Prime Show MMA

Yes sir. Miałem nieprzyjemność z nimi pracować. Niestety wiem jak to wygląda, ale z moich obserwacji lepszy Turek niż inne islamskie brudasy, a o gównoskórych nie wspominając. Nie chce tego w Polsce co oglądam na codzień w pracy.

Turki dobre ananasy, na solówkę wychodzili we 3 takie to kozaki.

:beczka:
Dobra, z tym się mogę zgodzić, że Turki bardziej cywilizowane niż reszta ;-)

Ja na Trzaska.

Chłopie pierwsze wybory w życiu i zagłosowałeś dla jaj? No kurwa :/

Ja oczywiście że na Nawrockiego, na ten moment poprostu nie ma lepszego kandydata i nie było w tych wyborach, zobaczymy za 5-10 lat o ile dożyjemy.

@Dawid _Ozdoba-Legenda edytowałem, z chuja nie spadłem zeby głosować na trzaskoskiego;)
Nawrocki to bandyta, a Trzaskowski popychadło Tuska. Ładny nam wybór dali..

Jaki ten mentos jest żałosny, typowy banan atencyjny. Mój ziomek chodził z nim do podstawówki, bekę ma bo średnio się uczył i stary mu załatwiał dobre oceny. Z wfu to na 3 musiał wypraszać bo wiecznie bez stroju albo zwolnienie. Kolegów zero i chodził po ścianach korytarza. A teraz wielki figo fago :waldeklaugh:

Jaki ten mentos jest żałosny, typowy banan atencyjny. Mój ziomek chodził z nim do podstawówki, bekę ma bo średnio się uczył i stary mu załatwiał dobre oceny. Z wfu to na 3 musiał wypraszać bo wiecznie bez stroju albo zwolnienie. Kolegów zero i chodził po ścianach korytarza. A teraz wielki figo fago :waldeklaugh:
Kim jest mentos? Sławek? To nieźle.

A przy okazji wiesz kto to silniczek? To mi napisz bo ja nie wiem a chciałbym wiedzieć.

Jaka szybka zmiana narracji, 2 lata temu chcieliście ich wszystkich wpuścić tutaj na gębę, BO TRZEBA POMAGAC BRACIOM!!!11

a teraz kurwa dwa miliony wam przeszkadzają?
:mjsmile:

Zresztą co by nie mówić, ukraincy są nam znacznie bliżsi kulturowo niż arabscy islamiści, murzyni i inni innowiercy.

Jakiego byś fikołka nie odjebal, takie są niestety fakty.

Jak kusi cię wizja obcowania z opalonymi chlopcami to wyprowadź się do niemiec albo do francji, tylko nie płacz jak ci któryś wjebie kose w bebechy.
Wiem że ukr też może wyjebać kosę, ale jak na razie te rzeczy dzieją się w niemczech francji czy Szwecji a nie u nas i niech tak kurwa pozostanie.

Tak @Krecik, rozgryzłeś mnie, nikt tak jak Ty nie potrafi ,,wyjaśnić” interlokutora.

:DC:

Przecież to autorytet TVP aktualnie.
images

Back