Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Strasznie długo to trwało. Masakra.![]()
Dzisiaj dotarła paczka. FC zamówiony 26.06.2015.
OD RAZU ZAZNACZAM, NIE NARZEKAM PONIEWAŻ NIC ZA TO NIE ZAPŁACIŁEM - DZIĘKI BOGU :)
Moja subiektywna ocena:
- Koszulka - duża rozmiarówka, cieniutka, 100% bawełna
- Słuchawki - fatalne, wykonane z kiepskich materiałów, jakość dźwięku dla mnie fatalna
- Marker - srebrny marker - ok, nic tu więcej się nie da napisać
- Smyczka - tak w zasadzie to chyba najbardziej mi się podoba - ładny design - materiał też cieniutki
- List od Dany - naderwany - bez komentarza ;)
Gratki!![]()
OD RAZU ZAZNACZAM, NIE NARZEKAM PONIEWAŻ NIC ZA TO NIE ZAPŁACIŁEM - DZIĘKI BOGU :)
Moja subiektywna ocena:
- Słuchawki - fatalne, wykonane z kiepskich materiałów, jakość dźwięku dla mnie fatalna
- Smyczka - tak w zasadzie to chyba najbardziej mi się podoba - ładny design - materiał też cieniutki

![]()
Moja subiektywna ocena:
Strasznie długo to trwało. Masakra.
Nie, niby wszystko.Nie miało być jeszcze w zestawie czegoś więcej? Naszyjnik czy coś ?
Gratki!
Teraz na ważenie to będziesz wbijał VIP wejściem![]()
Też dostałem dziś swojego fight cluba :) fajna sprawa
Przy zamawianiu jest napisane 6-8 tygodni więc nie można narzekać
No i co, 6-8 tygodni to cholernie długo. Dostawałem już przesyłki z różnych stron świata i rzadko idą tak długo. Jeśli jeszcze bym miał za to płacić byłbym wkurw.
Ciągle narzekam? Idź się lepiej puknij gościu.Mi akurat przesyłka szła 3 tygodnie i 1 dzień, chyba tylko Polacy potrafią narzekać na coś darmowego, a Ty @theMat narzekasz praktycznie non stop na ten program, po co kontynuujesz zbieranie?
Nic nie można krytykować, normalnie ciągle tylko chwalić i chwalić, nawet jak jest chujowe. I jeszcze jedna rzecz: to nie jest darmowe, uświadom to sobie.i kilka tapet :DGeneralnie jak ktoś się zepnie to jest w stanie rocznie nabić 36 tysięcy punktów. Wyliczenie teoretyczne -> 100 pkt dziennie przez 30 dni x 12 miesięcy.
Czyli i na Fight Cluba starczy, na rocznego Fight Passa i na parę PPV, zakladajac nie wybieranie nagród materialnych.
I do tego z autografem,+20 pktów do respektu ;)a ja rozumiem wasze rozczarowanie, napieprzaliście te punkty, myśleliście, że coś fajnego będzie a tu dupa, szkoda, że tak to wygląda, ale w końcu rozdają za free, trzeba ciąć koszta jak tylko się da. Zastanawiam się czy brać ramkę czy jakąś rękawicę, ramkę powieszę na ścianę i będzie jakoś wyglądało, są tańsze więc dałoby radę więcej. Z drugiej strony rękawica... założę i będę mógł bić ludzi, eh sam już nie wiem.
No niestety też się zgadzam, że narzekasz. Ale tak, darmowe nie jest. W końcu zbierają nasze dane, a to takie cenne jak cholera w dobie fb, tt, insta, snapa, periscope itp itd....... Kliknięcie w 5 rzeczy dziennie i poświęcenie na to 15minut. Jak nie masz kwadransa dziennie na takie pierdoły to tego nie rób, a tak zebrałeś sobie kilka pamiątek. Od kiedy pamiątki mają wartość pieniężną? Chyba, że to sprzedajesz na Allegro, czy OLX, a koszulka z FC ci nie chce zejśc....Ciągle narzekam? Idź się lepiej puknij gościu.Nic nie można krytykować, normalnie ciągle tylko chwalić i chwalić, nawet jak jest chujowe. I jeszcze jedna rzecz: to nie jest darmowe, uświadom to sobie.
No niestety też się zgadzam, że narzekasz. Ale tak, darmowe nie jest. W końcu zbierają nasze dane, a to takie cenne jak cholera w dobie fb, tt, insta, snapa, periscope itp itd....... Kliknięcie w 5 rzeczy dziennie i poświęcenie na to 15minut. Jak nie masz kwadransa dziennie na takie pierdoły to tego nie rób, a tak zebrałeś sobie kilka pamiątek. Od kiedy pamiątki mają wartość pieniężną? Chyba, że to sprzedajesz na Allegro, czy OLX, a koszulka z FC ci nie chce zejśc....
Ja tam nie narzekam na swoją "nagrodę". Dla mnie UFC ma wielki plus za taki program, choćby i nawet same PPV i FP były. Tak, trzeba się cieszyć nawet jak jest chujowe(w/g Ciebie). Najlepiej to coś brać, ale kurwa narzekać.