Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
To w końcu na kogo głosujecie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobra, z tym się mogę zgodzić, że Turki bardziej cywilizowane niż reszta ;-)Yes sir. Miałem nieprzyjemność z nimi pracować. Niestety wiem jak to wygląda, ale z moich obserwacji lepszy Turek niż inne islamskie brudasy, a o gównoskórych nie wspominając. Nie chce tego w Polsce co oglądam na codzień w pracy.
Turki dobre ananasy, na solówkę wychodzili we 3 takie to kozaki.
![]()
A ty na kogo głosowałeś?To w końcu na kogo głosujecie?

Ja dla jaj na Stanowskiego, a Ty?A ty na kogo głosowałeś?
Ty się wstydzisz napisać ile masz lat, a my mamy tobie takie tajne informacje udostępniać?![]()
Ja na Trzaska.Ja dla jaj na Stanowskiego, a Ty?
Nawrocki to bandyta, a Trzaskowski popychadło Tuska. Ładny nam wybór dali..Ja na Trzaska.
Chłopie pierwsze wybory w życiu i zagłosowałeś dla jaj? No kurwa :/
Ja oczywiście że na Nawrockiego, na ten moment poprostu nie ma lepszego kandydata i nie było w tych wyborach, zobaczymy za 5-10 lat o ile dożyjemy.
@Dawid _Ozdoba-Legenda edytowałem, z chuja nie spadłem zeby głosować na trzaskoskiego;)
Trzeba grać takimi kartami jakie się ma niestety.Nawrocki to bandyta, a Trzaskowski popychadło Tuska. Ładny nam wybór dali..

Kim jest mentos? Sławek? To nieźle.Jaki ten mentos jest żałosny, typowy banan atencyjny. Mój ziomek chodził z nim do podstawówki, bekę ma bo średnio się uczył i stary mu załatwiał dobre oceny. Z wfu to na 3 musiał wypraszać bo wiecznie bez stroju albo zwolnienie. Kolegów zero i chodził po ścianach korytarza. A teraz wielki figo fago![]()
Tak, sławciu maleńki.Kim jest mentos? Sławek? To nieźle.
A przy okazji wiesz kto to silniczek? To mi napisz bo ja nie wiem a chciałbym wiedzieć.
Jaka szybka zmiana narracji, 2 lata temu chcieliście ich wszystkich wpuścić tutaj na gębę, BO TRZEBA POMAGAC BRACIOM!!!11
a teraz kurwa dwa miliony wam przeszkadzają?
Zresztą co by nie mówić, ukraincy są nam znacznie bliżsi kulturowo niż arabscy islamiści, murzyni i inni innowiercy.
Jakiego byś fikołka nie odjebal, takie są niestety fakty.
Jak kusi cię wizja obcowania z opalonymi chlopcami to wyprowadź się do niemiec albo do francji, tylko nie płacz jak ci któryś wjebie kose w bebechy.
Wiem że ukr też może wyjebać kosę, ale jak na razie te rzeczy dzieją się w niemczech francji czy Szwecji a nie u nas i niech tak kurwa pozostanie.

Milcz niemcu.
Ci rozkminiemi już są na forumowym cmentarzu albo wstydzą się odezwać do Króla.

Musisz uznać fakty jurgen.
Musisz uznać fakty jurgen.
TfuFur Deutschland.
Przecież to autorytet TVP aktualnie.Nie wrzucajcie tutaj nic związanego z tym starym atencyjnym cwelem, nie ważne co to by było :)
@Filip_
Przecież to autorytet TVP aktualnie.
Premier powołujący sie na słowa Murana
ZELAZNYKRETDlatego wypierdalać z tym z mojego działu.
Ja tu jestem królem.

DonKret.ZELAZNYKRET![]()
On też pisał że jest Panem czy władcą tego działu. Sam się porównałeś.DonKret.
I ty mnie do tej kurwy porownujesz? Nie widzisz różnicy?
Ogólnie to sobie grabisz, miej to na uwadze.