Prime Show MMA

Wiem ale kurwa no liczyłem na coś więcej, ja tu z Rzymianami, ty z murzynami i hindusami a kończysz kurwa influencerami :siara:
Bo ta rozmowa nie miała prawa być poważna. Skoro zacząłeś mnie pytać czy paliłbym Żydów. To Ci otwarcie pisze, że influ tak, a Żydow nie.

To można ich wszystkich wyjebać w kosmos, influ i rzymian, no i co, wypierdalasz?

A co Cię bolą tak straszni Ci Żydzi. Rozpisz się trochę.

Jeszcze co do tematu influ. To nawet bez tego faktu to i tak są rakiem, ale gdyby nie istnieli to FF dziś byłoby zajebistym miejscem patologii sebków. To przez te k..y upadł świat FF i trzeba się pier....c z tym różowym światem family friendly przez co zniszczono freak fighty i musimy oglądać jakieś Familiady.

Last edited:
A co Cię bolą tak straszni Ci Żydzi. Rozpisz się trochę.
Nie mam powodu, jestem z pokolenia które było uczone nawet w szkole że ruskie i niemcu sa be, że chuj im w dupę.

A po czasie uświadomiłem sobie że chuj w dupę należy się również rzymianom jak nie większy no i to tyle w sumie.

Wkurwia mnie że ciągle grają kartą narodu wybranego i że całą historię są dojezdzani a jest znacznie więcej narodów bardziej poszkodowanych niż oni ale te kurwy sobie wymyśliły religie cinkciarzy garbatych Nosów i chuj nie można na nich nic złego powiedzieć

Nie mam powodu, jestem z pokolenia które było uczone nawet w szkole że ruskie i niemcu sa be, że chuj im w dupę.

A po czasie uświadomiłem sobie że chuj w dupę należy się również rzymianom jak nie większy no i to tyle w sumie.

Nadal Cię śmieszą walk Jowek i Robalinich. Nie lepsze sloty dla 100 kg Sebkow z ulicy co lamaliby nosy. Pisałem Ci. To nie, bo to śmieszne.

Uja tam. Przez to Prime 15 był tragiczny, bo sportowy był tylko Taazy i Arab.

Nadal Cię śmieszą walk Jowek i Robalinich. Nie lepsze sloty dla 100 kg Sebkow z ulicy co lamaliby nosy. Pisałem Ci. To nie, bo to śmieszne.

Nie śmieszy mnie to. Wolę oglądać KOTS

Nie oglądam mordobicia dla śmiania się, a walk tych cweli z frików co się bić nie umie nie traktuje jako wydarzenia sportowego a raczej coś w formie cyrku/kabaretu, dlatego wolę jak ktoś jest klaunem, niż jak udaje że jest akrobatom a nie zrobi gwiazdy, rozumiesz?

Ty a tak wogole o czym ty do mnie pierdolisz skoro rozmawialiśmy kompletnie o czym innym?

To po co pisałeś z 10 postów, że lepsza walka Olejnika w FF niż Sebka?
Bo z olejnika się posmieje jak będzie klaunem a z sebka który będzie udawał akrobatę a nie zrobi fikołka to ani się nie posmieje ani kurwa nie zobaczę widowiska sportowego ani żadnego jakiegokolwiek.

Rozumiesz?

Bo z olejnika się posmieje jak będzie klaunem a z sebka który będzie udawał akrobatę a nie zrobi fikołka to ani się nie posmieje ani kurwa nie zobaczę widowiska sportowego ani żadnego jakiegokolwiek.

Rozumiesz?

E tam głupoty gadach. Sebki dają krwawe wojny.

E tam głupoty gadach. Sebki dają krwawe wojny.
Chuja tam nie krwawe wojny, łuk albo krewka z nosa i friki przerywają, krwawe wojny to masz na KOTS, ONE albo UFC, ewentualnie gromda.

Właśnie, dlacRgo Gromda twoim zdaniem nie odniosła sukcesu jak friki skoro tam są kurwa sami sebkowie których ty propsujesz?

Chuja tam nie krwawe wojny, łuk albo krewka z nosa i friki przerywają, krwawe wojny to masz na KOTS, ONE albo UFC, ewentualnie gromda.

Właśnie, dlacRgo Gromda twoim zdaniem nie odniosła sukcesu jak friki skoro tam są kurwa sami sebkowie których ty propsujesz?

No nie ma konferencji prasowych przez co ludzie nie gadają o tym przez 24 go na dobę.

Proste jak drut.

No nie ma konferencji prasowych przez co ludzie nie gadają o tym przez 24 go na dobę.

Proste jak drut.
Ale kurwa o czym oni by mieli badać człowieku, zbuduj mi 10 pytań na Gromde na konferencję, jesteś prowadzonym, pokaż jak rozkrecisz towarzystwo.

O co ich zapytasz jednego łba z drugim?

O influenserskich dramach, a o czym ma gadać Seba, komu kieszeń zajebał zeszłej soboty?

Dawaj te pytania na konferencję gromdy 10 żeby rozkręcić towarzystwo, no pokaż że masz rację.

To jak Fame zrobił program Labryga,Kubiszyn,Silva,Sarara wczoraj.

Co ty myślisz, że tylko podludz Gimper może gadać.

Back