W jakim sensie?Nie wyklucza, ale zmienia postać rzeczy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W jakim sensie?Nie wyklucza, ale zmienia postać rzeczy.
Mam odpowiedź w formie filmu.Panowie, skandujemy: Re-a-sumpcja gło-so-wania! Re-a-sumpcja gło-so-wania! Re-a-sumpcja gło-so-wania! Re-a-sumpcja gło-so-wania!
Kurwa, ale debilny jest ten wiec, kto wymyśla takie hasła do skandowania przez tłum?!
Universal Basic Income w Finlandii? Na razie dla 2tys ludzi.
spokojnie, nie o Polsce pisze :) a na powazniej, co masz na mysli?o
ho niemcy przejeli wladze?
spokojnie, nie o Polsce pisze :) a na powazniej, co masz na mysli?
Edit:
Nie wiem czy to dezinformacja ale na wschodzie cos drgnelo podobno:
Nowy Machaj, dość ciekawy, jak dla mnie temat. Najlepszy szur w 0:46 jak z Mitteleuropą wyskoczył. Machaj dobry zawodnik, że nawet nie parsknął śmiechem.
Dokładnie. Mam centralnie w (wiadomo gdzie) co na dany temat myślą jakieś ludki z sali.Goraco polecam, Machaja warto sluchac. Podczas Q&A ten sam problem co zawsze wśród konserw - chcą przemawiać i dyskutować miedzy sobą, olewając prowadzącego wykład.
Już chyba kiedyś to pisałem, ale przed wyborami śmiałem sie z Liroya, że pcha się do Sejmu, a póki co jak dla mnie jeden z sensowniej mówiących posłów w Polsce. Kukiz może w następnych wyborach namieszać, nie mają tzw. "dyscypliny partyjnej" i tam są typowe indywidualności. Jeżeli Liroy będzie startował w Warszawie to ma mój głos.
Nie zastrzelony a postrzelony.Ambasador Rosji w Turcji zastrzelony w Ankarze :/
Dzisiaj albo jutro w Rosji jest spotkanie MSZ i MON Rosji, Turcji i Iranu w sprawie Syrii.Oby Rosjanie nie odpuścili.
Postrzelony ze skutkiem śmiertelnym.Nie zastrzelony a postrzelony.
Faktycznie, zamachowcem jest turecki policjant. Oprócz ambasadora ranne jeszcze 3 inne osoby.Postrzelony ze skutkiem śmiertelnym.
Nie zastrzelony a postrzelony.
Ktoś jeszcze łudzi się, że tam chodzi o "wolne media"?