Prime Show MMA

Kiedyś zacząłbym wyzywać Ci matkę... teraz jako były, aktywny "inaczej" kibic przyznaję Ci rację. Naprawdę niewielu jest takich, którzy potrafią się bić. Silni są tylko w grupie i uwielbiają zasadzki 20 vs 5. Może nie wszyscy, ale na pewno większość to debile bez żadnego charakteru i zasad (tak, zasad).

Ja zakończyłem zabawę w kibica 10 lat temu, jak wskoczyła mi 2 z przodu. Więc te haniebną historię tłumaczę niedojrzałością. Teraz czasy się już totalnie pojebały, wyświetlanie w mediach i na jakichś galach. Przecież ten Masiak robi z siebie pośmiewisko większe niż Denis. Najlepsze jest jak chcesz pogadać i wyjaśnić jakieś tematy po latach, żeby idąc na mecz z synem jakiś ogr (przyjaciel czy tam brat) nie wykręcił afery, to nie ma szans. Spotkanie 1 vs 20 albo idź szukaj inne wydarzenie sportowe. Kibolstwo w skrócie.
To chuj z Ciebie nie kibic jesli dla Ciebie to tylko ,,zabawa"

Taka średnia ta karta.

F6o2jCwXkAAZJuO

widzę, że syn menadżera z "krzywą nogą" walczy. Tatuś nie mógł, syna posłał. Gość trenuje całe życie, 0 startów nawet amatorskich i jeb - karta wstępna na prime.

Oooo to nie wiedziałem. Swoją drogą dobry jest Artnox, że go wcisnął do drinków skoro ten gówniarz ani żaden influencer ani zawodnik, totalny noł nejm w sporcie i frikach.

Właśnie to samo pisałem, tzn. edytowałem swój pierwszy komentarz na ten temat. Ten Erwin trenuje większość życia, ale nie zawalczył jakkolwiek amatorsko a psychikę ma gimnazjalistki, wiem co mówię. Trzeba zaznaczyć, że to jest jego pasierb - prawdziwy syn to ten słynny Lenox. :rofl:

Właśnie to samo pisałem, tzn. edytowałem swój pierwszy komentarz na ten temat. Ten Erwin trenuje większość życia, ale nie zawalczył jakkolwiek amatorsko a psychikę ma gimnazjalistki, wiem co mówię.
Ale to pokazuje, że Gwóźdź sobie radzi jako menadżer, bo różne ogórki wciska do różnych organizacji.

Ale to pokazuje, że Gwóźdź sobie radzi jako menadżer, bo różne ogórki wciska do różnych organizacji.

ma swoje stare, sprawdzone metody negocjacyjne. Niejednokrotnie powoływał się na swoje koneksje ze starych lat, co jest kurwa jakimś skandalem i tylko pokazuje, że przepadek mienia powinien być stosowany na wyrost we wszystkich sprawach karnych. Bo ktoś najebał syfu, dorobił się na tragediach, nieszczęściu i zdrowiu, a pewnie i życiu innych. Posiedzi kilka lat i żyje jak pączek w maśle.

Czarny Polak powinnien walczyć z Muranem, a Jackiewicz to myślałem, że siedzi.
Oj komornik pewnie ucieszył się na to zestawienia :korwinlaugh:

Spokojnie, pieniądze pewnie w gotówce dostanie albo przynajmniej ich większość. Po co mają się marnować na koncie, skoro kwota wolna od zajęcia to ok 3 000?

Co tam się u niego stało? Jak oglądałem jego ostatnie wywiady - z 4 lata temu - to wszystko było git.

Spokojnie, pieniądze pewnie w gotówce dostanie albo przynajmniej ich większość. Po co mają się marnować na koncie, skoro kwota wolna od zajęcia to ok 3 000?

Co tam się u niego stało? Jak oglądałem jego ostatnie wywiady - z 4 lata temu - to wszystko było git.
rozwód, gwiazda giełdy długów długi.info, teraz bransoletka -błędne koło życia sportowca :korwinlaugh:

Taka średnia ta karta.

F6o2jCwXkAAZJuO
Szulim Jackiewicz to tragedia walka, jak Rafcio się nie będzie bawił tylko się wkurwie to każdego z tych co się biją na tych frikowych galach nokautuje w której minucie sobie postanowi, tak jak Kazika. W sumie z Wrzoskiem mogłoby mieć to sens ale raczej z nikim innym. A jak Rafał wyjdzie zrobić sparing to będzie nudna decyzja, jak już ma się bić to powinni mu dawać jakichś klaunów którzy go podkurwią.

ale co do tego doprowadziło, przecież nie rozwód? Zainwestował w coś czy jak trafił na te wszystkie portale + na szafę komornika?
Jeśli dobrze kojarzę to jego biznesy jak przedszkola, jeb itp., były na żonę, więc po rozwodzie zostały u niej... Zaś Rafciu do tego się coraz ciężej odkleja i przy okazji doszły mniejsze sprawy

ale co do tego doprowadziło, przecież nie rozwód? Zainwestował w coś czy jak trafił na te wszystkie portale + na szafę komornika?
Mówił że zła kobieta w jakimś wywiadzie że z dnia na dzień żona zostawiła go z niczym czy cos w ten deseń, wywiad chyba u cichego kilka miesięcy temu, dłuższy jakiś, albo u Jara u któregoś z nich na 100%

Dzięki, skoro tak to nie jestem zdziwiony. Czekam, aż Najman tak skończy. On też lubi omijać wszelkie ciążące na nim wyroki i wszystko idzie na żonę, z którą ma jeszcze rozdzielność, haha.

Back