Zawodnik567
ONE FC Heavyweight
Ale to nie jest kurwa naród, murzyni to jest rasa tak samo jak Hindusi, islam to religia, co to za przykłady.
Już nie chciało mi się wszystko wyszczególniać, przecież wiem że Czarni to nie jeden naród
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale to nie jest kurwa naród, murzyni to jest rasa tak samo jak Hindusi, islam to religia, co to za przykłady.
No to właśnie to Twój post trochę nijak odnosi się do mojego.Już nie chciało mi się wszystko wyszczególniać, przecież wiem że Czarni to nie jeden naród
Ktoś pali Żydow, ktoś influencerów. Tak zakończmy nasza dyskusjeNo to właśnie to Twój post trochę nijak odnosi się do mojego.

O kurwa ale sobie przeciwników wybrałeś, przestaje dawać wiarę że jesteś podobno starszy niż ja.Ktoś pali Żydow, ktoś influencerów. Tak zakończmy nasza dyskusje![]()
Przecież to jest rak obecnego świata. Wiesz ile to dzieciaków niszczy?O kurwa ale sobie przeciwników wybrałeś, przestaje dawać wiarę że jesteś podobno starszy niż ja.
Wiem ale kurwa no liczyłem na coś więcej, ja tu z Rzymianami, ty z murzynami i hindusami a kończysz kurwa influenceramiPrzecież to jest rak obecnego świata. Wiesz ile to dzieciaków niszczy?

Bo ta rozmowa nie miała prawa być poważna. Skoro zacząłeś mnie pytać czy paliłbym Żydów. To Ci otwarcie pisze, że influ tak, a Żydow nie.Wiem ale kurwa no liczyłem na coś więcej, ja tu z Rzymianami, ty z murzynami i hindusami a kończysz kurwa influencerami![]()
A czemu byś palił influ?Bo ta rozmowa nie miała prawa być poważna. Skoro zacząłeś mnie pytać czy paliłbym Żydów. To Ci otwarcie pisze, że influ tak, a Żydow nie.
Bo to największy rak XXI wieku.A czemu byś palił influ?
Ja myślę że rzymianie są na równi z nimi no i jeszcze lewaków można tam wrzucić tych gender flujid i tych innych idiotówBo to największy rak XXI wieku.
Ja myślę że rzymianie są na równi z nimi no i jeszcze lewaków można tam wrzucić tych gender flujid i tych innych idiotów
To można ich wszystkich wyjebać w kosmos, influ i rzymian, no i co, wypierdalasz?Każdy z nich zawsze będzie wyżej od influ śmieci.
To można ich wszystkich wyjebać w kosmos, influ i rzymian, no i co, wypierdalasz?
Nie mam powodu, jestem z pokolenia które było uczone nawet w szkole że ruskie i niemcu sa be, że chuj im w dupę.A co Cię bolą tak straszni Ci Żydzi. Rozpisz się trochę.
Nie mam powodu, jestem z pokolenia które było uczone nawet w szkole że ruskie i niemcu sa be, że chuj im w dupę.
A po czasie uświadomiłem sobie że chuj w dupę należy się również rzymianom jak nie większy no i to tyle w sumie.
Nie śmieszy mnie to. Wolę oglądać KOTSNadal Cię śmieszą walk Jowek i Robalinich. Nie lepsze sloty dla 100 kg Sebkow z ulicy co lamaliby nosy. Pisałem Ci. To nie, bo to śmieszne.
Uja tam. Przez to Prime 15 był tragiczny, bo sportowy był tylko Taazy i Arab.
Nie śmieszy mnie to. Wolę oglądać KOTS
Ty a tak wogole o czym ty do mnie pierdolisz skoro rozmawialiśmy kompletnie o czym innym?Nadal Cię śmieszą walk Jowek i Robalinich. Nie lepsze sloty dla 100 kg Sebkow z ulicy co lamaliby nosy. Pisałem Ci. To nie, bo to śmieszne.
Uja tam. Przez to Prime 15 był tragiczny, bo sportowy był tylko Taazy i Arab.
Bo z olejnika się posmieje jak będzie klaunem a z sebka który będzie udawał akrobatę a nie zrobi fikołka to ani się nie posmieje ani kurwa nie zobaczę widowiska sportowego ani żadnego jakiegokolwiek.To po co pisałeś z 10 postów, że lepsza walka Olejnika w FF niż Sebka?
Ty a tak wogole o czym ty do mnie pierdolisz skoro rozmawialiśmy kompletnie o czym innym?
Bo z olejnika się posmieje jak będzie klaunem a z sebka który będzie udawał akrobatę a nie zrobi fikołka to ani się nie posmieje ani kurwa nie zobaczę widowiska sportowego ani żadnego jakiegokolwiek.
Rozumiesz?
No nie ale jak byśmy rozmawiali o piłce nożnej a ty byś mi nagle wyskoczył z tekstem że hamilton jest najlepszym kierowcą w historii to bym się kurwa trochę zdziwił nie?I Co byś pisal o tych żydach nadal? Nudne to już.
No nie ale jak byśmy rozmawiali o piłce nożnej a ty byś mi nagle wyskoczył z tekstem że hamilton jest najlepszym kierowcą w historii to bym się kurwa trochę zdziwił nie?
Chuja tam nie krwawe wojny, łuk albo krewka z nosa i friki przerywają, krwawe wojny to masz na KOTS, ONE albo UFC, ewentualnie gromda.E tam głupoty gadach. Sebki dają krwawe wojny.
Debilu ty.Przez takich jak ty zabito freak fighty, bo rajcuje Was Olejnik a nie 100 kg bitny Sebek.
Chuja tam nie krwawe wojny, łuk albo krewka z nosa i friki przerywają, krwawe wojny to masz na KOTS, ONE albo UFC, ewentualnie gromda.
Właśnie, dlacRgo Gromda twoim zdaniem nie odniosła sukcesu jak friki skoro tam są kurwa sami sebkowie których ty propsujesz?
Ale kurwa o czym oni by mieli badać człowieku, zbuduj mi 10 pytań na Gromde na konferencję, jesteś prowadzonym, pokaż jak rozkrecisz towarzystwo.No nie ma konferencji prasowych przez co ludzie nie gadają o tym przez 24 go na dobę.
Proste jak drut.
Ale kurwa o czym oni by mieli gadać człowieku,
O influenserskich dramach, a o czym ma gadać Seba, komu kieszeń zajebał zeszłej soboty?A o czym gadają freaki?
O influenserskich dramach, a o czym ma gadać Seba, komu kieszeń zajebał zeszłej soboty?
Dawaj te pytania na konferencję gromdy 10 żeby rozkręcić towarzystwo, no pokaż że masz rację.