Charles Bronson
UFC Featherweight
Zresztą po co mam się rzekomo powtarzać, jak twierdzisz że już gdzieś poparłem to zacytuj :)Tobie chodzi o ilosc postow? Jezeli masz watpliwosci do 3go, to daj chociaz do 1 i 2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zresztą po co mam się rzekomo powtarzać, jak twierdzisz że już gdzieś poparłem to zacytuj :)Tobie chodzi o ilosc postow? Jezeli masz watpliwosci do 3go, to daj chociaz do 1 i 2.
A jednak troll :) dobra, ide cos zjesc :)Zresztą po co mam się rzekomo powtarzać, jak twierdzisz że już gdzieś poparłem to zacytuj :)
Jak on ma Ci odpowiedzieć na pytanie czy popiera nową ustawę o zgromadzeniach używając TAK lub NIE jak dopiero co napisał, że o niej nie słyszał ani nic o niej nie wie XDTobie chodzi o ilosc postow? Jezeli masz watpliwosci do 3go, to daj chociaz do 1 i 2.
Ale on twierdzi, że ja już poparłem "konkretne" ustawy. Jak cały dzień proszę o zacytowanie tej wypowiedzi w której popieram to dalej swoje, zero konkretów.Jak on ma Ci odpowiedzieć na pytanie czy popiera nową ustawę o zgromadzeniach używając TAK lub NIE jak dopiero co napisał, że o niej nie słyszał ani nic o niej nie wie XD
Chyba trollujesz trochę.
Charles, chcialem sie upewnic, czy naprawdde popierasz, wiec poprosilem o tak/nie. dostalem odpowiedzi? Jezeli nie jestes za tymi ustawami, to napisz to, w czym problem? I wiesz co? Zadnego problemu dla mnie wtedy nie bedzie: wiesz co, wydawalo mi sie ze je popierasz, takie odnioslem wrazenie, ze cokolwiek by PiS nie zrobil, to popierasz, ale pomylilem sie, sorry. Naprawde, to takie trudne by sie okreslic?Ale on twierdzi, że ja już poparłem "konkretne" ustawy. Jak cały dzień proszę o zacytowanie tej wypowiedzi w której popieram to dalej swoje, zero konkretów.
Odsmażasz znowu tego kotleta? W takim razie zostawię Cię z "problemem" i wstrzymam się od odpowiedzi :)Jezeli nie jestes za tymi ustawami, to napisz to, w czym problem? I wiesz co? Zadnego problemu dla mnie wtedy nie bedzie: wiesz co, wydawalo mi sie ze je popierasz, takie odnioslem wrazenie, ze cokolwiek by PiS nie zrobil, to popierasz, ale pomylilem sie, sorry. Naprawde, to takie trudne by sie okreslic?
Uschne z ciekawosci... Albo nie, jednak nie... taka odpowiedz daje pewien trop :) pozdrawiam :)Odsmażasz znowu tego kotleta? W takim razie zostawię Cię z "problemem" i wstrzymam się od odpowiedzi :)
No no, ty już lepiej nic nie imputujUschne z ciekawosci... Albo nie, jednak nie... taka odpowiedz daje pewien trop :) pozdrawiam :)
Hola hola, nie "zawsze" a "zwykle" to jednak zasadnicza różnica, co to za imputowanie znowu?@MZ a ty jak w kazdym watku zaczepiasz :) teraz rozumiesz? czyzby "zawsze" to bylo tylko wczoraj i tylko charles? Nie wazne, temat zakonczony, prosze uprzejmie o nie spamowanie :)
Konfabulacjodetektor na cohones? Na FB prawdopodobnie...
https://www.washingtonpost.com/life...87507db_story.html?postshare=3451481900100075
Trump w sadzie?
http://mobile.reuters.com/article/idUSKBN14424S
Zaskakujesz mnie negatywnie :(Hola hola, nie "zawsze" a "zwykle" to jednak zasadnicza różnica, co to za imputowanie znowu?
OkNo i tyle starczy, uprzejmie prosze.
Około 1 min nagrania policja trzepie Norberta Sawickiego, brata/managera Materli... ponoć wszystko z nim OK. Musieli hurtem pacyfikować, bo jak znam Sawickiego, żadne harce mu nie w głowie i raczej spokojnie maszerował.
To jest problem elit rzadzacych, nie tylko amerykanskich zreszta, polegajacy na ustawicznym niedpuszczaniu mysli, ze przegrane wybory to konsekwencja ich blednych decyzji. "Fake news" (~=Putin) dlatego jest takim nosnym tematem, jest jakies tam przyzwolenie spoleczne (przegranych) na cenzure, wkleilem wyzej dyskusje o ewentulanych/rozwazanych w USA mozliwosciach. W DE temat tez goracy, bo wybory juz blisko...Według Clinton przegrała ona wybory prezydenckie przez zemstę Putina, który jej osobiście nie lubi
A przecież jedno nie wyklucza drugiego.Maszerował czy blokował?
Teraz trzeba jeszcze rozróżnić stadium - leżał.A przecież jedno nie wyklucza drugiego.
Około 1 min nagrania policja trzepie Norberta Sawickiego, brata/managera Materli... ponoć wszystko z nim OK. Musieli hurtem pacyfikować, bo jak znam Sawickiego, żadne harce mu nie w głowie i raczej spokojnie maszerował.
Nie wyklucza, ale zmienia postać rzeczy.A przecież jedno nie wyklucza drugiego.
#FreeNorbert - Norbert jest męczennikiem!