Powódź

Zaczynam się poważnie zastanawiać czy da się zorganizować taką powódź poprzez manipulowanie czynnikami atmosferycznymi….stan klęski żywiołowej może się utrzymywać przez 30 dni. Na kiedy przewidzieli dostawę szczepionek ? Na połowę października zdaje się…..przypadek zupełny kurwa….
Ogółem to co się odpierdala u nas w Polsce z pogodą to jest paranoja.

• Like
Reactions: AKK
I już nikt nie mówi o Tusku i jego kontrasygnacie, straszeniem obcymi wojskami, w ogóle problemy tuskowej ekipy zniknęły...

1726422861914.png

Właśnie trwa wideokonferencja sutryka z samorządami wszystkich ościennych gmin. Po zakończeniu ma być komunikat dla mieszkańców.

Zaczynam się poważnie zastanawiać czy da się zorganizować taką powódź poprzez manipulowanie czynnikami atmosferycznymi….stan klęski żywiołowej może się utrzymywać przez 30 dni. Na kiedy przewidzieli dostawę szczepionek ? Na połowę października zdaje się…..przypadek zupełny kurwa….
Jest to do zrobienia, podobno szamani z Peru z plemienia Mashco-Piro potrafią ujarzmić pogodę

tusk-dziecko_specjalnej_troski.jpg

@Karateka@ Przed wojną na Ukrainie były teksty koalicjanta Tuska ,,po co F16, przecież pożaru nie ugasi".
Tylko Biedroń i Śmiszek nie dostali MON, a Grüne...
Coś z cyklu: jak ryzyko wojny jest mniejsze niż 99% to po co wojsko...
Jeśli mocniejsza powódź jak w 97 może się wydarzyć raz na sto lat to po co inwestować...
Ciekawe czy ci ludzie w życiu prywatnym zaryzykowaliby brakiem ubezpieczenia zdrowotnego bo przecież ryzyko zachorowania na chorobę z kosztami leczenia plus 300 tys zł -jest małe

Masz rację. Zieloni i Lewica to oszołomy na poziomie konfederacji.

Najpierw zrobili ostre upały. Nie wiem czy chemitrialsem czy Harpem, bo nie wnikałem w ten temat dokładnie jak to działa ale wątek zalania większości Europy i części Polski nawet pojawia się w wątku przepowiedni(Ilhmaier albo Klimuszko). No i mamy deszczyk. W wiadomościach telewizyjnych coś mi przemkneło o jakiś schronach dla poszkodowanych na rok czasu, no bo to tak szybko sie nie skończy. Powódź w 97 właściwie trwała 2 tygodnie. A tutaj już dopierdzielają stany klęski żywiołowej.

Back