Prime Show MMA

Pjenionc nie śmierdzi, a w Gromdzie wypadł z czołówki i za kieszonkowe nie warto się bić. Każdy na friki psioczy, ale rączkę po czek już bez wstydu wyciąga. Ot taki nasz świat sztywnych i charakternych wojowników.
No ale zawsze można taką zmianę podejścia tłumaczyć że nikt za nich rachunków nie płaci, a z czegoś żyć trzeba. Jakoś lepiej się płacze w Mercedesie niż maluchu

Znowu tego nudnego Pudziana wzięli... W ogóle tak sobie przypominam, że nie ma od dłuższego Pawła Bomby, ale on miał chyba jakieś zatargi z prawem z tego co pamiętam to może siedzi, ale on tam nieźle dymił.

Ale rodzi się nowa gwiazda, myślę że walka z Marianną możliwa :rofl:

Dasz stryma to obejrzę a jak nie to wyjebane. Ty a co z twoim ziomkiem @Filip_ się dzieje? Dawno go nie widziałem
A skąd mam wiedzieć.
Znowu tego nudnego Pudziana wzięli... W ogóle tak sobie przypominam, że nie ma od dłuższego Pawła Bomby, ale on miał chyba jakieś zatargi z prawem z tego co pamiętam to może siedzi, ale on tam nieźle dymił.

Ale rodzi się nowa gwiazda, myślę że walka z Marianną możliwa :rofl:
Raczej walka z inną ex policjantką.

Ja go obserwuję od kilku lat na instagramie to wiele razy wrzucał na stories pociski na freaki. Mnóstwo było gorzkich żali, że ludzie wspierają cyrk i klaunów a mało prawdziwy sport. Gromadzki jak poszedł do freaków to też Parobiec z nim jechał
1758609903036.png

Dokładnie. Jeszcze w komentarzach na instagramie jak mu ludzie piszą, że są zawiedzeni to odpisuje, że nigdy nie mówił, że nie zawalczy we freakach. No może wprost tego nie powiedział nigdy, ale skoro przez kilka lat prezentował taką postawę jak powyżej to jest teraz jebanym hipokrytą. Niech chłop zarabia, ja mu nie bronię, ale takiej hipokryzji nie cierpię i nie będę już kibicował.
Nie o takiego GOTA tu walczyliśmy latami.

No ośmieszył się Łukasz, a pisanie teraz o hejterach i zazdrości, obnaża prawdziwe powody wcześniejszych pretensji do Gromadzkiego. Jak już koledzy wyżej napisali, niech se robi co chce, tylko niech nie pierdoli głupot o jakiś kodeksach, wartościach, etc. Zwykły najemnik i tyle. Jak każdy prawie z nas. Nie ma co dorabiać ideologii zbędnej

Juras nie podjął rękawicy, Gromda już chyba z wysokie progi a zarabiać trzeba.

Dlatego trzeba ważyć słowa, żeby potem z gęby cholewy nie robić.

W ogóle śmieszy mnie jak w ostatnich latach awansowało słowo "hejt" w środowisku sportów walki, oni kurwa do jego dorobili ideologię jebania ludzi a ktoś wytyka po prostu taka hipokryzję jak u Parobca, wszyscy się robią płatkami śniegu

W ogóle śmieszy mnie jak w ostatnich latach awansowało słowo "hejt" w środowisku sportów walki, oni kurwa do jego dorobili ideologię jebania ludzi a ktoś wytyka po prostu taka hipokryzję jak u Parobca, wszyscy się robią płatkami śniegu
to "zasługa" poprzedniej ekipy tvp że tak rozpropagowała te słowo i teraz nawet emeryci je znają xd więc zamiast się silić na obronę wystarczy kogoś nazwać hejterem każdy wie o co chodzi i masz wyjebane

Odpaliłem jakis fragment, szkoda tego Daltona, chlop jest przetrzepany mocno

Szkoda to mi jest zwierząt w schronisku a nie jakiegoś przestrzelonego menelo-cpuna co wyżej sra niż dupę ma, tfu. Mam nadzieję że z tych frików wyjdzie wreszcie z połamaną szczęką.

Wygląda po prostu na chorego, ale nie wiem, nie znam się, co do zwierząt oczywiście propsuje

MIKLASZ dynią wyjaśnił następnego atencjusza hahahaha, to była kara za tego partyzanta z liścia co chłopa dotknął na polik żeby zabłysnąć, to zabłysnął, po tej dyni rozbitej na twarzy już mu się łezki w oczach pokazały :pociesznymirek:

Back