Aaa to zwracam pokornie honor królu tego działu.Tu akurat nawiązywał do Kasjo ktory nie wiedzial co to jest ameba![]()
Ale z tym kompleksem...no weeeee
Kurwa źle zacytowalem

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Aaa to zwracam pokornie honor królu tego działu.Tu akurat nawiązywał do Kasjo ktory nie wiedzial co to jest ameba![]()

O tak przyjmuje te honory, wincyjAaa to zwracam pokornie honor królu tego działu.

Kutaazy z walką.

Bo jesteś zwykłą ambeą.
Ty Krecik to nie możesz jak do kogoś nie przysapiesz co parę dni
Tu akurat nawiązywał do Kasjo ktory nie wiedzial co to jest ameba![]()
Przecież to jajca są, ja nie sapie. Poleciałem klasykiem Króla, wchodzisz do tego działu a nie wiesz?

Kutaazy z walką.
Azjatyckie klimaty.

Kulturka.
Mnie ten ich nowy nabytek dalton drażni nie wiem czemu ,tak jak w lombardzie śmiechu dało tak tu sie panoszy łeb heheheNie ma dla mnie bardziej irytującego typa niż Paweł Jóźwiak![]()
Niestety, tak to jest jak "chory chłop" dostanie trochę atencji, też uważam że źle skończy.Mnie ten ich nowy nabytek dalton drażni nie wiem czemu ,tak jak w lombardzie śmiechu dało tak tu sie panoszy łeb hehehe

'ludzie' XDCo tu się odpierdala?
Kim są ci ludzie?
Bo to jest właśnie łeb, nie do końca zdrowy na umyśle, panoszy się bo już mu odjebało, bije się z jakimś paziem, pewnie wygra, wtedy dopiero będzie się woził.Mnie ten ich nowy nabytek dalton drażni nie wiem czemu ,tak jak w lombardzie śmiechu dało tak tu sie panoszy łeb hehehe

Tu bardziej chodzi o zakres usług niż wygląd.Co za szpetne qrwiska. Ktoś im płaci za bycie materacem 800 zł ? Może o jedno zero za dużo?
Były ministrant i jakaś lariskaCo tu się odpierdala?
Kim są ci ludzie?

Tony Ferguson z Drezdenka
Soroko znowu ich wydymal, kutasjo też nie zawalczy. Jestem ciekaw czy im w ogóle się zepnie ta gala, bo słabiutko to wygląda.

Beziego zapytaj, bo u niego karta walk dynamiczna.Kazik nie ma szans z oboma na raz nawet jakby to był jowko z bagietą, Kazik nie jest żadnym fajterem żeby musieć mu dawać aż 2 przeciwników. Kompletny bezsens, bezmozg to jednak bezmozg.
A co z tym afrykancem i olejnikiem?
Jóźwiak też ma filmiki na kutasja.