Dalton to upośledzony społecznie gość który dostał jednorazową szansę i tyle go będzie. Tazy to trochę wyżej w hierarchii i coś tam umie się bić.Ten Tazzy też gwiazda jednego sezonu , gaśnie pomału co , to samo będzie z daltonem hehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dalton to upośledzony społecznie gość który dostał jednorazową szansę i tyle go będzie. Tazy to trochę wyżej w hierarchii i coś tam umie się bić.Ten Tazzy też gwiazda jednego sezonu , gaśnie pomału co , to samo będzie z daltonem hehe
Dlugoletni alkoholik i pewnie ćpun. Idealny kandydat do walkTen Dalton to się nadaje do ciężkiego leczenia

Barmance też nie przypadł do gustu.
króciutko z idiotami.Przecież on tego placka zabije. Ten dalton jest walnięty i jeszcze tam na pewno wystąpiDalton to upośledzony społecznie gość który dostał jednorazową szansę i tyle go będzie. Tazy to trochę wyżej w hierarchii i coś tam umie się bić.

Coś w tym jest hehe, w gromdzie kocur, w rękawiczkach tak średnio. Myślałem o Zadora w gromdzie jakiś super fajt, ale jak on sobie łapy w rekawicKach połamał to lepiej nieBambo duży sprzęt miejska dżungla gromda ranking zweryfikowany na gali dla ułomnych![]()
Jak Mezo to tylkoTen mezo to taki sam fighter wydmuszka jak lizak spod szyldy ebe ebe
Na tym kończę oglądanie
Jak Mezo to tylko
starstreams kropka proDajcie linka do tiktoku na tiktoku na którym będą wrzucać walka po walce, albo innego Twittera, jakoś nie mam nawet ochoty szukać tego na live żeby obejrzeć, mam poprostu wyjebane
@Dawid _Ozdoba-Legenda jest coś dla kolegi u góry?
Jak prostytuta wpatrzona w polmozgawziąć do studia na ekspertów kurwę i półmózga - no niesamowite
bo ten drugi to jakiś węgierski jest, a ten półmózg to przynajmniej wiadomo - polak rodak patriotaJak prostytuta wpatrzona w polmozga
To jest jednak elitarna dyscyplinabo ten drugi to jakiś węgierski jest, a ten półmózg to przynajmniej wiadomo - polak rodak patriota
jaki adblock do tego?starstreams kropka pro
Przeglądarka brave, ublock też spróbuj.jaki adblock do tego?