Prime Show MMA

Prime właśnie na live pokazał kartę i nadal nie usunęli Korcze, chociaż dobry kumpel Tańculi , Szalony mocno o to apelował.

:DC:

Dlatego dziwię się typowi, że przyjął tą walkę z degeneratem kapelą za jakieś śmieszne pieniądze i pokazał światu jaka pizda i paralityk kryje się po drugiej stronie ekranu :jarolaugh:
Już jak tak bardzo chciał zarobić te pieniądze to mógł zawalczyć za rok, a ten rok poświęcić na treningi i by takiego kapele poskładał w 1 rundzie

Typ jedna walką stracił całe poważanie jakie budował na X przez lata. Teraz łacha z niego drą wszyscy od lewa do prawa.
Z resztą on wygląda jakby miał całe życie zwolnienie z WF. Nie wydaje mi się by ten rok coś mu dał

Typ jedna walką stracił całe poważanie jakie budował na X przez lata. Teraz łacha z niego drą wszyscy od lewa do prawa.
Z resztą on wygląda jakby miał całe życie zwolnienie z WF. Nie wydaje mi się by ten rok coś mu dał
Typowa definicja osoby o której się mówi kozak w necie pizda w świecie, na Twitterze i ogólnie w internecie takich gamoni pełno

:jarolaugh:

A ja cały czas nie obejrzałem całego Primemma 15. Właśnie skończyłem pojedynek babek. Jutro dokończam resztę.

Jak te ostatnie 4 pojedynki nie będą w miarę to na razie mega tragedia :beczka:

Strasznie lipne te 2 vs 8. Te chłopaki kompletnie bez ikry, żeby zrobić 2 vs 8 tak kiepskie, nie do zapamiętania to tylko Polska potrafi. :jon:

Dobra jest pierwsza rzecz, która troszczeczkę dała mi ubaw podczas tej gali. Kapela i Papież nie potrafiący skonczyć z góry. Nadal gala Maks na 1,5 na 10. Ciekawe czy ostatnie 4 pojedynki oddadzą. Wieczorem zdam pełna relacje.

Dlatego zawsze będę uważał, że sebixy potrafiące się bić oddadzą lepiej w FF, bo te wszystkie Olejniki, Papieze czy Jówki to tylko nudy i zmarnowane sloty.

Bezrak z tym drugim co zapomniałem nazwiska na koncie Szalonego Tańculi zastanawiają się z poważną miną czy tej gali nie dać noty 9,5 :DC:

Myślałem że ten gość ma większe jaja. Z korczakowskim, też ich bronił podczas tego wywiadu. Wszyscy po jednych pieniądzach w tej branży jednak.

O dziwo Szalony tu jedyny mial jaja i powiedział mu wprost, że to jest niesamowite co zrobilo Prime, że dało mu wystąpić.

Niesamowicie na tej sprawie stracił Bezrak i Jóźwiak.

Chłopy zamiast po ludzku przeprosić to jeszcze szalonemu grożą za drążenie sprawy.

Zenada

Ale prawdziwie, co uważasz? Moje zdanie już mniej więcej znasz.

No trochę dziwne będzie jak napisze tak, brawo, że wszyscy poszli do pieca.

To co spotkało Żydów życzę tylko jeden grupie i sam mógłbym włączyć guzik. Zaczyna się na i ,a kończy na r. Często są chude, wk...jace i naciskają tylko myszkę.

No trochę dziwne będzie jak napisze tak, brawo, że wszyscy poszli do pieca.

To co spotkało Żydów życzę tylko jeden grupie i sam mógłbym włączyć guzik. Zaczyna się na i ,a kończy na r. Często są chude, wk...jace i naciskają tylko myszkę.
Nie rozróżniam tego IR nie wiem co to za skrót, a co nie uważasz że Rzymianie w ogólnym rozrachunku są źli i lepiej byłoby ich out?

Prywatnie nie spaliłbym wszystkich Żydów jeśli ciągle o to pytasz. Obecnie jest wiele gorszych nacji.
Na przykład? Ja może też nie wszystkich ale bym skończył z tym narodem wybranym i ich rozrzucił po świecie żeby się asymilowali i następne pokolenia nie pamiętały o tym tworze jakim są garbate nosy.

Na przykład? Ja może też nie wszystkich ale bym skończył z tym narodem wybranym i ich rozrzucił po świecie żeby się asymilowali i następne pokolenia nie pamiętały o tym tworze jakim są garbate nosy.

Islam, Czarni,Hindusi bardziej nam zagrażają niż Żydzi.

Moim zdaniem Żydzi obrośli jakąś mityczną legendą. Wolę mieszkać w Izraelu niż te 3 nacje wyżej.

Islam, Czarni,Hindusi bardziej nam zagrażają niż Żydzi.

Moim zdaniem Żydzi obrośli jakąś mityczną legendą. Wolę mieszkać w Izraelu niż te 3 nacje wyżej.
Ale to nie jest kurwa naród, murzyni to jest rasa tak samo jak Hindusi, islam to religia, co to za przykłady.

Back