Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Jóźwiak i Naruszczka vs 8 nieznanych pizd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szkoda, że nie wyszło z tym twoim zestawieniem na famePisałem o tym

Szkoda, że nie wyszło z tym twoim zestawieniem na fame![]()

czyli 9Jóźwiak i Naruszczka vs 8 nieznanych pizd.
Wystawili takich że NARUSZCZKA sam powinien wyjść do tej "walki" żeby to miało jakikolwiek sens.To chyba ośmiukarłówniskorosłych będą musieli wystawić żeby Jóźwiak się nie skompromitował do cna.
3 na 1, jak legendarna akcja pod żabka. Ale tam są jakieś modyfikacje chyba, bo supermario będzie miał balony 18. No i mistrz kravmagi chyba będzie mógł walić z dyni i łokciami, a ci tylko boks.
Odcinają się.

To podobno jakiś znany szon.Oglądacie program prime? Potrzebuje instagrama tej prawniczki.

To chyba nie ona szon tylko tamta co była ubrana jak na teledysk bennego Benassi.To podobno jakiś znany szon.
Chyba, że właśnie o to chodzi![]()
Na czacie się przewijało, ile w tym prawdy sam oceń.To chyba nie ona szon tylko tamta co była ubrana jak na teledysk bennego Benassi.
A skąd wiesz że szon? Masz instagramy tych babek?
Też tak myślę, tam same kolekcjonerki kutasów.Na czacie się przewijało, ile w tym prawdy sam oceń.
Dla mnie żadna szanująca się różowa nie brałaby udziału w czymś takim.
Nie oglądałem tego, więc nie wiem o kim mowa.Też tak myślę, tam same kolekcjonerki kutasów.
Ale @Dawid _Ozdoba-Legenda i tak może podrzucić Instagrama xD
I kto tu śledzi youtuberów? Te programy niczym się nie różnią od friendly g..a youtuberówOglądacie program prime? Potrzebuje instagrama tej prawniczki.

To weź sprawdź bo ta prawniczka miała cyca godnego uwagi.Nie oglądałem tego, więc nie wiem o kim mowa.
Ty baranie ale ja sobie oglądałem program rozrywkowy i jak widzisz wyżej nie znam tych ludzi, tak jakbym oglądał jakiś serial, lykam odcinek i zapominam.I kto tu śledzi youtuberów? Te programy niczym się nie różnią od friendly g..a youtuberów
Jeszcze konfy i F2F mają cos tam z FF wspólnego , choć dla mnie już konfy Fame nie istnieją.
Czy ją odpalę zależy od rywala Czarneckiego.

@Dawid _Ozdoba-Legenda weź mu wyjaśnij bo mi już ręce opadają, a próbowałem być miły tym razem....oj chyba trafiłem w czuły punkt![]()