Powódź

Dwie historyjki jakie ludzie to kurwy i głupki.

Moja znajoma ma rodzinną firmę na ziemi kłodzkiej. Koparki, ciężarówki, ogólnie ciężki sprzęt i sprzedaż kruszyw. Wrzuciła na relację że pojechali busem zawieźć do Wrocławia pełne worki piachu. Sobie myślę co do chuja, przecież to jakaś głupota jechać ponad 100km żeby zawieźć 50 worków piochu. Można dużo lepiej pomóc i łatwiej. No i patrzę na tej relacji a oni worki układają kurwa pod biedronką i jej dopisek „chłopaki dali z siebie wszystko, działamy, jestem dumna”.
Napisałem do niej i mówię, po chuj biedronkę zabezpieczacie? Przecież ich stać na powódź, ludzi trzeba zabezpieczyć.
A ona mi normalnie, że dostali zlecenie z biedronki. No co za kurewstwo. Jakby nie mam nic przeciwko zarabianiu, mają taki profil firmy, jest zlecenie, można uczciwie zarobić, ale te kurwa podpisy na instagramie jakby ratowali ludzi to już szczyt kurewstwa. A w najbardziej potrzebującym, swoim rejonie nic nie zrobili, żadnej koparki ani ciężarówki nie udostępnili nawet na jeden dzień.

Inny temat, przypomniała mi się rozmowa z klientem u którego robiłem jakoś w maju. Kupił stary dom w pobliżu tego suchego zbiornika w Szalejowie w kotlinie kłodzkiej. I mówił mi że to inwestycja bo on jest przekonany, że wojt albo starosta będzie kazał ten zbiornik zalać wodą żeby zrobić wokół niego kompleks wypoczynkowy przy górskim „jeziorze”. No to się kurwa zdziwił
:beczka:

A tu taka ciekawostka, rękawy ochronne. Mega sprawa. Rozwinęli tego łącznie tylko albo aż kilometr. Gdyby gmina miała takich na wszelki wypadek 5-7km to by elegancko pomogło w takich sytuacjach.

IMG_3209.jpeg

Wysadzili juz wszystko w pizdu tak jak pisałeś wczesniej ? Czy Tusk juz rozegrał szachy 5D i zalał wsie i miasta?

Zaraz sie zacznie! Zaraz sie zacznie!!!!!!!!! Za chwile!!!!!!
Widzisz jak nie rozumiesz tych wpisów, aż trzeba Ci tłumaczyć

Strach jest największym narzędziem kontroli. Taka informacja powinna do Ciebie dotrzeć. O innych nie ma sensu pisać.

Jeśli @Brawler098 nie odezwie się tutaj w ciągu kilku godzin to już wiemy kto to był :awesome:
Nie, nie
Nie jestem pojebany, na Marszowicach ładowałem worki z piachem i tam też kurwa fajne rzeczy się dzieją….osiedle gdzie mieszkają zwykli ludzie to samemu trzeba było organizować piasek, worki, jedzenie, picie ale już osiedle dalej gdzie mieszkają same szyszki Wrocławia to wojsko zbudowało taką twierdzę z worków i płyt że klękajcie narody, nie pozwalają nagrywać, non stop tam czatują, także jakby ktoś się zastanawiał gdzie są żołnierze do pomocy to właśnie tam …..stoją i pilnują osiedla Malowniczego

Widzisz jak nie rozumiesz tych wpisów, aż trzeba Ci tłumaczyć

Strach jest największym narzędziem kontroli. Taka informacja powinna do Ciebie dotrzeć. O innych nie ma sensu pisać.
Nie jestem az tak dobry w łaczeniu kropek jak Ty :beczka:
Nie ma sensu tak pisać, dobrze ze to zrozumiałeś

Nie jestem az tak dobry w łaczeniu kropek jak Ty :beczka:
Nie ma sensu tak pisać, dobrze ze to zrozumiałeś
Nie ma sensu Ci tego tłumaczyć.
Zobacz sobie tylko ile żywności produkuje Dolnośląskie, opolskie itp

Jak się pojebownia skończy medialna to Ci ludzie zostaną pozbawieni sami sobie. W weekend jadę do Stronia, czekam aż opadnie woda w Lewinie i tam też będzie trzeba im pomagać bo aktualnie to tam wody po pas i klatkę piersiową + okoliczne wioski jak Głębocko np o tym w tv nie usłyszysz

Dwie historyjki jakie ludzie to kurwy i głupki.

Moja znajoma ma rodzinną firmę na ziemi kłodzkiej. Koparki, ciężarówki, ogólnie ciężki sprzęt i sprzedaż kruszyw. Wrzuciła na relację że pojechali busem zawieźć do Wrocławia pełne worki piachu. Sobie myślę co do chuja, przecież to jakaś głupota jechać ponad 100km żeby zawieźć 50 worków piochu. Można dużo lepiej pomóc i łatwiej. No i patrzę na tej relacji a oni worki układają kurwa pod biedronką i jej dopisek „chłopaki dali z siebie wszystko, działamy, jestem dumna”.
Napisałem do niej i mówię, po chuj biedronkę zabezpieczacie? Przecież ich stać na powódź, ludzi trzeba zabezpieczyć.
A ona mi normalnie, że dostali zlecenie z biedronki. No co za kurewstwo. Jakby nie mam nic przeciwko zarabianiu, mają taki profil firmy, jest zlecenie, można uczciwie zarobić, ale te kurwa podpisy na instagramie jakby ratowali ludzi to już szczyt kurewstwa. A w najbardziej potrzebującym, swoim rejonie nic nie zrobili, żadnej koparki ani ciężarówki nie udostępnili nawet na jeden dzień.

Inny temat, przypomniała mi się rozmowa z klientem u którego robiłem jakoś w maju. Kupił stary dom w pobliżu tego suchego zbiornika w Szalejowie w kotlinie kłodzkiej. I mówił mi że to inwestycja bo on jest przekonany, że wojt albo starosta będzie kazał ten zbiornik zalać wodą żeby zrobić wokół niego kompleks wypoczynkowy przy górskim „jeziorze”. No to się kurwa zdziwił
:beczka:

A tu taka ciekawostka, rękawy ochronne. Mega sprawa. Rozwinęli tego łącznie tylko albo aż kilometr. Gdyby gmina miała takich na wszelki wypadek 5-7km to by elegancko pomogło w takich sytuacjach.

View attachment 108859
Nie ma to jak zrobić sobie tanią reklamę na klęsce żywiołowej.

Nie to żebym kwestionował szabrujących Ukraińców, ale niby łażą całe bandy uzbrojone i nawet ich nikt nagrać nie potrafi na dowód. Info jest na zasadzie bo mi kolega powiedział. Pobujam się w słońcu na huśtawce i chwała wielkiej Polsce. Oczywiście policja i wojsko wszystko też ukrywa. No legitne w chuj.
Kolega mi powiedział, kolega by nie oszukał.

Nie to żebym kwestionował szabrujących Ukraińców, ale niby łażą całe bandy uzbrojone i nawet ich nikt nagrać nie potrafi na dowód. Info jest na zasadzie bo mi kolega powiedział. Pobujam się w słońcu na huśtawce i chwała wielkiej Polsce. Oczywiście policja i wojsko wszystko też ukrywa. No legitne w chuj.
Tak samo legitne jak te informacje od @alww, że Polacy też

boli, oj boli że oni też. Całe szczęście że łysy siedzący na placu zabaw i nagrywający filmiki o tym nie powiedział i nie popsuł ci światopoglądu :pociesznymirek:
Boli to ciebie widok ekip kibicowskich z całej Polski robiących zbiórki i organizujących pomoc dla poszkodowanych, bo przecież tutaj elaboraty piszesz na temat ich szkodliwości :antonio:

Boli to ciebie widok ekip kibicowskich z całej Polski robiących zbiórki i organizujących pomoc dla poszkodowanych, bo przecież tutaj elaboraty piszesz na temat ich szkodliwości :antonio:
Dlaczego miales leb w dupie jak lapali kibiców współpracujących z bialorusinami miedzy innymi w przemycie nielegalnych? Nagle kierujemy sie zasada ze nie wszyscy sa źli?

Ah ta hipokryzja :antonio:

Boli? Ma boleć :płacz:
Tak boli ze az mnie oznaczasz pod jakimis wysrywami z twittera nie prowadząc ze mną rozmowy :beczka: nie chcialem az tak ci wejść do głowy bys o mnie myślał przeglądając internet.

A na temat kibolskiej patologii juz zabrakło odpowiedzi, tak myślałem.

Back