Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
NieLecą jakieś short z rzekomej bójki Takiego z bratem Araba?
Wrzuciłem sobie w sygnaturkę.
teraz muszę najebać 100postów, założyć dziesięć tematów i wkurwić 1000 użytkowników (albo jednego admina).
Tańcula serio myśli, że zrobię z tego newsa?
Musisz redaktorze. Potężny wrzodziarz cię oznaczył.
Nie ma opcji. Zobacz ilu cymbałów ochoczo z nim konwersuje a pozytywny Ozdóbka to od dawna jest w nim zakochany.Myślę, że żeby pozbyć się żelka, po prostu nic mu nie odpisywać, lajkować

Mówiłeś, że można!!!!!Nie oznaczajcie mnie w wątkach dotyczących takich kiepów.![]()
Można, ale nie za "glosowki" bo takie pojęcie nie jest ujęte w prawie karnym.Tak z ciekawosci za takie glosówki można iść do paki?
Szalony wzywa nawet policję
Szkoda oglądać. Walki przewidywalne. Jedynie chyba ciekawe to czy Jóźwiak dostanie KO.propo gali ma już ktoś link?
Obejrzeć można, ale czy na tą gale warto na żywo tracić 5-6 godzin to bym polemizował.Szkoda oglądać. Walki przewidywalne. Jedynie chyba ciekawe to czy Jóźwiak dostanie KO.
Kurwa nie dostanie niestetySzkoda oglądać. Walki przewidywalne. Jedynie chyba ciekawe to czy juźwiak dostanie KO.
A ty już skończyłeś wyjaśniać tego całego miskatonica?Obejrzeć można, ale czy na tą gale warto na żywo tracić 5-6 godzin to bym polemizował.
Szczerze oprócz Arab-Taazy nic mnie tu nie rusza. Obejrzy się z przyzwyczajenia, ale ogólnie kipna gala.
TakA ty już skończyłeś wyjaśniać tego całego miskatonica?
I wszystko.
I wszystko.