Brawler098
WSOF Middleweight
Nie w tym rzecz. A w tym, że zbyt dziwnie się to wszystko zbiega jakby było zaplanowaneTo kiedy mają wprowadzać stan klęski żywiołowej? Jak pół Polski zaleje?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie w tym rzecz. A w tym, że zbyt dziwnie się to wszystko zbiega jakby było zaplanowaneTo kiedy mają wprowadzać stan klęski żywiołowej? Jak pół Polski zaleje?
![]()
Ogółem to co się odpierdala u nas w Polsce z pogodą to jest paranoja.Zaczynam się poważnie zastanawiać czy da się zorganizować taką powódź poprzez manipulowanie czynnikami atmosferycznymi….stan klęski żywiołowej może się utrzymywać przez 30 dni. Na kiedy przewidzieli dostawę szczepionek ? Na połowę października zdaje się…..przypadek zupełny kurwa….
Ostatnie pokolenie.Ogółem to co się odpierdala u nas w Polsce z pogodą to jest paranoja.

Tak.A więc teraz wszyscy jesteśmy ekspertami od powodzi?![]()
Kurła, miałem jutro jechać do Wrocławia i wszedłem tu zaczerpnąć opinii fachowców. Można jechać czy lepiej zostać w domu?Tak.

I już nikt nie mówi o Tusku i jego kontrasygnacie, straszeniem obcymi wojskami, w ogóle problemy tuskowej ekipy zniknęły...
View attachment 108580
Przydasz się do noszenia worków z piaskiem.Kurła, miałem jutro jechać do Wrocławia i wszedłem tu zaczerpnąć opinii fachowców. Można jechać czy lepiej zostać w domu?![]()

Właśnie miałem jechać pomagać ludziom wynosić rowery z piwnic co by je przechować w bezpiecznym miejscu.Przydasz się do noszenia worków z piaskiem.
![]()

Właśnie miałem jechać pomagać ludziom wynosić rowery z piwnic co by je przechować w bezpiecznym miejscu.![]()
Ci akurat bardziej martwią się o zwierzęta niż jakies rowery. Zwłaszcza bezpańskie kotyZostaw to zawodowcom z Afryki

nie odpowie. Worki z piaskiem nosi
Kurła, miałem jutro jechać do Wrocławia i wszedłem tu zaczerpnąć opinii fachowców. Można jechać czy lepiej zostać w domu?![]()
prędzej worek z piaskiem by jego poniósłnie odpowie. Worki z piaskiem nosi

W sztabie kryzysowym chodzi z ekspersem przyczepionym na plecach i robi kawy
równie dobrze mogą pić powodzianke, a pewnie lepsza w smaku niż kawa z jego delondżiW sztabie kryzysowym chodzi z ekspersem przyczepionym na plecach i robi kawy
Za dużo piasku i kamieni dookoła, jeszcze dostałyby się do młynka.W sztabie kryzysowym chodzi z ekspersem przyczepionym na plecach i robi kawy

nie odpowie. Worki z piaskiem nosi
Jest to do zrobienia, podobno szamani z Peru z plemienia Mashco-Piro potrafią ujarzmić pogodęZaczynam się poważnie zastanawiać czy da się zorganizować taką powódź poprzez manipulowanie czynnikami atmosferycznymi….stan klęski żywiołowej może się utrzymywać przez 30 dni. Na kiedy przewidzieli dostawę szczepionek ? Na połowę października zdaje się…..przypadek zupełny kurwa….
@Karateka@ Przed wojną na Ukrainie były teksty koalicjanta Tuska ,,po co F16, przecież pożaru nie ugasi".
Tylko Biedroń i Śmiszek nie dostali MON, a Grüne...
Coś z cyklu: jak ryzyko wojny jest mniejsze niż 99% to po co wojsko...
Jeśli mocniejsza powódź jak w 97 może się wydarzyć raz na sto lat to po co inwestować...
Ciekawe czy ci ludzie w życiu prywatnym zaryzykowaliby brakiem ubezpieczenia zdrowotnego bo przecież ryzyko zachorowania na chorobę z kosztami leczenia plus 300 tys zł -jest małe
@Bezimienny oświeć swojego kolegę, że zieloni to z tej jego ulubionej partii są i może sobie zakrzywiać rzeczywistość, ale jest kretynem.Masz rację. Zieloni i Lewica to oszołomy na poziomie konfederacji.
Najpierw zrobili ostre upały. Nie wiem czy chemitrialsem czy Harpem, bo nie wnikałem w ten temat dokładnie jak to działa ale wątek zalania większości Europy i części Polski nawet pojawia się w wątku przepowiedni(Ilhmaier albo Klimuszko). No i mamy deszczyk. W wiadomościach telewizyjnych coś mi przemkneło o jakiś schronach dla poszkodowanych na rok czasu, no bo to tak szybko sie nie skończy. Powódź w 97 właściwie trwała 2 tygodnie. A tutaj już dopierdzielają stany klęski żywiołowej.Zaczynam się poważnie zastanawiać czy da się zorganizować taką powódź poprzez manipulowanie czynnikami atmosferycznymi….stan klęski żywiołowej może się utrzymywać przez 30 dni. Na kiedy przewidzieli dostawę szczepionek ? Na połowę października zdaje się…..przypadek zupełny kurwa….