wrooblinio
Bellator Lightweight
Dżaga wjeżdża
Ja pier*ole, czego to ludzie dla pieniędzy nie zrobią

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dżaga wjeżdża

Ta-to Dżaga to chłop przebrany czy co?

a kim on jest że mówimy o jakimś upadku?Korczarowski, co za upadek![]()
Nikim.a kim on jest że mówimy o jakimś upadku?
Ciekawe czy się po frajersku dogadają i wykluczą na początku we dwóch jednego.No proszę Parobiec tak psioczyl na friki, a tu widzimy go na PRIME.
Pojedynek z Miklaszem i Marcinem Siwym każdy na każdego.
Pewnie zrobią jak ostatnio, że co minutę się zmieniają.Ciekawe czy się po frajersku dogadają i wykluczą na początku we dwóch jednego.
To nie mają szans z Siwym w boksie.Pewnie zrobią jak ostatnio, że co minutę się zmieniają.

Dominik będzie bronił rodu Pudzianowskich w walce z Ciosem!To nie mają szans z Siwym w boksie.
Dobra cofałem sobie, oni chcą wreszcie przebić 30k PPV? Dominik Pudzianowski![]()
Bronił jak bronił, on się wydaje najbardziej normalny z nich wszystkich, no ale jednak nołnejmami się PPV nie sprzeda. W ekstraklasie mamy Ronaldo ;)Dominik będzie bronił rodu Pudzianowskich w walce z Ciosem!
Niby najbardziej normalny a jednak ochronę chciał gwałcićBronił jak bronił, on się wydaje najbardziej normalny z nich wszystkich, no ale jednak nołnejmami się PPV nie sprzeda. W ekstraklasie mamy Ronaldo ;)

Ja nie w temacieNiby najbardziej normalny a jednak ochronę chciał gwałcić![]()
Ja nie w temacie
Pracował w fabryce srajtaśmy w UK i mu nie brakowało, został gromdziarzem w PL z nową babą i bida nagle.Nowa baba kosztuje
![]()
Pracował w fabryce srajtaśmy w UK i mu nie brakowało, został gromdziarzem w PL z nową babą i bida nagle.
przecież on od dawna szukał zaczepki w socialch mediach freakowychParobiec się sprzedał![]()
nie zdziwię się jak większość bywalców siłowni ma teraz karnet od pracodawcy skoro nawet u mnie w powiatowym jakieś luxmedy oferują pracodawcyPrzekalkulował i przeinwestował.
Podobno karnety do GOAT gym słabo się sprzedają.
Pełna karta. Jeszcze będzie jakiś turniej mlocka w sianie z tiktokowymi klapsami.