GroszMC
Bellator Heavyweight
Taaa, ta mała wsza już dawno zawinęła wrotki i uciekła jak szczur do rodziców bo sam do niczego nie umie dojść ha tfu na kurwiszczanie odpowie. Worki z piaskiem nosi

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Taaa, ta mała wsza już dawno zawinęła wrotki i uciekła jak szczur do rodziców bo sam do niczego nie umie dojść ha tfu na kurwiszczanie odpowie. Worki z piaskiem nosi

Ciekawe czy czarnowidz ma willę na terenach zalewowych?
Będą wprowadżac stan klęski żywiołowej. W ramach tego stanu dochodzi do pewnych ograniczeń swobód obywatelskich i poddanie się różnym obowiązkom w tym : szczepienia ochronne i obowiaźek poddania się kwarantannie. Zaczynacie łączyć kropki?
Ja pierdole, wszystko ok z głową u was?Najpierw zrobili ostre upały. Nie wiem czy chemitrialsem czy Harpem, bo nie wnikałem w ten temat dokładnie jak to działa ale wątek zalania większości Europy i części Polski nawet pojawia się w wątku przepowiedni(Ilhmaier albo Klimuszko). No i mamy deszczyk. W wiadomościach telewizyjnych coś mi przemkneło o jakiś schronach dla poszkodowanych na rok czasu, no bo to tak szybko sie nie skończy. Powódź w 97 właściwie trwała 2 tygodnie. A tutaj już dopierdzielają stany klęski żywiołowej.

Najpierw zrobili ostre upały. Nie wiem czy chemitrialsem czy Harpem, bo nie wnikałem w ten temat dokładnie jak to działa ale wątek zalania większości Europy i części Polski nawet pojawia się w wątku przepowiedni(Ilhmaier albo Klimuszko). No i mamy deszczyk. W wiadomościach telewizyjnych coś mi przemkneło o jakiś schronach dla poszkodowanych na rok czasu, no bo to tak szybko sie nie skończy. Powódź w 97 właściwie trwała 2 tygodnie. A tutaj już dopierdzielają stany klęski żywiołowej.

Nie urodziłem się wczoraj.Ja pierdole, wszystko ok z głową u was?![]()
To dlaczego Tusk wziął taką szurię na listy KO a później do ministerstwa? Czy to świadczy o jego demencji starczej? A może liczy na to, że Grüne będą wpłacały pieniądze na partie (tak samo jak Soroz, polecam pośledzić jak dorobił się Śmiszek i Budka w jaki sposób) po tym jak PiS dojdzie do władzy i zabierze subwencje partyjną...Masz rację. Zieloni i Lewica to oszołomy na poziomie konfederacji.
To dlaczego Tusk wziął taką szurię na listy KO a później do ministerstwa? Czy to świadczy o jego demencji starczej? A może liczy na to, że Grüne będą wpłacały pieniądze na partie (tak samo jak Soroz, polecam pośledzić jak dorobił się Śmiszek i Budka w jaki sposób) po tym jak PiS dojdzie do władzy i zabierze subwencje partyjną...
Minister jest zresztą tak samo głupi jak wiceministr. Parku Narodowego od terenu chronionego nie odróżnia...
Konfa jak coś również należy do obozu żymiańskiego. Jej poglądy z grubsza mi odpowiadają, ale wiem że są zdolni do wykręcenia nam frajerom większej niespodzianki niż rudy burak i karakan razem wzięci. Proponuję obserwować niuanse a nie powtarzać oklepane slogany.
Czemu to zawsze jest oboz konfederacji?
kwestionujesz technologiczną możliwość generowania/rozpraszania chmur?Ja pierdole, wszystko ok z głową u was?![]()
Konfederaci=szury(teoretycy spiskowi)Tusk trzyma szurie za mordę, neutralizuje. Natomiast PiS zrobiło co szuria chciała.
Tutaj artykuł o tym jak minister z PiS przekazuje informację o zatrzymaniu budowy zbiorników, czyli tego co chciała babka z zielonych
![]()
Anna Zalewska na spotkaniu z mieszkańcami swojego okręgu. Została wybuczana
Minister edukacji narodowej Anna Zalewska odwiedziła mieszkańców swojego okręgu. Pojawiła się na spotkaniu poświęconym budowie zbiorników retencyjnych w Kotlinie Kłodzkiej. I choć przywiozła dobrą wiadomość...wiadomosci.wp.pl
Jest jeszcze jedna partia żyjąca w symbiozie z szuria:
View attachment 108604
View attachment 108605
Tak? A wiesz, że jest też takie coś jak powódź błyskawiczna?Nie urodziłem się wczoraj.
W 97 przez miesiąc intensywnie padało nim nastała powódź. Tu 2-3 dni i dewastacja miast na takim poziomie że długo się będą z tego zbierać. Wysłali helikoptery z Czech by pomagać Wrocławiowi ze skutkami powodzi. Wody jeszcze we Wrocławiu nie ma, ale helikoptery już lecą ......kurwa tylko ślepy nie widzi co się odpierdala.....Wrocław z bardzo dużym prawdopodobieństwem będzie zalany mocniej niż w 97. Doskonale o tym wiedzą tylko nie mówią wprost, uspokajają by nie siać paniki
Mapę pewnie tym idiotkom dali do góry nogami.
![]()