, że nie przeszkadza Pani ich „bezdomność i wykluczenie społeczne” ale to, że mogą UCZCIWIE zarobić na życie (czyli coś czego Pani Partia podobno o dużej wrażliwości społecznej, nie jest w stanie im zapewnić), a także mieć możliwość wzięcia udziału w leczeniu odwykowym sponsorowanym przez
@primeshowmma
.Rozumiem, że dla taniego poklasku jest Pani w stanie zabrać im szansę na normalne życie.Pomijam przy tym fakt, że to Pani stygmatyzuje osoby w kryzysie bezdomności, oraz ogranicza prawa polskich obywateli - pomimo tego, że posiadają PEŁNĄ ZDOLNOŚĆ DO CZYNNOŚCI PRAWNYCH. Ps. A po ludzku gratuluję Pani Minister podejścia - jeżeli myśli Pani, że problem zniknie gdy zamknie Pani oczy, albo wsiądzie do swojej rządowej limuzyny, to po prostu nie zna Pani życia. Ci ludzie tak jak mieli swoje problemy, tak dalej zostaną z nimi sami.
Ja pierdole, ty zjebie ile można. Za chwilę założysz temat 3 wojna światowa, zaczniesz sam ze soba pisać. Później ban, szpital i tak od nowa.

Po czasie trochę bawi mnie ten mega larum o walki kloszardów gdy w samej Polsce tysiące ludzi bezdomnych leży po ulicach w większych miastach.

Tam oprócz może tego chłopa od nie coś potrafię nikt nie wyglądał na jakiegoś mocno upośledzonego.
A kwik jakby osoby z zespołem Downa były na tej konferencji.

Aż dziwne, że przy walce Binia była taka cisza skoro tu wywołało to aż taki szok.

Po czasie trochę bawi mnie ten mega larum o walki kloszardów gdy w samej Polsce tysiące ludzi bezdomnych leży po ulicach w większych miastach.

Tam oprócz może tego chłopa od nie coś potrafię nikt nie wyglądał na jakiegoś mocno upośledzonego.
A kwik jakby osoby z zespołem Downa były na tej konferencji.

Aż dziwne, że przy walce Binia była taka cisza skoro tu wywołało to aż taki szok.
To larum żeliwny papciu

Bo o RFA praktycznie nikt z branżowek nie pisze. Teraz też mógłby tam walczyć, ale ma zakaz opuszczania kraju.

Aha. Myślałem, że to była jakaś polska gala, choć pewnie i tak nikogo by wtedy to nie obchodziło.

Ja szczerze o tym chłopie usłyszałem tylko kiedyś, że jest potężny i chce walki z Denisem, ale że pobił jakiś przeciwników Putina to nie wiedziałem.

Zabawne, że gościa tak szybk media usunęły z przestrzeni publicznej, a Denis Zalecki właśnie na luzie sobie powrócił do Fame na kolejne 10 walk.

Kurwa latają te wczorajsze shoty z programu Primemma i oni sobie biegi w workach wymyślają i jakieś inne zabawy dla 7 Latków. Jak te programy robią 100-300 tysięcy robią to w szoku jestem.

Choć z drugiej strony na takim contencie jakieś Czajniki robią 1 mln.

Pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiem. :lol:

Back