B00YAK
Bellator Featherweight
Tak, ja tylko 20km. Kolano daje o sobie dalej znać. Odpuszczam przynajmniej na miesiąc. PowodzeniaŚmigaliście dziś? Pogoda zajebista.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak, ja tylko 20km. Kolano daje o sobie dalej znać. Odpuszczam przynajmniej na miesiąc. PowodzeniaŚmigaliście dziś? Pogoda zajebista.
Śmigaliście dziś? Pogoda zajebista.
![]()
61 to chyba z górki ,licznik dobra sprawa porównywałeś go z google map czy nie oszukuje ?Ja na prostej coś koło 50 km/h miałem z górki kumpel jechał rowerem 80km/h ;PDziś 42KM w 1:35H, w końcu kupiłem sobie analogowy licznik i mogę nabijać VMax'y(dziś 61km/h :D) i śledzić kadencje. :D
![]()
Pewnie że z górki. :) Na prostej jeszcze nie sprawdzałem bo rzadko jeżdżę tak w opór. Licznik skalibrowany więc nie mam powodu aby mu nie wierzyć, z endomondo się zgrywa całkiem dobrze.61 to chyba z górki ,licznik dobra sprawa porównywałeś go z google map czy nie oszukuje ?
Nie żeby sprzedawca kit wciskał, ale ja bym jednak dołożył te 500-700 zł więcej żeby mieć trochę bardziej zaawansowany model (przynajmniej z hamulcami tarczowymi i trochę lepszym amorkiem).Postanowiłem kupić sobie jakiś rower crossowy. Sprzedawca zachwalał mi Superiory, do tego teraz jest jakaś wyprzedaż i taki rower: http://katalog.bikeworld.pl/2014/web/produkt/rowery/trekking_cross/superior/38798/rx_540 mogę kupić za około 1500 zł....
Te Superiory naprawdę są takie spoko czy sprzedawca kit mi wciskał?
Zależy jakiego roweru szukasz, firma ogólnie ok, klasa mocno średnia.co powiecie o rowerach dartmoora? warte swojej ceny czy w tych cenach znajdę coś lepszego?
Dalej dość ogólnie, chcesz latać hopki i poujeżdzać trochę po mieście? Jak tak to Dartmoor jeszcze za czasów jak jeździłem na BMX robił przyzwoite rowery do tego i na sk8 parku większość dwudziestek czwórek to były właśnie dartmoory. Właśnie, chcesz coś na kołach 24 czy 26? Bo jak dirt/street to raczej 24Ja raczej jestem laikiem w tych sprawach, ale właśnie taki rower do dirtu i streetu. Jak się Wojtek znasz na tym to poleć coś dobrego ; )
Fake, ale filmik kozacki. :DJeśli downhill dla kogoś to za mało emocji polecam taka rozrywke
Ja bym brał jakiegoś NSBike :)No właśnie hopy i po mieście, z tego co piszesz to pewnie 24, bo po skateparku też by się polatało.
Tutaj moze kto pomozePytanie do osob znajacych sie na rowerach. Jaki rower i gdzie najlepiej kupic w cenie ok 1000zl. Przeznaczenie roweru to jezdzenie po Krakowie - na silke, do pracy etc. Na co patrzec przy zakupie? PS: Jesli to nie jest dobry temat to prosze o przeniesienie do odpowiedniego.