Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja go obserwuję od kilku lat na instagramie to wiele razy wrzucał na stories pociski na freaki. Mnóstwo było gorzkich żali, że ludzie wspierają cyrk i klaunów a mało prawdziwy sport. Gromadzki jak poszedł do freaków to też Parobiec z nim jechałprzecież on od dawna szukał zaczepki w socialch mediach freakowych
A skąd mam wiedzieć.Dasz stryma to obejrzę a jak nie to wyjebane. Ty a co z twoim ziomkiem @Filip_ się dzieje? Dawno go nie widziałem
Raczej walka z inną ex policjantką.Znowu tego nudnego Pudziana wzięli... W ogóle tak sobie przypominam, że nie ma od dłuższego Pawła Bomby, ale on miał chyba jakieś zatargi z prawem z tego co pamiętam to może siedzi, ale on tam nieźle dymił.
Ale rodzi się nowa gwiazda, myślę że walka z Marianną możliwa
www.facebook.com
Ja go obserwuję od kilku lat na instagramie to wiele razy wrzucał na stories pociski na freaki. Mnóstwo było gorzkich żali, że ludzie wspierają cyrk i klaunów a mało prawdziwy sport. Gromadzki jak poszedł do freaków to też Parobiec z nim jechał
zawsze można też nie szczekać mordą zwłaszcza gdy się nie sra hajsem no ale tak jak napisałeś taki już jest świat charakterniakówNo ale zawsze można taką zmianę podejścia tłumaczyć że nikt za nich rachunków nie płaci, a z czegoś żyć trzeba. Jakoś lepiej się płacze w Mercedesie niż maluchu
Dokładnie. Jeszcze w komentarzach na instagramie jak mu ludzie piszą, że są zawiedzeni to odpisuje, że nigdy nie mówił, że nie zawalczy we freakach. No może wprost tego nie powiedział nigdy, ale skoro przez kilka lat prezentował taką postawę jak powyżej to jest teraz jebanym hipokrytą. Niech chłop zarabia, ja mu nie bronię, ale takiej hipokryzji nie cierpię i nie będę już kibicował.
Najbardziej mu zależało na walce z Pudzianem podczas KSW 100.Juras nie podjął rękawicy, Gromda już chyba z wysokie progi a zarabiać trzeba.
Dlatego trzeba ważyć słowa, żeby potem z gęby cholewy nie robić.
Jest klasyk polskich sportów walki - przekaz do hejterow.
to "zasługa" poprzedniej ekipy tvp że tak rozpropagowała te słowo i teraz nawet emeryci je znają xd więc zamiast się silić na obronę wystarczy kogoś nazwać hejterem każdy wie o co chodzi i masz wyjebaneW ogóle śmieszy mnie jak w ostatnich latach awansowało słowo "hejt" w środowisku sportów walki, oni kurwa do jego dorobili ideologię jebania ludzi a ktoś wytyka po prostu taka hipokryzję jak u Parobca, wszyscy się robią płatkami śniegu
Nie w sportach walki a ogólnie w Polsce, teraz to nawet woźna w szkole czy inna pielęgniarka ma hejterówW ogóle śmieszy mnie jak w ostatnich latach awansowało słowo "hejt" w środowisku sportów walki, oni kurwa do jego dorobili ideologię jebania ludzi a ktoś wytyka po prostu taka hipokryzję jak u Parobca, wszyscy się robią płatkami śniegu
Szkoda to mi jest zwierząt w schronisku a nie jakiegoś przestrzelonego menelo-cpuna co wyżej sra niż dupę ma, tfu. Mam nadzieję że z tych frików wyjdzie wreszcie z połamaną szczęką.Odpaliłem jakis fragment, szkoda tego Daltona, chlop jest przetrzepany mocno
Jest już muzyka dla obu na wejście.Raczej walka z inną ex policjantką.
![]()
Nietykalna sierżant „Doris”. Drugie życie tajnej policjantki
Kontrowersyjne zachowania, awans do elitarnej jednostki policji, a w finale wpadka z mefedronem i zwolnienie – ujawniamy szokujące kulisy sprawy 27-letniej Dorowww.rp.pl
Szkoda to mi jest zwierząt w schronisku a nie jakiegoś przestrzelonego menelo-cpuna co wyżej sra niż dupę ma, tfu. Mam nadzieję że z tych frików wyjdzie wreszcie z połamaną szczęką.
niskie iq niekoniecznie nawet podlegające pod upośledzenie do tego alko+narkotyki i mamy to co mamyWygląda po prostu na chorego, ale nie wiem, nie znam się, co do zwierząt oczywiście propsuje
Podobno Rozal się tylko zasmuciłCzytałem głosem Różala