Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwy jebane bezczelne, juchta na pełnej piździe. W takich sytuacjach kryzysowych, odpierdalałbym łapy na miejscu
View attachment 108654
Jedyne co się udało to przekonać społeczeństwo, że elektrownia atomowa w sąsiedztwie nie jest taka zła i nie widać dużo protestów, a raczej protestujący to ,,turyści" z NGOsów... W latach 90 to od wsi do miasta byłyby protesty.Jeżeli by tak było, to by Kłodzko dzisiaj nie płakało z powodu powodzi, a i CPK by nie miało takiego oporu. W praktyce to tak nie jest, każdy przypadek inny.
Ludzie chcą projektów,ale najlepiej nie u siebie,bo maja dom z początków 20 wieku w opłakanym stanie i 3 kurki. Albo robimy skok, albo fuszerka i marudzenie na każdy rzad.
Cytowałem Hołownie...Kto by się spodziewał że swojego ulubionego "dziennikarza" zacytujesz. Równie dobrze mógłbym tutaj wrzucać Tomasza Lisa.
Po zakończeniu walki z powodzią czas powinien nadejść na rozliczenia, w szczególności w PO, bo od partii u władzy wymaga się więcej.
Lubię czytać Twoje posty ale w ślad za innymi proszę wypierdalaj do tematu o polityceCytowałem Hołownie...
Tutaj raczej wygrała demokracja i myślenie w perspektywie jednej kadencji bo w 2019 były wybory do PE trzeba walczyć o każdy głos bo miliony w Brukseli więc była koalicja ponad podziałami.
Żadna osoba z Koalicji ponad podziałami nie zostanie ukarana zarówno przez partie jak i przez wyborców -bo populizm działa
Jeśli nie zmieni się podejście wyborców to nic się nie zmieni.

500 zł mandatu...
Niby racja, ale to raczej musiałem trochę oburzyć bo mi się już nudziło czytanie ,,wina polityków " co jest często zwykłą hipokryzją społeczeństwaLubię czytać Twoje posty ale w ślad za innymi proszę wypierdalaj do tematu o polityce![]()
sprawdzamJednak polacy nawet szabrują w takich sytuacjach a co dopiero jakby wojna byłatwitterowe szury pewnie w szoku.
Wysyp szabrowników, fałszywe zbiórki![]()
Sprawdź rejestracjęJednak polacy nawet szabrują w takich sytuacjach a co dopiero jakby wojna byłatwitterowe szury pewnie w szoku.
Wysyp szabrowników, fałszywe zbiórki![]()

Ciekawe to w sumie, że nikt nie pomaga
O przepraszam, jednak pomagająMy jesteśmy do golenia dla wszystkich wokoło a nie do pomagania nam. Powinniśmy to wiedzieć po ostatnich 120 latach
My jakbyśmy mieli wojnę z Niemcami to ukry by nam drugi front otworzyły na wschodzie
Ciekawe to w sumie, że nikt nie pomaga
Szurowi @alww się trochę narracja posypała,szabrownikami mieli być Polacy- najlepiej kibole, a piszą o czeczenach/cyganach plus foto auta na zagranicznych blachach. Oczywiście nie twierdzę, że nie znajdzie się jakiś Polak który posunie się do takiego czynu,ale jakim podludziem trzeba być by tylko czekać w takiej sytuacji by móc napisaćSprawdź rejestrację
View attachment 108784
Już jest zalana i nieprzejezdna.Jedziemy walczyć kolejny dzień. Fala coraz bliżej. Tam gdzie pomagałem wczoraj już ledwo można dojechać. Prawdopodobnie 2-3h i droga będzie zalana
Powodzenia. My dziś w 5 póki co jeździmy z workami na przyczepce w wyznaczone miejsca w gminie gdzie są przepusty i inne drobne newralgiczne punkty i je uszczelniamy. Później lecimy dalej na wały.Jedziemy walczyć kolejny dzień. Fala coraz bliżej. Tam gdzie pomagałem wczoraj już ledwo można dojechać. Prawdopodobnie 2-3h i droga będzie zalana
Co za jełopSzurowi @alww się trochę narracja posypała,szabrownikami mieli być Polacy- najlepiej kibole, a piszą o czeczenach/cyganach plus foto auta na zagranicznych blachach. Oczywiście nie twierdzę, że nie znajdzie się jakiś Polak który posunie się do takiego czynu,ale jakim podludziem trzeba być by tylko czekać w takiej sytuacji by móc napisać
,,Polacy też". Jebie halibutowską mentalnością
napisalem to dla jaj nawiazujac do narracji ryby bo wiem że zjeby sie odpalają wtedy, nie trzeba bylo długo czekać. Przynajmniej można sie pośmiać z podludzi co mają krótki lont w necie 
pewnie zaraz po wpisie zaczęli dopiero rozkradać?
oczywiście same cygany i czeczeny, potwierdzone info!Policjant jeśli ma bodycam nie strzeli chyba, że złodziej ruszy na niego z maczetą i będzie zagrożenia życia. A bez bodycam to już w ogóle. Pierdolenie się z prokuraturą, pisanie raportów. To ma oczywiście swoje skutki: trochę policjantów rocznie ginie i to nie antyterroryści. Zwykła drogówka nigdy nie wie kogo zatrzymuje...Odnośnie szabrownikòw.
Oczywiście że będą i zorganizowane grupy i zwykłe Mietki.
Zorganizowane, uzbrojone grupy szabrownikòw powinno się w sytuacjach kryzysowych takich jak powódź/wojna traktować ostrą amunicją.
Mietki złapane na grBieżach upublicznić dane osobowe, żeby każdy we wsi/mieście wiedział co to za kurwa jebana.
Ale do tego trzeba zgody na zmianę przepisów i co ważniejsze-trzeba potem to wdrożyć w życie, a nie że będzie to martwy przepis.
Mniej więcej takim samym jak wtedy gdy wszystkie najgorsze czyny przypisuje się obcokrajowcom. Morderstwo, gwałt, kradzież? Z automatu winnym ukrainiec, czarny czy arab (w zależności od aktualnej narracji). To z kolei jebie niemiecką mentalnością z początku XXI wieku gdy wszyscy Polacy uchodzili za złodziei samochodów. I nie, nie jestem zwolennikiem imigracji jaką narzuca UE, ale gdyby kiedyś przyszło mi żyć w innym kraju to nie chciałbym z automatu być traktowany jak najgorszy brudas tylko dlatego, że mówię po polsku...jakim podludziem trzeba być by tylko czekać w takiej sytuacji by móc napisać
,,Polacy też". Jebie halibutowską mentalnością
Zawsze gdy państwo jest słabsze puszczają ludziom hamulce: obojętnie czy to wojna, powódź.Mniej więcej takim samym jak wtedy gdy wszystkie najgorsze czyny przypisuje się obcokrajowcom. Morderstwo, gwałt, kradzież? Z automatu winnym ukrainiec, czarny czy arab (w zależności od aktualnej narracji). To z kolei jebie niemiecką mentalnością z początku XXI wieku gdy wszyscy Polacy uchodzili za złodziei samochodów. I nie, nie jestem zwolennikiem imigracji jaką narzuca UE, ale gdyby kiedyś przyszło mi żyć w innym kraju to nie chciałbym z automatu być traktowany jak najgorszy brudas tylko dlatego, że mówię po polsku...
Zresztą, co za różnica kto kradnie. W idealnym świecie jeden z drugim powinien mieć łapy upierdolone po same pachy - niezależnie czy marnuje polskie powietrze od 2 lat czy od urodzenia.
Mniej więcej takim samym jak wtedy gdy wszystkie najgorsze czyny przypisuje się obcokrajowcom. Morderstwo, gwałt, kradzież? Z automatu winnym ukrainiec, czarny czy arab (w zależności od aktualnej narracji). To z kolei jebie niemiecką mentalnością z początku XXI wieku gdy wszyscy Polacy uchodzili za złodziei samochodów. I nie, nie jestem zwolennikiem imigracji jaką narzuca UE, ale gdyby kiedyś przyszło mi żyć w innym kraju to nie chciałbym z automatu być traktowany jak najgorszy brudas tylko dlatego, że mówię po polsku...
Zresztą, co za różnica kto kradnie. W idealnym świecie jeden z drugim powinien mieć łapy upierdolone po same pachy - niezależnie czy marnuje polskie powietrze od 2 lat czy od urodzenia.
Zawsze gdy państwo jest słabsze puszczają ludziom hamulce: obojętnie czy to wojna, powódź.
W 39 sami AKowcy mówili ile wojsko musiało zrobić egzekucji na złodziejach, a i tak to ludzi nie odstraszało.
Irak, Ukraina, Afganistan to samo. W USA jak zbliża się huragan to sklepy z bronią mają największy obrót

Może ja głupi jestem ale co daje takie ustawienie worków? Nie lepiej umieścić je na wzniesieniu?Brakuje worków. Dojeżdża 5k worków. Pół godziny i porozkładane.
Tutaj układamy pod wałem bo on na wysokość powinien być wystarczający ale najprawdopodniej będzie w wielu miejscach przeciekał.
View attachment 108805