Siedem
NoLife FC
Nie wiem nie czytałem nawet i nie wiem w sumie o czym piszeszCzemu Korcza broni przegranej sprawy? Tak strasznie chce zarobić za walkę?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem nie czytałem nawet i nie wiem w sumie o czym piszeszCzemu Korcza broni przegranej sprawy? Tak strasznie chce zarobić za walkę?

Raper Popek wraca prawdopodobnie do PRIME. Na celowniku Jóźwiak, Tancula i Jaca Muranski![]()

Dlatego dziwię się typowi, że przyjął tą walkę z degeneratem kapelą za jakieś śmieszne pieniądze i pokazał światu jaka pizda i paralityk kryje się po drugiej stronie ekranu
Już jak tak bardzo chciał zarobić te pieniądze to mógł zawalczyć za rok, a ten rok poświęcić na treningi i by takiego kapele poskładał w 1 rundzie
Typowa definicja osoby o której się mówi kozak w necie pizda w świecie, na Twitterze i ogólnie w internecie takich gamoni pełnoTyp jedna walką stracił całe poważanie jakie budował na X przez lata. Teraz łacha z niego drą wszyscy od lewa do prawa.
Z resztą on wygląda jakby miał całe życie zwolnienie z WF. Nie wydaje mi się by ten rok coś mu dał

Niesamowicie na tej sprawie stracił Bezrak i Jóźwiak.
Chłopy zamiast po ludzku przeprosić to jeszcze szalonemu grożą za drążenie sprawy.
Zenada
Ale o co chodzi?
No i co z tym wszystkim na wspólnego zelmer że juzwiak chce go wyjaśniać?O głosowki hitlerowskie
No i co z tym wszystkim na wspólnego zelmer że juzwiak chce go wyjaśniać?
Od tego się zaczęło
No i dobrze niech robi zadymę,.ale musisz przyznać jedno, austriacki akwarelista miał po części rację nie?
Z Rzymianami na przykład.Z czym?
Z Rzymianami na przykład.
Ale prawdziwie, co uważasz? Moje zdanie już mniej więcej znasz.Ostro idziemy.
Ale prawdziwie, co uważasz? Moje zdanie już mniej więcej znasz.
Nie rozróżniam tego IR nie wiem co to za skrót, a co nie uważasz że Rzymianie w ogólnym rozrachunku są źli i lepiej byłoby ich out?No trochę dziwne będzie jak napisze tak, brawo, że wszyscy poszli do pieca.
To co spotkało Żydów życzę tylko jeden grupie i sam mógłbym włączyć guzik. Zaczyna się na i ,a kończy na r. Często są chude, wk...jace i naciskają tylko myszkę.
Nie rozróżniam tego IR nie wiem co to za skrót, a co nie uważasz że Rzymianie w ogólnym rozrachunku są źli i lepiej
Na przykład? Ja może też nie wszystkich ale bym skończył z tym narodem wybranym i ich rozrzucił po świecie żeby się asymilowali i następne pokolenia nie pamiętały o tym tworze jakim są garbate nosy.Prywatnie nie spaliłbym wszystkich Żydów jeśli ciągle o to pytasz. Obecnie jest wiele gorszych nacji.
Na przykład? Ja może też nie wszystkich ale bym skończył z tym narodem wybranym i ich rozrzucił po świecie żeby się asymilowali i następne pokolenia nie pamiętały o tym tworze jakim są garbate nosy.
To chyba cwelu przegapiłeś to że to Żydzi nam tu ściągają ciapatych.Islam, Czarni,Hindusi bardziej nam zagrażają niż Żydzi.
Moim zdaniem Żydzi obrośli jakąś mityczną legendą. Wolę mieszkać w Izraelu niż te 3 nacje wyżej.
Ale to nie jest kurwa naród, murzyni to jest rasa tak samo jak Hindusi, islam to religia, co to za przykłady.Islam, Czarni,Hindusi bardziej nam zagrażają niż Żydzi.
Moim zdaniem Żydzi obrośli jakąś mityczną legendą. Wolę mieszkać w Izraelu niż te 3 nacje wyżej.